Community Status Updates
Maya-chan → The Tragic Prince
ωπ, γενέθλια είχες την τρίτη? λίγο καθυστερημένα, αλλά Χρόνια Πολλά!
Jul 09 2010 13:16
Jorg → Zoro
Ασε εχω φαει ΤΑ spoiler για το one piece. Και ναι ξερω και την ικανοτητα της (Πολλαπλασιαζει καθε μερος του σωματος της, αν και πρεπει να φαινεται πιο πολυπλοκο απο οσο νομιζω).
Χαχα μια χαρα ειναι για waifu η Robin (απο εξωτερικη εμφανιση γιατι απο χαρακτηρα δεν ξερω και πολλα). Τι να πω εγω που διαλεξα την Orihime απο το Bleach, αν εχεις ακουστα, που ακομα και αν δεν εχεις, θα εχεις ακουσει σιγουρα για το ποσο σπαστικια ειναι. Βλεπεις, δεν ειχαν φτασει στα τελευταια επεισοδια που γινοταν full-σπαστικια... τεσπα.
Lol, ναι, το σκεφτηκα αυτο με το αερακι, αλλα λεω, τοσο κ0λοφαρδη πια :P.
Σε αφηνω τωρα, παω να καω XD!
Jul 09 2010 11:12
Azathoth
→
Nozomu
ta spai to dmc. pantos, an thes simvuli gia na agorazis parapano manga ke na plironis ligotera lefta i lisi ine afti: [url]www.bookdepository.co.uk[/url] fast shipping, free shipping and good prices!!!!! Ømgz0rzzzzÅ
Jul 09 2010 10:17
Black Kaiser → Kenny
Και εγώ έτσι αντέδρασα και είπα να την βάλω. Θεούλης αυτός που το έφτιαξε. :mafia:
Jul 09 2010 09:26
Anelis → Glaurung
Ευχαριστώ σας, τολμώ να πω πως και η δική σας ανατροφή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την ταπεινή δική μου, και μόνο η σκέψη νομίζω πως σας αδικεί αγαπητέ. Ευελπιστώ να σας βλέπουμε συχνά στο μουσουνου, και ελπίζω πως με τη βοήθειά σας θα έχουμε την τιμή να κατακτήσουμε νέα επίπεδα μαλάκινσης, τολμώ να πω μάλιστα πως θα είναι άνεφ προηγουμένου!
Jul 09 2010 08:28
Strange Loop → didimakia
Λιγα για την waifu μου... η τελεια γυναικα λεμε.. :wooi2:
Jul 09 2010 06:04
Zoro → Jorg
Ωχ, και που την ξέρεις εσύ την Robin; :P
Ναι άσε, θυμάμαι όταν την πρωτοέδειξαν που διάβαζα σε άλλα forums πόσο άρεζε σε αρκετούς και εμένα πάλι τότε, ως καλός Vivi fan που ήμουν (που btw πιο κει με εκνεύρισε αρκετά ώστε να βγει από faves), δεν με είχε πολυενθουσιάσει... μέχρι να την προβάλλουν περισσότερο και να μάθουμε πιο πολλά γι' αυτήν, οπότε και κόλλησα για τα καλά, είναι και η waifu μου εδώ στο forum άλλωστε (και σε αυτηνής το flashback αναφερόμουν ως fave πιο πριν στο vm, άντε να το δεις και συ). :P
PS: Όχι ρε, σου πα, όποτε θες να συζητήσεις κάτι στο θέμα ελεύθερα άσε μου vm, πάει καιρός που είδα αυτά τα επεισόδια (ήταν η πρώτη σειρά που με επανένταξε στα anime σκέψου) και δεν με χαλάει καθόλου να αναπολώ τα παλιά, keep it up!
EDIT: Α, όσο γι' αυτό με την τηλεκίνηση άσε, ακόμα και εγώ ως τώρα δεν είμαι και τόσο σίγουρος τι υποδήλωνε σκέψου... αρχικά κι εγώ υπέθεσα ότι τίποτα τέτοιο θα είχε σαν ικανότητα, αλλά τελικά έχει κάτι ψιλοξεκάρφωτο (λολ, τώρα που ξαναβλέπω αυτά που μου έγραψες παίζει και να ξέρεις ήδη τι ικανότητα έχει, ε; ), οπότε νομίζω απλά έτυχε και φύσηξε αέρας και πήρε το καπέλο του Luffy (αυτό δεν έγινε και σου φάνηκε τηλεκίνηση; ) και είπε να μας μπερδέψει το studio/Oda (δεν ξέρω αν ήταν filler).
Jul 09 2010 04:54
Zoro → 6Greed9
Ω ναι, το οποίο καθόλου απίθανο να είναι το τελευταίο μας για καλοκαίρι, αλλά ας μην το γρουσουζεύω. Aς ελπίσουμε ότι θα αξίζει όπως και να 'χει, το arc atm σαν ένα καλό filler μου κάνει πιο πολύ. :P
Jul 09 2010 04:42
Loke → zade
την ειδα το μεσημερι, δε ειναι τπτ σπουδαιο, βασικα δε πολυ αξιζει να τη δεις >_> ασε που εχει κατι over dramatic τις-κραταμε-15-ωρες σκηνες που μου τη διναν ασχημα.
στα καλα ηταν οτι ειχε shotgun, damn i love it.
Jul 09 2010 03:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed