Jump to content

Community Status Updates

Photo

Loke → papp0us

υπαρχει κανονισμος αν ξεπεραστουν καποιες ωρες, ειναι υποχρεωμενες οι εταιριες να κανουν τη μεταφορα μεσα σε καποιο χρονικο οριο. ριξε μια ματια στο χαρτι του συμβολαιου αν το εχεις
Jul 10 2010 16:00
Photo

papp0us → Loke

ακόμα χωρίς είμαι! στο πατρικό μου ήρθα και βρήκα. 24-48 ώρες;; σε πιο πλανήτη; :P Απο forthnet σε Hol πάω και μου η αιτηση ενεργοποιήθηκε στις 27 του προηγούμενου, με maximum(συμφωνα με τη hol) τις 21 Ιουλίου.. Τώρα τρέχα γύρευε! Το καλό ειναι οτι ήμουν σε ιδιόκτητο forthnet οπότε θα γλιτώνω τη χαρτούρα και τις διαδικασίες του ΟΤΕ, αλλα και πάλι χάλι μαύρο τα πράγματα
Jul 10 2010 15:11
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

aniki ψάχνω το ost του bakemonogatari, αν βρεις τπτ, χτύπα κανα κουδουνι
Jul 10 2010 14:55
Photo

Serestrum → Anelis

κουνατοκουνατοκουνατοκουνατοκουνατο! [IMG]http://img704.imageshack.us/img704/5885/1693.gif[/IMG]
Jul 10 2010 14:42
Photo

Loke → papp0us

τη πατησες?, οταν αλλαζεις παροχο εισαι max χωρις συνδεση 24 ή 48 ωρες και νορμαλ 1-3 ωρες. ποσο ησουν χωρις συνδεση?
Jul 10 2010 14:39
Photo

Strange Loop → Kenny

Eσυ ο απο κατω δεν φτουρας για αντρας της Asuka. Ακομα και ο Shinji παιζει να είναι καλυτερος.Υπαρχουν καλυτεροι μνηστηρες της εχει εξω... O κυριος που εχει αυτο το προφιλ ας με προκαλεσει σε μονομαχια. Αφηνω να διαλεξει και σε τι θα με αντιμετωπισει..
Jul 10 2010 04:09
Photo

didimakia → Kenny

Tι προσφερεις για να κανω στην ακρη? :P
Jul 10 2010 02:49
Photo

didimakia → mono

[QUOTE]Πού να δεις thread στο /b/ με μυρμήγκια να βγαίνουν από το *αχέμ* :hahaha:[/QUOTE] I really wanna see this...:P
Jul 10 2010 02:49
Photo

Kenny → didimakia

Πρόσεχε, κακομοίρη μου, μη μου τα χαλάς πάνω που σε είχα συμπαθήσει... :roar:
Jul 10 2010 02:40
Photo

didimakia → Kenny

[QUOTE]μεmonoμένη[/QUOTE]χαχαχα well played... Παντως δεν ξερω τι λετε αλλα αν οντως την προτειμησω απ την Rei τοτε θα ειναι η waifu [B][COLOR=Black]ΜΟΥ! :hiding_something:[/COLOR][/B]
Jul 10 2010 02:36
Photo

didimakia → Strange Loop

Χαχαχα...πολυ μισος και απ τα 2 στρατοπεδα...
Jul 10 2010 02:33
Photo

Kenny → didimakia

Late reply is late, αλλά τότε βιαζόμουν, και αργότερα το ξέχασα.[QUOTE]τις προτιμω maids :P[/QUOTE]Διαθέτει και maids το κατάστημα... [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/1af4c316f5a383add47ac12a4e19c9f8.jpg[/IMG] Προβλέπω να droolάρεις ανεξέλεγκτα με τη Mikuru... kukuku! XD [B]Edit γιατί τώρα είδα τα από κάτω VMs!!![/B] Καταρχήν, εύγε, αγόρι μου, για την προτίμησή σου για την Asuka! Βαδίζεις στο σωστό δρόμο. Μην την ακούς τη mono, είναι μεmonoμένη hater, η γνώμη της δεν μετράει. Εμένα να ακούς. :hihi2: Δεύτερον, και απευθύνομαι στον αλητάμπουρα από κάτω, που καμώνεται πως είναι και η waifu του... φιλαράκι, μάζεψε τα κουλά σου, γιατί θα σου τα κόψω από τη ρίζα με σκουριασμένο κονσερβοκούτι. Μίλησα.
Jul 10 2010 01:51
Photo

kagemaru igano

Certificate of Studies ( baccalaureate diploma or an equivalent diploma, original copy + authenticated translation - 2 copies ) Transcript of Records (original copy + authenticated translation - 2 copies) Birth Certificate (original copy + authenticated translation - 2 copies ) Medical Analysis: HIV, MRF and VDRL Medical Record - vaccines and a certificate from the family doctor in the country of origin attesting that they do not suffer from chronic or neuropsychological illnesses Health Insurance 2 Copies of the Passport Identity Card 4 Photographs
Jul 10 2010 01:40
Photo

KennyMaya-chan

[QUOTE=Maya-chan;409239]Τελευταία και καταϊδρωμένη [...][/QUOTE]Don't worry, τελευταίος και καταϊδρωμένος θα είμαι εγώ... και spoilerιασμένος κιόλας... Τώρα μέσα στο καλοκαίρι προσπαθώ να βρω χρόνο να το τελειώσω κι εγώ... θέλω να καώ ρε γμτ και δεν έχω την άνεση. :unlucky:
Jul 10 2010 01:15
Photo

6Greed9 → Zoro

θα βγει κ το 315 στις 23 νομιζω =D ελπιζω να παρει φορα και να σταματησει τα πολλα breaks,μου γινεται ολο και δυσκολοτερο το να περιμενω τοσο καιρο...
Jul 10 2010 00:25