Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Nozomu → Tea-chan

Eυχαριστω πολυυυυυ! (μου βγηκε λιγο η πιστη να τα μαζω3ω ολα, επεφτα απο το ενα not exist στο αλλο D: ). Καλη τυχη με την μετακομιση! ^_^
Ιούλ 04 2010 22:48
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Δε βλέπω κατα κανόνα anime μόνο για τα bishonen,ακούγεται λες και είμαι καμιά λυσσασμένη.:sigh2:Πχ,το Hakuouki Shinsengumi Kitan δεν το άρχισα καν γιατί φοβάμαι οτι θα μου χαλάσει τη σοβαρή εικόνα που έχω για τη shinsengumi απο τα..πιο ιστορικά anime.(προσπαθώ τώρα και καλά να δείξω οτι δεν είμαι bishie-fan...) Δεν το έχω καν ακουστά αυτό το παιχνίδι αλλά μου κίνησες το ενδιαφέρον και θα βάλω να το κατεβάσω μόλις προχωρήσει λίγο το Prince of Tennis.
Ιούλ 04 2010 22:10
Φωτογραφία

Tea-chanNighteyes

Εξαφανίζεσαι. Δείχνει τη γέννα του Naruto και τί έγινε τη νύχτα με το Kyuubi! Επίσης, τον δείχνει τώρα ΚΑΙ στο anime. Minato month!!!
Ιούλ 04 2010 22:10
Φωτογραφία

Tea-chan → Nozomu

Γειά σας, γειά σας. Συγγνώμη για την αργή απάντηση, μετακομίζω και επικρατεί πανικός στη ζωή μου... Mahou και AonE. Μετά πηγαίνεις εδώ: [url]www.call-to-arms.net[/url] Multimedia -> OVAs κατεβάζεις τα SoftSubs ενώ κατεβάζεις τα υπόλοιπα RAWs από εκεί που σταματήσανε τα δύο πρώτα groups. Καλά δαγκώματα! :P
Ιούλ 04 2010 22:09
Φωτογραφία

iris 生活 kurosaki → odin

ποσες ωρες παιζει να επαιζες γ να εφτασες στ τερμα τα additions? :P
Ιούλ 04 2010 22:08
Φωτογραφία

NighteyesTea-chan

Μόλις είδα [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=407169&postcount=253"]αυτό [/URL]και κατάλαβα ότι πρέπει να διαβάσω το manga asap(Εχω να το πιάσω κανα 8 μηνο). Ωστε δείχνει Minato;
Ιούλ 04 2010 22:06
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Είναι στα αγαπημένα μου αλλά δεν έχει bishounen. Οι πρωταγωνιστές είναι 13 όταν ξεκινάει, αλλά φτάνουν στα 16, σου κάνει;:P Βασικά μου άρεσε πολύ, γιατί το go(παιχνίδι σαν το σκάκι) είναι πνευματικό άθλημα και πάντα με εντυπωσιάζανε οι άνθρωποι που φτάναν σε υψηλό επίπεδο στο σκάκι. Θέλει τρομερη υπομονή και επιμονή (και ταλέντο) για να φτάσεις να παίξεις κάτι τέτοιο σε επίπεδο πρωταθλητή. Από go δεν είχα ιδέα, αλλά μέχρι τα μέσα του anime είχα αρχίσει να μαθαίνω. Βρήκα και διάφορα site που βοηθησαν σ' αυτό. Δεν ξέρω, σαν anime, μου άρεσε πολύ. Tο είδα 2 φορές και έχω σκοπό και τρίτη κάποια στιγμή. Μαθαίνεις και πάρα πολλά για την Ιαπωνία και τον χώρο του go στο anime. Για να καταλάβεις, το anime όταν είχε βγει λειτούργησε ως promotion του go στην Ιαπωνία. Αν θυμαμαι καλά το υπουργείο ή κάτι τέτοιο ζήτησαν να φτιαχτεί ένα manga που να έχει θέμα το go ώστε να πλησιάσει τις νέες γενιές(ήταν παραδοσιακό παιχνίδι). Περιττό να πω ότι μετα το anime ειδικά, έγινε χαμός. Όλοι για να μάθουν go τρέχανε.(Τα παραπάνω τα διαβασα σε διάφορα μέρη στο net) [SIZE=1]Α ψέματα, έχει έναν καλό άνω των 18 μετά το μέσο της σειράς.[/SIZE]:P Αλλά προσωπικά δεν με ενδιέφερε "έτσι" το anime αυτό. Είχα κολλήσει με την υπόθεση.
Ιούλ 04 2010 21:59
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Για μένα είναι μάλλον ένα επίπεδο πάνω απο τα Ecchi. :P Δεν ξέρω τι έπαθα αυτή τη φορά.Όταν το ξεκίνησα,στα 3 επεισόδια βαρέθηκα και το παράτησα.Είπα να κάνω άλλη μια προσπάθεια γιατί είναι bishonen paradise αλλά άσχετα απο τα bishonen(Tezuka!!!:nbleed::nbleed:) κόλλησα!Πολύ γέλιο και οι τεχνικές μ'έχουν ενθουσιάσει.Το αναθεματισμένο όμως αργεί να κατέβει.Έχω μόνο 5 επεισόδια για να δω απόψε.:unlucky: Το hikaru no go τί λέει?
Ιούλ 04 2010 21:35
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Serperoth

Lol hi! I'm writing to you from the university's "public" PC and I'm writing in English because the computer doesn't recognize greek and greeklish gets on my nerves sometimes so yeah... :P So I just wanted to ask you what kind of present would you like (I don't really know your tastes and I wouldn't like to give you something useless that you wouldn't like) So that's for today!!! I hope you are enjoying yourself :)
Ιούλ 04 2010 21:21
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

E αφού πήρες φόρα, δες και το hikaru no go.:D Κι εγώ η κατηγορία sports anime είναι στην κατώτερη μου προτίμηση, αλλά αυτό με ενθουσίασε. Θέλει το χρόνο του βέβαια.
Ιούλ 04 2010 21:21
Φωτογραφία

D.Dragon → Strange Loop

Συμφωνώ με τις αδυναμίες σου και ότι διαφωνούμε στο θέμα της πρωταγωνίστριας. Και η βασίλισσα τα σπάει btw.
Ιούλ 04 2010 21:09
Φωτογραφία

Strange Loop → D.Dragon

Ρε συ εγω λεμε με την συγκεκριμενη δεν μπορω καθολου, την βρισκω πολυ αντιπαθητικη σαν χαρακτηρα και βλεποντας και τα δοντια της την βρισκω και ασχημη σαν γυναικα. Παντως σωματακι δεν μπορω να πω, εχει και πολυ καλο μαλιστα. Αδυναμιες μου απο την σειρα ειναι η Jessica και η Παμ..
Ιούλ 04 2010 20:55
Φωτογραφία

zade → iristella

Η υπογραφή σου τι γράφει; Bukkake ;
Ιούλ 04 2010 20:48
Φωτογραφία

BoredForLife → Night Wizard Seal

Α ναι σορυ......εχεις απολυτο σικιο >.< βλακια μου
Ιούλ 04 2010 20:38
Φωτογραφία

FallenSpiritGR → Ash_Pokemaster

my friend my friend my friend εχεις msn να ποκεμαρισουμε λιγο???
Ιούλ 04 2010 20:25