Community Status Updates
Loke → melkior
δεν ειναι xarem ωρε καθε 4-6 επ θα αλλαζει η πρωταγωνηστρια. i think.
ps. @ LOL at OP emissary, lexus
Jul 10 2010 21:17
Loke → papp0us
haha sry man υπομονη, οπως ειπες δε πολυ αξιζει να προσπαθησεις να βρεις ακρη..
Jul 10 2010 21:15
Maya-chan → The Tragic Prince
παρομοίως, xd. έχω ήδη πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα... can't wait to see what's next
Jul 10 2010 21:12
Black Rock → Anelis
I'll never forget your face... We're not done yet!
*evil grin*
Jul 10 2010 20:35
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
αλλα σου ζηταω και αλλα μου στελνεις... καλος ο γλομπος παντως
κλαψε λιγακι [url]http://www.youtube.com/watch?v=mqDjFQEHvzM[/url]
Jul 10 2010 19:53
Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
[url]http://www.soundclick.com/bands/page_music.cfm?bandID=147108[/url]
Προσκύνα και άκου το νέο Have A Blast.
Jul 10 2010 19:12
papp0us → Loke
Δε μου φτάνει ο πόνος μου μου τριβεις στη μούρη και τη γκαντεμιά μου:P 2 SMS έχω πάρει απο τη Hol. Ένα οτι η αιτηση προωθήθηκε και σε λίγες μέρες θα λάβω νέα ειδοποίηση, και ενα δευτερο που έλεγε οτι το αργότερο που θα ενεργοποιηθεί είναι στις 21 του μήνα :canthelp:.
Jul 10 2010 18:45
Loke → papp0us
weird again μπορει να το αλλαξαν, εγω το ειχα τσεκαρει ακομα και με τη hol και σε μενα δε με βγαλαν απο το internet μεχρι να ειναι ετοιμοι, μου ρθε sms οτι ξεκιναει και εμεινα χωρις internet πολυ λιγοτερο απο 1 ωρα
Jul 10 2010 18:42
papp0us → Loke
στο συμβολαιο λέει οτι " η μέγιστη χρονικη διάρκεια ενεργοποίησης της υπηρεσίας είναι 15 εργάσιμες μέρες μετα απο την εξακρίβωση των στοιχείων του πελάτη, εκτός περιπτώσεων ανωτέρας βίας(πυρκαγιές πόλεμοι απεργίες κτλ) Η HOL δε φέρνει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις λόγο προηγούμενης παροχής απο ΟΤΕ η άλλο πάροχο" Δεν είναι η HOL το πρόβλημα, γιατι το DSL του Modem είναι αναμένο, που σημαίνει οτι η Forthnet δεν έχει φύγει ακόμα, απλα μου έχει κόψει το internet(πουστιές).Και το τηλέφωνο έχει φραγή δεν ειναι αποσυνδεδεμένο.. Κανονικά έπρεπε να πάρω τον τελευταίο λογαριασμο τώρα και να πάω στη forthnet τη δευτέρα να δεις τι είχε να γίνει, που μου το "κοψανε" με προπληρομένο το λογαριασμό του μήνα, αλλα δυστυχώς τη βενζίνη και τα νευρα μου θα χαλάσω.. αστους να πάρουν τον πούλο να ησυχάσουν. Τι να κάνεις.. περιμένω
Jul 10 2010 18:18
Loke → papp0us
weird, οταν ειχα κανει εγω ηταν 1 μερα το ειχα τσεκαρει και μου το ειχε επιβεβαιωσει και η hol.
Jul 10 2010 17:12
Tenshi → Kenny
Yo bro!!
What φτιανς?
Επειδη δεν ετυχε ποτε να σε ρωτησω. Απο ποιο νομο της Κρητης εισαι?
ρωταω γιατι θα ειμαι κατω για 3 μηνες περιπου!!
Jul 10 2010 17:02
papp0us → Loke
Άστα 15 εργάσιμες έχουν προθεσμία[B] απο τη στιγμή[/B] που θα προωθηθεί η επιβεβαίωση διακοπής απο τη forthnet. Τώρα που μπήκα στο χωρό θα χορέψω.. ευτυχώς μου έκοψε να το κάνω τώρα που εχει διακοπή το τεί, γιατι ούτε εργασίες δε θα μπορούσα να παραδώσω ένα μηνα..
Jul 10 2010 16:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed