Community Status Updates

Gilmaru → Erebos
Btw μιας που βλέπω ότι παρακολουθείς ΜΜΟ anime, παίζεις κανά MMO αυτόν τον καιρό; Εγώ περιμένω το Archeage πως και πως.

-
Erebos
Ναι, το έχω υπόψιν το D:OS, είναι στο στυλ του Baldur's Gate αν και με κάποια προβλήματα στο story, το loot system και το combat system. Το βασικό του μείον είναι ότι είναι ιδιαίτερα unforgiving χωρίς να σου δίνει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι με αποτέλεσμα να αναγκάζεσαι να ανατρέχεις σε οδηγούς online κλπ. Κατά τα άλλα, έχει ατμόσφαιρα και explorability να φαν και οι κότες.
Aug 06 2014 00:15 -
Gilmaru
Το έχεις παίξει; Το combat system μου φάνηκε ενδιαφέρον από όσα έχω δει/ακούσει, τώρα από κει και πέρα δεν ξέρω. Το story λέει τίποτα; Όχι ότι περιμένω τίποτα το τρελό, αλλά ένα decent story μου είναι απαραίτητο για να απολαύσω αυτού του είδους τα παιχνίδια.
Aug 06 2014 04:41 -
Erebos
Για να μην σε spoilάρω, παίξτο και θα δεις. Το story είναι decent, αλλά όχι κάτι παραπάνω.
Aug 06 2014 13:40

mono → vectrapearl
Darling, η υπογραφή σου είναι τεράστια
Διάβασε τους κανόνες και προσάρμοσε την σε παρακαλώ γιατί αλλιώς θα χρειαστεί να τη σβήσω :3

-
mono
Oopsie daisy! Αν σου πω τώρα ότι είμαι με παυσίπονα εδώ και δυο μέρες και δεν βλέπω μπροστά μου, θα με καταλάβεις, ε? Φανταστικέ vectapearl!
Jul 26 2014 21:53 -
vectrapearl
loool....δεν πειραζει...
κααλαβαινω....δεν θελει και πολυ να πηξει ο εγκεφαλος..το παθαινω και εγω συχνα....
Jul 27 2014 00:11 -
mono
:3
Jul 27 2014 00:17

Gilmaru → Erebos
Οκ, τελευταία ερώτηση,
. Έχω ένα γραφείο από αυτά που έχουν συμπαγή ξύλινη εσοχή για πύργο υπολογιστή. Να τον βάλω εκεί ή λες να ανεβάζει περισσότερη θερμοκρασία έτσι?

-
Gilmaru
motherboard - http://www.e-shop.gr/asus-b85m-e-retail-p-PER.523123
κάρτα γραφικών - http://www.e-shop.gr/asus-r9-270-r9270-dc2oc-2gd5-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513644
Να πάρω DVI TO VGA Adaptor?
Jul 26 2014 00:33 -
Gilmaru
Άκυρο, είχε το κουτί της κάρτας γραφικών adaptor. Τον έβαλα και όλα οκ. Τώρα νομίζω μπορώ να κάνω αίτηση να με πάρουν στη Nasa. Κατάφερα να συνδέσω μια οθόνη, yay!
Jul 26 2014 00:55 -
Erebos
χαχαχαχα Πάλι καλά που έβγαλες άκρη.
Jul 26 2014 01:40

-
-
-
Putin
Επιτυχημένο πολιτισμικό πάντρεμα
Jul 31 2014 13:26

-
Itachi Akatsuki
Σου ειμαι υποχρεως!!!
Ευχαριστω πολυ Keito!!!
Jul 24 2014 09:46 -
Keito
Τίποτα καλέ. Ό,τι θες από Kusuriuri fanarts εδώ είμαι, έχω άπειρα ^^
Jul 24 2014 09:56 -
Itachi Akatsuki
Αχαχαχα, το εχω παρει μυρωδια
Avatar+Signature+Wallpaper Medicine Seller χεχεχε xD
Jul 24 2014 12:46

-
-
Itachi Akatsuki
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Right xD
Aug 02 2014 19:50

-
zennith666
Μείον μια RAM βέβαια όπως αποδείχτηκε...Δεν βαριέσαι μικρό το κακό.
Jul 20 2014 11:54

phm → mono
"Δεν θυμάμαι αν έχω απαντήσει εδώ αλλά θα θελα να γίνω η Yui από το K-on. Όλη μέρα να μ******κίζομαι και να τρώω γλυκά. Ζωάρα." Οκ νομίζω το πιο ειλικρινές σχόλιο στο thread. At least i found it amusing!

-
mono
Και η πλάκα είναι ότι ανακάλυψα ότι είχα ξαναγράψει και είχα πει την Chiyo που επίσης ψιλομα****ζόταν αλλά την λες και πιο έξυπνη από την Yui. Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι όσο πάω χάνω IQ
Jul 18 2014 12:29 -
phm
Δεν χάνεις IQ, χάνεις το προνόμιο του να μ***κίζεσαι ελεύθερα. Για αυτό ίσως αυτό το σχόλιο έχει μεγαλύτερη αξία τώρα
Jul 18 2014 12:39 -
mono
Πόσο δίκιο έχεις...
Jul 18 2014 12:41

-
GhostPrince
I returned to the past, but something dont feel the same.
Jul 17 2014 22:57 -
Kamui
Αχ φασολάκη,
πόσο νοσταλγώ
τις στιγμές
αχ, πώς με γαργαμούσες...
Jul 17 2014 23:00 -
GhostPrince
*του πετα ενα φασολι στη μαπα και παει στη γονια του*
Jul 18 2014 00:34

-
Lord Leon
Επρεπε να μου πεις να σου γραψω εγω τον ψοφο. Μια χαρα θα σε σενιαριζα.
Jul 17 2014 01:51 -
Lord Leon
Δεν μπορω να συνηθισω τη φατσα του Μπελαμη ως αβαταρ δικο σου. Βγάλ'το.
Dec 24 2014 01:03 -
Osama Bin Laden
Τώρα το είδα αυτό το τελευταίο.
Προσπαθώ εδώ και καμιά εβδομάδα να αλλάξω άβαταρ, αλλά ο καινούριος σέρβερ έχει πρόβλημα και δεν μου επιτρέπει να το κάνω.
Mar 02 2015 02:38

Draculino → Osama Bin Laden
Τα σέβη επειδή βλέπω πως(& πιστεύω πως) εκτιμάτε τον χαρακτήρα του ενός και μοναδικού βασιλεία του Westeros ,τον Stannis "The Mannis" Baratheon!

-
Draculino
"I was trying to win the throne to save the kingdom, when I should have been trying to save the kingdom to win the throne."~Stannis Baratheon
Μόνο για αυτή την "ατάκα" είναι ένας από τους αγαπημένος μου χαρακτήρες (ο αγαπημένος μη POV χαρακτήρας με σιγουριά μαζί με Tywin) .Αν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία διάβασε τα ο Stannis είναι πολύ μα πολύ πιο ωραίος χαρακτήρας εκεί η σειρά τον έχει πετσοκόψει (ειδικά στα κομμάτια των σχέσεων του με Mel/Davos/Lord of Light/Renly)
Jul 17 2014 14:11 -
Osama Bin Laden
Σοβαρά δεν είναι POV character ο Stannis στα βιβλία; Και από ποιου την σκοπιά διαβάζουμε την ιστορία του;
Yeah, το ξέρω ότι ο Stannis είναι πολύ πετσοκομμένος στην σειρά. Θα διαβάσω τα βιβλία κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο.
Jul 21 2014 00:27 -
Draculino
Απ'την σκοπιά του Davos (που τον λατρεύει) στα πρώτα βιβλία και μετά και από τις σκοπιές των Jon Snow ,Melisandre ,Asha Greyjoy και λίγο Theon/Reek .
Όλοι οι σοβαροί παίκτες δεν έχουν POV chapters για να μην ξέρουμε τι σκέφτονται και να μένουμε έκπληκτοι από τις πράξεις πχ ούτε οι Tywin Lannister ,Varys ,Littlefinger ,Doran Martell και Roose Bolton είναι.
Jul 21 2014 22:15

iristella → Utaku
Ξαναβάλε λίγο εικόνα στο anime screenshot thread γιατί έσπασε το Link.

-
Utaku
Μόλις την άλλαξα και νομίζω είναι οκ! Ευχαριστώ!!
Jul 17 2014 16:20