Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

Lol sure!!! Θα είμαι Οξόρδη τον περισσότερο καιρό αλλά θα πεταχτώ και από Λονδίνο οπότε κάτι θα σκεφτώ νσ σου πάρω :ureshii: Lol g2g now!!! (This was was last net check-up with this computer!!! I'll be leaving now XD καλά να περάσεις!!!
Jul 04 2010 06:35
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

*ENVYENVYENVY* Χαχα κοίτα, νοιάζεται. Εγώ Γερμανία ('09) και Ελβετία ('10) κουβαλούσα τα πάντα όλα (όχι σε τέτοιο βαθμό όμως, στην μπανάνα είχα 4-5 φάρμακα). τελικά δεν χρειάστηκε αλλά ντάξι. Better be safe than be sorry Να ζητήσω χαρούλαααααα? Μπορείς να μου φέρεις κάτι ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ μικρό από Αγγλία, επειδή *καρδούλα* Αγγλία? *hugs* ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!
Jul 04 2010 02:50
Photo

Namida → psofia

Που εξαφανίστηκες εσύ πάλι;
Jul 04 2010 02:50
Photo

Tenshi → Black Rabit

[B][COLOR="Red"]mmmmmmkayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!![/COLOR][/B]
Jul 04 2010 00:50
Photo

iristella → Ptomahawk

Αh thanks. Δεν θυμόμουνα πότε ακριβώς το είχε δηλώσει αυτό γι αυτό και το είπα στο περίπου.
Jul 04 2010 00:33
Photo

GhostPrince → shinigami94

mia xara dld...μπανακια...χαλαρααα =ο που εισαι δλδ? ^^
Jul 04 2010 00:03
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

Nice!! εγώ αύριο φεύγω αγγλία για κάτι μαθήματα για 3 εβδομάδες... Λολ και η μάνα μου μου έχει γεμίσει την βαλίτσα με φάρμακα αυτά είναι μερικά: /Echinacea extra (κάτι βιταμίνες και ψευδράργυρος)- δεν ξέρω που θα χρησιμεύσουν αλλα οκ... /Zurcazol pantoprazole /Bioflorin /Calmiderm cream /Eucéta /Merfen /VapoRub /Pyravlex /Lysopaïn /Σύριγγα για τα σιρόπια /Θερμόμετρο /Panadol /Aerius (allergies- που δεν εχω) -_-' :sigh2: Δεν αντέχω άλλο έχει πιάσει την μιση βαλίτσα...:blurah5:
Jul 04 2010 00:00
Photo

GhostPrince → IreneTheCardcaptor

χεχεχεχε....nice..^^ ε :canthelp: το σπουδεο...εδω τελιωσανε οι exams κιεχω λιωσει στα ανιμε...χαχα XD...προσπα8ω να τελιωσω κιενα project (amv) ...αλλα μου χει σπασει τα νευρα το vegas....το ΑΕ δν ανοιγει καν...:S....Μου φαινεται το 8ελω το φορματ κιεγω...αλλα πρεπει να τ'αντεξω....να τελιωσω το project...γιατι δεν ξερω να κανω backup....οποτε 8α το χασω αν κανω φορματ... χαχα...XD τεσπα...γενικα τπτ νεο...edit...anime...kai bania:bath:....woot! εσυ? ^^:kawaii:
Jul 03 2010 23:58
Photo

Ptomahawk → iristella

Για το onepiece είχε πει κοντά στα 500 chapter ότι θα το συνεχίσει για άλλα 10 χρόνια.
Jul 03 2010 22:37
Photo

nancy_neko → Night Wizard Seal

imun lg s viasini g n kita3w XD good to know,dn 8a 3anakanw la9os :P
Jul 03 2010 21:54
Photo

Loke → IreneTheCardcaptor

thx, οτι αποριες / help θες, εδω ειμαστε :)
Jul 03 2010 21:32
Photo

karkas → IreneTheCardcaptor

Μπα, ποτε μου δεν ειχα Playstation και οποια εμπειρια εχω σ'αυτο ειναι απο ξαδερφια :P Οσο για τη Soulsilver, είναι ενα θεμα να παρω και το DS(i)...Ισως οταν ειμαι για τα καλα φοιτητης να αγορασω ενα, προς το παρον βρισκω αλλα πραματα να σκοτωνω τον χρονο μου XD Summer FTW!
Jul 03 2010 20:45
Photo

Sakura!!! → IreneTheCardcaptor

Arigatou for the req Irene-chan!! ^-^
Jul 03 2010 20:06
Photo

Night Wizard SealTea-chan

Στην Βούλα - Βουλιαγμένη πήγαμε για μπάνιο. Καλά περάσαμε :)
Jul 03 2010 19:52
Photo

IreneTheCardcaptor → karkas

Χαχαχαχαχαχαχα! Άσε! Μεγάλη ιστορία. Πρόσφατα είχα καεί στη καινούρια, τη soul silver. Πολύ καλή και από άποψη γραφικών και από άποψη περιπέτειας. Στη συστήνω. Παίζεις playstation?
Jul 03 2010 16:23