Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Hyuuga_Nikorasu → Stefi-chan
Εγω ειμαι keyborad-person lol... επρεπε παντως να βαζουν την Μιο να τραγουδα συνεχεια... η αλλη τραγουδα σαν σκιουρος!! και το προηγουμενο (Listen) ηταν κομματαρα!
Ιούλ 21 2010 14:01
valadorn → HelenGreece4ever
Μπομπ τον μαστορα!
Οχι ενταξει δεν τον υποτιμω αν και δεν τον παρακολουθω τον τετραγωνοπαντελονη!
Γιατι να μη διαβασω manga bleach ή κτ αλλο εκεινη την ωρα?!
Ιούλ 21 2010 13:48
Nicktheartist → 愛情のある中心
Δεν συγρινεται οσω τιποτα αλλο να ξερεις οτι τελος τα ενοχλητικα φροντηστιρια ολη την εβδομαδα και μετα ξεκουραση:if: την περιμενα τοσο καιρο αφτη τη στιγμη:ureshii:.Φαντασου αμα κανω τετοιες χαρες που τελιωσα ενα κομματι των βασανηστιριων φαντασου αφου δωσουμε κιολας:kill4u:.Εσυ ποτε τελιωνεις?
Ιούλ 21 2010 13:32
kakashi sensei → zade
to eida giayto kai to ekana post.
to skiniko pou koroidevei ta anime den einai sto trailer.
Ιούλ 21 2010 13:01
愛情のある中心 → Nicktheartist
:hihi2: Ωραίο συναίσθημα να ξέρεις οτι τελειώνει επιτέλους ε???!!! :gotit:
Ιούλ 21 2010 12:52
Portgas D. Spark → jeffhardy
Αυτα ειναι φιλε.....Jeff Hardy Rulez!!!!ειμαι φαν εδω και χρονια,αλλα δυστιχως απο τοτε που εφυγε απο WWE και πηγε μετα ΤΝΑ εχω ξεπορωθει λιγο....
Ιούλ 21 2010 12:32
zade → sunday
Koύλη είδα το Cop Out. Άδικα ο θάψανε οι κριτικοί.Σίγουρα δεν είναι καν από τα μέτρια του Kevin Smith ,βγάζει όμως αρκετό γέλιο. Δες το
Ιούλ 21 2010 11:38
mono → Anelis
Έλα να ξυπνήσουμε δυναμικά...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vPaZSF-6Mvc[/youtube]
Πρέπει να βάλουν psychobilly στο singstar ρε, να βαφόμαστε φρικιά και να χτυπιόμαστε \m/
Ιούλ 21 2010 11:28
Nicktheartist → 愛情のある中心
Arigatooo επεισης.Ουφ 2 μερες εμειναν και τελος και το σαββατο φευγω:blingeye2:.
Ιούλ 21 2010 11:27
zade → kakashi sensei
Δεν το έχεις δει ακόμα το Haunted World of El Supoerbeasto; Δες το ,μιλάμε για την ύψιστη καμενιά. Με όλη την σημασία της λέξης.Παίξει και ο Cthulhu...
Ιούλ 21 2010 11:03
Blacker_than dark → didimakia
Wolf guy-wolfen crest λεγεται το μανγα απο την υπογραφη μου
[URL="http://www.1000manga.com"][COLOR=#495590]www.1000manga.com[/COLOR][/URL] απο εκει διαβασα μερικα αλλα ανεβαζουν οποτε να ναι και πρεπει να τα διαβαζεις ονλινε . δεν ειχα χρονο να ψαξω να το βρω απο αλλου(αλλα απλα για να παρεις μαι ιδεα καλα ειναι). αν βρεις εσυ κανε ενα κοπο και πες το μου..
Ιούλ 21 2010 10:59

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται