Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

mono → OdyMonaxos
Μην κάνεις report και γεμίζει άσκοπα το report inbox. Μιας και παίζω θα στα φτιάχνω εγώ. Και όχι δεν διορθώνουμε ορθογραφικά

-
OdyMonaxos
Μην μου γράφεις comments, τα πμ είναι πολύ πιο εύκολα απλο κινητό
Ιούλ 14 2014 16:19

iristella → teo13
Kαλό μου όταν λέω μέσα στο thread για να μου στείλετε vm/pm το κάνω για να μην συνεχιστεί το offtopic όχι για να ανοίγουμε άσχετη συζήτηση XP. Σου έσβησα το offtopic post γιατί δεν είχε νόημα να σου απαντήσω εκεί. Το post πάνω στο οποίο έγινε η παρατήρηση από την άλλη δεν υπάρχει λόγος να σβηστεί. Το moderating γίνεται δημόσια ώστε να μαθαίνουν όλοι τι είναι επιτρεπτό και τι όχι στα πλαίσια της κοινότητας και να είναι σαφές το που πατάτε, και να είστε διασφαλισμένοι ότι ακολουθούμε ενιαία πολιτική και δεν κυνηγάμε κόσμο.
Καλή συνέχεια.

iristella → Itachi Akatsuki
Aπό τη στιγμή που ο στόχος του thread " Anime Screenshots" είναι να μοιραζόμαστε σκηνές με όλους τους υπόλοιπους είτε έχουν δει το anime είτε όχι τα spoilers αποκλείονται de facto. Αν θες πόσταρε μία σκηνή από το Fate Zero που να μην είναι spoiler.

-
Itachi Akatsuki
ΟκειΑπλως οι ωραιες σκηνες περιεχουν πολλες φορες σποιλερς καταλαβαινεις!Δεν πειραζει, αμα δεν μπαινουν σποιλερς ομως συμβιβαζομαστε χαχαχα xD
Ιούλ 09 2014 20:20

OdyMonaxos → mono
Τουλάχιστον ούτε κυκλοφορείς μ ένα ρολόι τοίχου στο λαιμό ούτε εκτρέφεις στρουθοκάμηλους.

-
mono
Πού το ξέρεις?
Ιούλ 09 2014 00:48 -
OdyMonaxos
Αν πήγαινες στο δικαστήριο με το ρολόι τοίχου, θα το ήξερα. Αν είχες το χωράφι και τα λεφτά για τις στρουθοκαμήλους δεν θα ήσουν στο δικαστήριο.
Ιούλ 09 2014 00:50

-
gexion
Καλάαα,είπα να θυμηθώ τα παλιά καλά χρόνια
Έχει ανανεωθεί πολύ το site <3
How do you do??
Ιούλ 06 2014 23:25 -
iristella
Mια χαρούλα.Να μας έρχεσαι από εδώ και στο εξής. Ναι είχαμε κάποιες αλλαγές με την πάροδο των χρόνων. Ότι θες ρωτάς.
Ιούλ 07 2014 02:07 -
gexion
Ok, arigatoo!! :3
Ιούλ 07 2014 19:59

-
1451
εξομοιωτής υλοτομίας
Ιούλ 05 2014 15:03 -
Hajime_Saito
Xillia χρόνια θα ζήσεις.
Ιούλ 10 2014 21:41

iristella → Saf520
Χαίρομαι που αν και καθυστερημένα μπόρεσες να ποζεριάσεις για το ότι είδες το Kaze Tachinu ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. #hipster

-
Saf520
Η χαρά ήταν όλη δική μου. Really. Θα επανέλθω και με μάνγκα που βρήκα στα γαλλικά.
Ιούλ 03 2014 15:33 -
iristella
Έχουμε posers thread όπου θα μπορέσεις να ποζεριάσιες στο maximum των δυνατοτήτων σου.
Ιούλ 03 2014 18:48

Erebos → iristella
Εεεεε.. δεν το ανέφερα εγώ το Duet. Το αμέσως προηγούμενο post του filmmusic το ανέφερε.

-
iristella
Αη οκ. thanks for the correction.
Ιούλ 02 2014 22:53

-
mono
A girl can dream
Ιούλ 02 2014 09:33