Community Status Updates
Hyuuga_Nikorasu → Stefi-chan
ρε το καινουργιο ending του k-on!! που εχεις βαλει στο msn οντως τα σπαει αγρια!! 4 αυγουστου νομιζω βγαινει η ολοκληρη εκδοση να εχεις υποψιν σου
Jul 20 2010 22:59
kelborn3 → Zoro
Μεγιες το καινουργιο σετακι.
Αν και δεν ειμαι φαν του roy mustang πολυ καλη δουλεια:gotit:
Jul 20 2010 20:55
DarkElf → Nighteyes
Δεν κρατήθηκα και "διάβασα" κάποια raws του noblesse(Το διάβασα σε εισαγωγικά γιατί ουσιαστικά ξεφύλλισμα ήταν,δεν καταλάβαινα τίποτα).[SPOILER]Πόσο χαίρομαι που πήγε ο Μ21 με το μέρος τους!!!:ureshii:Απο την αρχή μου άρεσε και ανησυχούσα επειδή ήταν κακός=>κάποια στιγμή θα τον καθάριζαν.Ανυπομονώ για τα scanlations!!:awww::awww::awww:[/SPOILER]
Τέλος fangirlισμού.Τί κάνεις?:hehehe:
Jul 20 2010 20:06
Zoro → GkLoc
Thanks Gukkuroku-san, right back at ya. :P
Που έφτασες στο FMA, μιας και τα λέμε;
Jul 20 2010 19:12
Zoro → Tea-chan
I see, καλύτερα από την μία, να χαρείς 3, ίσως και περισσότερα, chapters Berserk μαζεμένα για μια φορά που ο Miura στρώθηκε, μπήκαμε και σε Guts in action επιτέλους. :P Συμφωνώ πάντως ότι το οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι κι ότι καλύτερο για τέτοια, βασικά σε μένα αν με πιάσουν να διαβάζω/βλέπω shonen θα μου πουν με τι παιδικά ασχολούμαι, αν πάλι δουν κάνα Berserk θα νομίζουν ότι πέρασα και στον σατανισμό, damn parents, they are never happy, αγιασμένες να είναι οι κλειδαριές και τα κλειδιά. XD
Και χαίρομαι που σου άρεσε το set, τελείωσα πρόσφατα το fma κι εγώ και ήταν ο αγαπημένος μου, check the profile pic too. :P
Jul 20 2010 19:09
Tea-chan → Zoro
Ευχαριστώωωωωω!!! <3 Τί γλυκό δωράκι! :kawaii:
Είναι επειδή δε τα έχω διαβάσει ακόμη... βλέπεις, έχω γυρίσει πατρικό, το σπίτι στη Θεσσαλονίκη το άφησα κι ας πούμε ότι το οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι και το ιδανικότερο για διάβασμα Berserk... Κοντολογίς, άμα με πιάσουν, κάηκα. :sadist: I feel awkward reading in my old house...
Θα μου περάσει όμως, πού θα πάει. Αχ, σπιτάκι μου στη Θεσσαλονίκη... :run:
Jul 20 2010 18:59
Zoro → Tea-chan
OMAGAD, πως μπόρεσα να ξεχάσω τα γενέθλιά σου προχτές; :Crying2:
Gomen, η περίοδος βλέπεις (ζέστες, εξεταστικές και τα συναφή)...
Hope this fixes things up a little:
[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/8769/happybirthdayve.jpg[/IMG]
Happy 23rd B-Day, Teapot-chan! :hbd: :ureshii:
PS: On another note, πως και σε χάσαμε στο Berserk thread; 2 chapters out , 3rd soon to be και ούτε post σου, παραξενεύτηκα. :P
Jul 20 2010 18:51
Blacker_than dark
[URL="http://www.1000manga.com"]www.1000manga.com[/URL] απο εκει διαβασα μερικα αλλα ανεβαζουν οποτε να ναι και πρεπει να τα διαβαζεις ονλινε. δεν ειχα χρονο να ψαξω να το βρω απο αλλου. αν βρεις εσυ κανε ενα κοπο και πες το μου
Jul 20 2010 18:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed