Community Status Updates
GhostPrince → IreneTheCardcaptor
nice....κιεγω 8ελω να το δω...αν και το προηγουμενο δε μαρεσε xD μονο το twilight ηταν ωραιο (το πρωτο) :P
ε τπτ μωρε ...εδω βαριεμαι....μετακομιζουμε κιολας φετος...ΠΦ...(αυτες τις μερες δλδ),...κατα τ'αλλα καλα ... αν και δεν εχω pc εδω και 3 μερες...ειμαι σε notebook (laptop) ..τεσπα....τι λεει εσυ? μμμ...εχεις να μου προτινεις κν καλο ανιμε?:blingeye2: εχω ορεξη για romance xD [μιας κιποτι 8υμαμαι εχεις δει αρκετα] =]:hehehe:
Jul 08 2010 22:51
Black Kaiser → Serperoth
[QUOTE](Black Kaiser, η sig σου τα σπάει!)[/QUOTE]
Thanks man.
Jul 08 2010 22:34
Jorg → Zoro
OMG! Δεν περιμενα να συναντησουν την [s]Robin[/s] All-Sunday τοσο γρηγορα :P.
Αναρωτιεμαι αν αυτο που εκανε που εμοιαζε με τηλεκινηση σχετιζεται με την ικανοτητα της (που σχεδον ειμαι σιγουρος οτι σχετιζεται αλλα δεν μπορω να τα συνδεσω).
PS: Ελπιζω να μην στα πριζω XD!
Jul 08 2010 21:20
Glaurung → Tenshi
Είσαι ακόμα Θεσσαλονίκη ; Θα ανέβω την Δευτέρα για μερικές μερούλες , άμα θες/μπορείς στείλε pm :D
Jul 08 2010 21:05
Glaurung → Anelis
Χαίρομαι βαθύτατα που μου δόθηκε η ευκαιρία να σας γνωρίσω καλύτερα . Ελπίζω να απολαύσατε και σεις όπως εγώ την μικτή μας γιορτή . Την Κυριακή έχετε προγραμματίσει κάτι ; Συνηθίζουμε να τις περνάμε με μερικούς καλούς φίλους , είμαι σίγουρος πως θα σας λατρέψουν . Μαζευόμαστε από νωρίς στο εξοχικό μας για brunsch και περνάμε την υπόλοιπη μέρα με βόλτες στην υπέροχη φύση - αυτή την εποχή ενδείκνυται για βόλτες - , με αθλητισμό και συζητήσεις . Θα χαιρόμασταν πολύ άμα καταφέρνατε να μας επισκεφτείτε .
[ έχω ακόμα πολλά να μάθω από σένα σε κάτι τέτοια :kakaka: ]
Jul 08 2010 20:23
IreneTheCardcaptor → GhostPrince
Εδώ, έχω καεί στο PC! Θέλω να πάω να δω το Eclipse! Άκουσα ότι τα σπάει.
''Αχ, Edward...'' :awww::kawaii: Χεχεχε! Άντε να δούμε! Εσύ;
Jul 08 2010 20:22
Glaurung → Anelis
[IMG]http://cache.kotaku.com/assets/resources/2008/01/200325d1176767707-preparation-guano-tea-tea-time.jpg[/IMG]
Jul 08 2010 20:21
Anelis → Glaurung
Αχ τι να πει κανείς, δυστυχώς δεν έχομεν το δυναμικό να εξευγενίσομεν άπαντας αγροίκους!
*δαγκώνει το κουλουράκι*
[θα πάμε τα rpg σε νέο επίπεδο dandyness έτσι όπως πάμε xD]
Jul 08 2010 17:48
Putin → Strange Loop
[url=http://www.youtube.com/watch?v=9K6FJVYA14g]Γκα γκα ου λα λα.[/url]
Jul 08 2010 17:17
Sakura!!!
→
alxdjo
lol ρεε γνωρίζεστεεεε!!! ναι η μικρή αδερφη του είμαι..πρέπει να έχει πει καμια μλκια για μένα νομίζω!!:P χαιρετισματα εχεις..huhu
Jul 08 2010 17:04
Glaurung → Anelis
Τολμώ να ομολογήσω πως σας παρεξήγησα *σερβίρει τα βουτήματα * . Έχουν λείψει σε αυτό το τόπο άτομα σαν εσάς , μόνο κάτι άξεστους και αγροίκους βλέπεις πλέον στους δρόμους .
Jul 08 2010 17:00
Anelis → Glaurung
A cup o' tea? How jolly! Why yes please, if you will kind sir, that would make me utmost delighted!
/και σηκώνει το μικρό δαχτυλάκι πιάνοντας το φλιτζάνι
Jul 08 2010 16:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed