Community Status Updates
nikki2010 → ZeD
και εγω στην αρχη ειμαι μην νομιζεις...επεισοδιο 15!!πωπω,ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω,εξεταστικη...καλο κουραγιο!!αφου τελειωσατε ενταξει:)καλη επιτυχια!!
Jul 09 2010 19:31
Kenny → mono
Νομίζω αυτό το profile χρειάζεται λίγους κεφτέδες...
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/meatballs.jpg[/IMG]
Jul 09 2010 19:16
mono → Kenny
Νομίζω αυτό το profile χρειάζεται λίγη μουσική...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA[/youtube]
Jul 09 2010 19:10
ZeD → nikki2010
stin arxi eimai akomi...t stamathsa logo e3etastikis... -eleos apo 29 maiou mexri smr grafame-
Jul 09 2010 18:43
Yo! Master → Anelis
Δεν τα έχω ακούσει καν αυτά τα TPBs! *checks*
Προσωπικά συνεχίζω με τους κλωτσοπατιναδέ τίτλους μου (αν & με το ένα & με το άλλο έχω μείνει αρκετά πίσω ακόμη & σε αυτούς) & δε θυμάμαι κάτι άλλο καινούργιο που να μου έκανε τρομερή εντύπωση. To [b]I Kill Giants[/b] & το [b]Afrodiciac[/b] ήταν & τα δύο πολύ καλά (αν & εντελώς διαφορετικού στυλ το ένα από το άλλο), αλλά δεν είναι ακριβώς καινούργια πλέον.
Επίσης, [b]Grim Fairytales[/b]? Ομολογώ πως αυτό που θεωρώ το καλύτερο σημείο έχει μία τάση να είναι τα εξώφυλλα, χεχ. ;)
Jul 09 2010 18:05
Serperoth → Adventurer
*shame*
Διαβάζω tropes και...:(
Σοβαρά σόρυ πάντως, ξεχάστηκα^^ Δεν θα επαναληφθει:P
Jul 09 2010 17:12
Adventurer → Serperoth
Αφου κοιτας που κοιτας το Guess Who thread, απαντα και τιποτα :emptyonexg1:
Jul 09 2010 16:17
Zoro → Jorg
Argh, ναι έχω ακούσει πάμπολλα κι εγώ για την Orihime, γλάστρα σου 'τυχε μου φαίνεται δλδ. Βασικά εμφανισιακά μια χαρά την βρίσκω (αν και ήδη από τώρα ξέρω ότι σαν δω Bleach θα βγω Matsumoto fan xD), αλλά μια τα Kurosaki-kun (που ανυπομονώ να ακούσω κάποια στιγμή να δω πόσο ενοχλητικά πραγματικά είναι), μια η έλλειψη χαρακτήρα που ακούω έχει (ενώ είχε potential να πάρει και αυτή μέρος στην δράση, την έκανε νοικοκυρά άκουσα ο Kubo), οπότε για γλάστρα μου κάνει, αν και θα δω πρώτα για να κρίνω. :P
Robin αν σου αρέσει από εμφάνιση θέλω να πιστεύω πως θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο σαν χαρακτήρα, είναι λίγο κρύα βασικά, αλλά όχι αδιάφορη και κυρίως παίρνει τρομερά πολύ μέρος σε μάχες, well για ένα καλό κομμάτι της σειράς τουλ.... αλλά για χαρακτήρα θα τα δεις όλα στο flashback που σου είπα. :P
Έτσι πάντως, να καείς από τώρα να μην μπορείς να σταματήσεις μετά. XP
Jul 09 2010 16:16
Kenny → Anelis
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, έχουμε πήξει στα manga με ωραίο σχέδιο και υπόθεση μηδέν.
Jul 09 2010 15:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed