Community Status Updates

-
Putin
έγινες άνδρας πια
Jun 24 2014 00:42 -
Sparda
Not really. Still a kid. Απλά δουλεύω 15ωρα γιατί το αφεντικό είναι μαλάκας.
Jun 25 2014 07:14 -
Putin
rip in piece
Jun 25 2014 14:02

Snape → GhostPrince
Ωραία εικόνα προφίλ χαχαχαχαχαχαχα αν και προτιμούσα τον Μικε που μοίραζε αγγουρια στον διάβα του! LOL

-
GhostPrince
Μικε ιζ κοολ, μπατ νοτ δατ κριπι! Μου δίνει ιδέες, φαντάσου αν το τωρινό μου άβαταρ ήταν ο μάικ, σε αυτό το στυλ του κιούμοει όμως, αχαχαχα... :3
Jun 23 2014 01:01 -
Snape
Εμένα με κερδισε το αγγούρι. Σκέφτεσαι να αλλάξεις και όνομα τώρα?
Jun 26 2014 18:43 -
GhostPrince
E θα το κρατήσω το φασολάκης λίγο ακόμα, αν αλάξω θα επιστρέψω στο παλιό πάλυ, κάαααπια στιγμη ;p
Jun 27 2014 00:04

Warchief → Petran79
Στο Ernest & Celestine, εκτός από την τρομερά τετριμμένη θεματική, εξιδανικεύουν την παρανομία. Κλέβουν από την οικογένεια του ζαχαροπλάστη και επειδή είναι... αυστηρός και δε δίνει στο παιδί του ζαχαρωτά μας ζητάνε να το δεχτούμε σαν κάτι στην καλύτερη ακίνδυνο ή αστείο και στην χειρότερη ηθικά δικαιολογημένο. Από τις πιο ηθικά κολάσιμες ταινίες που έχω δει, επειδή αυτή η σαπίλα φέρει το μανδύα της αγνής παιδικής ιστορίας.

-
Warchief
Ναι αλλά η ταινία δεν τα αναγνωρίζει αυτά. Τους βλέπει σαν ήρωες, ενώ τον ζαχαροπλάστη και την γυναίκα του σαν κακούς. Ο τόνος στη σκηνή που κρύβουν το όχημα όπως λες είναι καθαρά κωμικός. Επίσης όταν κυνήγανε πριν οι αστυνομικοί τον Έρνεστ η ταινία τους φέρεται σαν να είναι οι παράλογοι της υπόθεσης και σχεδόν τους κοροϊδεύει. Άλλωστε δες το τέλος. Καμία συνέπεια για τους πρωταγωνιστές.
Όσο για το Frozen, δεν έκανα ποτέ τη σύνδεση με όπλα μαζικής καταστροφής και νομίζω είναι υπερβολική. Ακόμα και αν υπήρχε, η Elsa δεν το γνώριζε ότι επηρέασε το κλίμα και αλλού, και όταν το έμαθε ήθελε να το αλλάξει. Δεν παρουσιάζεται σαν κάτι θετικό ποτέ, και ας μην πέθανε κανείς.
Επίσης η θεματική του Frozen με την, μερική έστω, αλλά πετυχημένη στο εύρος της αποδόμηση των ρομαντικών φαντασιώσεων λέει πράγματα απείρως πιο σημαντικά και σχετικά με τον κόσμο του σήμερα από το τετριμμένο "φαινομενικά αταίριαστοι αλλά φίλοι" (το οποίο είναι εκτελεσμένο και άσχημα).
Jun 21 2014 21:01 -
Petran79
νομιζω οι γαλλικες ταινιες κινουμενων σχεδιων ειναι τετοιου στυλ. δεν ξερω αν ειδες αυτην την ταινια, επισης προτεινομενη για Οσκαρ παλιοτερα, την A Cat in Paris http://www.imdb.com/title/tt1673702/.
εκει οι πρωταγωνιστες ειναι ενας διαρρηκτης κοσμηματων και ενας γατος. ο γατος ανηκει στην οικογενεια μιας αστυνομικου και της κορης της, ορφανη απο πατερα, θυμα ενος μαφιοζου, και συμμετεχει μαζι του στις διαρρηξεις! ε μαντεψε τι γινεται στο τελος. ο διαρρηκτης και ο γατος σωζουν την κορη απο το μαφιοζο και παντρευεται τη μητερα της και γινεται νεος της πατερας! πηρε δηλαδη συγχωροχαρτι
αυτο να γινει σε αμερικανικη ταινια; ποτε των ποτων!
επισης να μαντεψω πως δεν σου αρεσε ο Ρομπεν των Δασων, της Ντισνευ......απο τις αγαπημενες μου ταινιες.
Jun 22 2014 00:59 -
Warchief
Όχι δεν το έχω δει και... μάλλον δε θα το δω. Εδώ το Wind Rises δεν πρόλαβα να δω ακόμη.
Τον Ρομπέν έχω να τον δω από το δημοτικό. Τότε μου άρεζε.
Μην το λες για τους αμερικάνους. Το προχθεσινό επεισόδιο του Adventure Time π.χ. ήταν... αντικαπιταλιστικό (με ανόητο τρόπο).
Jun 22 2014 01:27

demonicMC → Kamui
Αυτό το έχεις τσεκάρει; Λέει τίποτα; https://en.wikipedia.org/wiki/Three_Kingdoms_%28TV_series%29

-
Kamui
Τέλεια, αγάπη μου, θα μιλάμε μαζί και για Κινέζους τώρα.
Jun 19 2014 19:44 -
demonicMC
Ναι λατρεία μου δεν είναι υπέροχο;
Jun 19 2014 20:21 -
Kamui
Σαν πέφτουν οι γαλάζιοι ουρανοί
Και κίτρινοι ανεβαίνουν
Στο χώμα χύνεται της θλίψης μου το βιολετί
Μα όσο σ'εχω, τούτα τίποτα πια δε σημαίνουν.
Jun 19 2014 23:24

-
Vagelio
Το λατρεύω, είναι ότι πρέπει για τις στιγμές εκείνες που το ίντερνετ φορτώνει πεντακόσιες ώρες την σελίδα και θες να ξεσπάσεις κάπου. Thanks :3
Jun 15 2014 06:05

-
LuluChan92
Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα??? Ήξερα μόνο πότε ήταν, δε με 'νοιαξε να ψάξω κάτι άλλο και δυστυχώς δε γινόταν να μείνω για πολύ, κάνα 2ωρο MAX.
Jun 15 2014 18:29 -
Lord Leon
Θα το πιστεψω! XD nevermind αμα Περασες εσυ καλα αυτο εχει σημασια. Ειχα παει περυσι και ηταν καλη φαση αλλα οχι τοσο ωστε να πω οτι θα το κανω ΚΑΘΕ χρονο. Αλλα ναι, μετραει.
Jun 16 2014 00:53

zennith666 → Kamui
Εγώ θα ξαναρωτήσω γιατί δεν μου απάντησες την πρώτη φορά...είναι καθαρός ο υπολογιστής σου?Τα fps drop δικαιολόγουνται άνετα από ανεβάσματα θερμοκρασίας.

-
Kamui
Τον καθάρισα το περασμενο καλοκαιρι, και αλλαξα ολόκληρο το ανεμιστηράκι.
Format δεν έχω κάνει, και τον έχω περίπου 4,5 με 5 χρόνια.
Jun 14 2014 06:27 -
zennith666
Ok.Ο υπολογιστής θέλει καθάρισμα ανά εξάμηνο περίπου και αλλαγή πάστας στο 8μηνο περίπου.Πρέπει να θέλεις καθάρισμα.Επίσης το fps drop δεν αποκλείεται να είναι κάποιο PUP(Π.Χ.virus) που δεν έχει μπει στο PC χωρίς να το θέλεις.Άν έχεις την δυνατότητα να κάνεις εύκολα back up και format θα στο πρότεινα.(Κάναμε laptop 5ετίας να παίξει lol μετά από format,γιατί καθάρισαν τα windows)Όσο για το καθάρισμα τώρα το καλοκαίρι θα επιμείνω ότι πρέπει να το κάνεις.
Jun 14 2014 16:25 -
Kamui
Οk, ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα το σκεφτώ και θα δω τι θα κάνω.
Jun 14 2014 17:23

Stam → mono
Οφείλω να σε ευχαριστήσω που δεν έχω φάει spoiler στο GoT μέχρι στιγμής απο εδώ μέσα γιατί τα έχεις βάλει spoiler tag εγκαίρως! wow!

-
mono
Νιώθω την αλυσίδα με τη μεγάλη μπάλα στο ποδαράκι μου
Jun 11 2014 09:07 -
Anelis
Ρε σα δε ντρέπεσαι έχω ξεπατικωθεί δυό χρόνια τώρα να κρύβω πράματα και ένα ευχαριστώ δε λέτε. Ουστ.
Jul 02 2014 09:27

zennith666
HDD officially in red zone...Καινούριος δίσκος it is.ΠΑΛΙ FORMAT ΤΗΝ ΤΎΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!

Anelis
→
cooler

-
Hajime_Saito
Mayuyu is Center, all's right with the world.
Jun 07 2014 14:12

-
Kalamaris
Και γω έλιωσα στα γέλια όταν το'δα.Η γιαγια κορλεονε και ο τζον σνοου που δε ξερει τιποτα XD
Jun 04 2014 22:29 -
Black Kaiser
Μην το συζητάς. Τέλειο βίντεο από κάθε άποψη.
Jun 04 2014 23:02

-
giota83
Εχω το OREIMO για αυτο το σκοπο.
Jun 07 2014 00:59 -
Lord Leon
Όπως; Για δώσε καμιά πρόταση!
Jun 09 2014 02:20 -
giota83
Aoi Bungaku Series, Blood The Last Vampire, Hell Girl, Hellsing Ultimate, Mononoke, Shiki, Wasurenagumo,
και οσες φορες και να το δω δεν το χορταινω το Higurashi no Naku Koro ni
Jun 09 2014 14:09