Community Status Updates
iristella → Kenny
Btw you do know that we have an engineers update in our hands. don't you?
Jul 07 2010 08:12
Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™
xD ελα μωρε η mio μια χαρα βοηθησε τη s1 ( γτ μονο και μονο το moe της σειρας ηταν αρκετο ). τωρα για τη 2η δε ξερω, την εχω κανει ψιλο hold στο 3ο επ ^^
Jul 07 2010 08:10
iristella → meidei
Τπτ τπτ I will be rooting for your success.:blingeye2: [/total sucker for romance]
Jul 07 2010 06:59
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Loke
Hahahahaha απαλευτοοοοοοοοοοοος!! But Im very sorry to dissappoint you, αμα δεις το πρωτο ποστ μου [ειμαι σιγουρη οτι μονο τις εικονες κοιταξες] θα δεις οτι υπαρχει μια αμφιβολια ^^
Παντως απο το ανουσιο K-ON φαινεται πολυ καλυτερο.. Καλη η Μιο, αλλα δεν φτανει να σωσει ολο το ανιμε :/
Jul 07 2010 05:53
iristella → meidei
Vampire Hunter D από[URL="http://www.tokyotosho.info/details.php?id=161915"] εδώ[/URL] και Aoi Bungaku από [URL="http://www.bakabt.com/150433-aoi-bungaku-masterpiece.html"]εδώ[/URL]. Kαι στα δύο προσωπικά είχα γίνει a puddle of tears από το πόσο heart warming και πανέμορφα ήταν.
Jul 07 2010 02:08
iristella → zade
[QUOTE=zade;408342]
Ακριβώς ότι είπε παρακάτω η Iristella (που έχει στην υπογραφή την λέξη bukkake[COLOR=Lime]*[/COLOR]) ,αυτό πιστεύω κι εγώ.
[....]
[COLOR=Lime]*[/COLOR]You didn't see that cuming ,did you?:slash:[/QUOTE]
The bukkake is a lie.*cries* :cry5::cry5::cry5:
Δεν υπάρχουν πονηρές υπογραφές, μόνο πονηρά μυαλά (αν και αμφιβάλλω αν θα ξαναδώ την υπογραφή μου με το ίδιο μάτι:hihi2:)
Jul 07 2010 02:02
meidei → iristella
Μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχω πολύ σχέση με άνιμε που έχουν να κάνουν με βαμπίρ όποτε θα τα μπέρδεψα.
Κοίταξα και για το arc του Aoi Bungaku που έγραψες και πράγματι φαίνεται μια πολύ καλή επιλογή. Από που το κατεβάζω ωστόσο;
Jul 07 2010 01:55
iristella → meidei
Το Vampire Hunter D στέκει ανετότατα μόνο του. Επίσης δεν βασίζεται σε σειρά αλλά μόνο σε μια προγενέστερη ταινία που είναι αυτοτελής. Μάλλον το μπερδεύεις με το Blood:the last vampire που πάνω του βασίζεται η σειρά Blood+.
Πάντως σκέψου και αυτό που σου έλεγα για το Run Melos arc του Aoi Bungaku (2 επεισόδια είναι τελικά όχι τρία).
Jul 07 2010 01:48
GkLoc → Zoro
nai fmakos k egw :P
Prosfata to arxisa...vlepw to palio k meta 8a dw to Brotherhood...3erw oti kanw vlakeia pou to vlepw etsi alla den me noiazei :)
Esu to teleiwses dld e...genika poso vazeis sthn seira? Emena pantws pou eimai sto 8o epeisodio me exei ka8hlwsei :D
E kanw kana post edw k ekei...alla den 8a lega oti eimai k "drasthrios" :P
p.s den eimai spiti m k auto to pc den exei ellhnika automata k variemai nato ftia3w :P
Jul 06 2010 23:52
GhostPrince → IreneTheCardcaptor
krima....αλλα κιεγω δεν το πολυ κοβω να πηγενω .....εχουν φιγει ολοι δικοπεσ...δεν εχω με πιον να παω xD no cos....τι να πω....υπαρχιε μια πι8ανοτητα να παω...αλλα χλωμο το βλεπω...anyway 8α το κιταξω :P τεσπα...τι αλλα νεα εσυ? ΄(
Jul 06 2010 23:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed