Jump to content

Community Status Updates

Photo

croco~boy → Blacker_than dark

Βtw σε αυτο π σε ρωτησε ο didimakia, πρωτα πρεπει να πας στο προφιλ του κ να του απαντησεις εκει γτ αλλιως δεν θα το δει! I hope i helped
Jul 21 2010 10:31
Photo

croco~boy → Blacker_than dark

Βαλε σποιλερ αν μπορεις :D!
Jul 21 2010 10:29
Photo

DarkElf → Nighteyes

Α,το διάβασα κι εγώ,καλούλι.Εντάξει,το σχέδιο δε συγκρίνεται με της Ayano Yamane.Αυτή η γυναίκα έχει φοβερό χέρι.Για τις ιστορίες βέβαια έχεις ένα δίκιο.[SPOILER]Είναι πολύ συχνό φαινόμενο στα yaoi σχέσεις να ξεκινούν απο βιασμούς/καταναγκασμούς και να καταλήγουν σε ασυγκράτητους έρωτες.Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται μόνο στα yaoi,όπου είναι και οι 2 άντρες και μπορεί να το δικαιολογήσει..οτι και καλά δεν είναι οτι δεν θέλει,αλλά δε θέλει να παραδεχτεί οτι το θέλει.(στυλ Suichi στο tyrant)Προφανώς δε λέω οτι είναι σωστό και ελπίζω να μη μεταφέρονται τέτοιες αντιλήψεις στην καθημερινότητα.Εγώ πάντως περιμένω εκείνο το παράσυτο που κάνει τους άντρες να κυοφορήσουν,απο το Sex Pistols.:kakaka:Αστειάκι.... Αν τα δούμε όλα αυτά ως ένα φανταστικό ενδιαφέρον ανάγνωσμα,τότε είμαστε ok.[/SPOILER] Όσον αφορά το Noblesse[SPOILER]η μετάφραση δεν πάει αρκετά γρήγορα...έχω σκάσει να δω τι παίζει μ'εκείνα τα 2 σκατόπαιδα και επιπλέον δε μπορώ να καταλάβω γιατί κοντράρονται ο Franke με τον M21.Αλήθεια,αυτόν Μ21 θα τον φωνάζουν?Δε θα του δώσουν ένα φυσιολογικό όνομα?[/SPOILER]
Jul 21 2010 10:27
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Ναι το πήρε πολύ χάλια. . . Καλή επιτυχία πάντως και σ'εσένα! :ureshii:
Jul 21 2010 10:05
Photo

愛情のある中心 → spartankid

Τώρα ξεκίνησες να το βλέπεις? :ureshii: Εγω το είδα περσι το καλοκαίρι και μπορώ να πω οτι η σειρά είναι ΤΕΛΕΙΑ μέχρι το πρώτο μισό του τελευταίου επεισοδίου. . . :blingeye2: Μετα απογοητεύτηκα. . . :sigh2: Ελπίζω τουλάχιστον να βγαλουν καμια ταινία εν καιρω. . . :nanteee:
Jul 21 2010 10:05
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Μπορεί Βαρκελώνη αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα. :sadist: Δεν έχουν μαζευτεί και πολλά άτομα για να συμπληρωθει γκρουπ. Αν και εγώ έψηνα τους γονείς μου να πάμε Ιαπωνία που τέτοια τύχη όμως. :zetsubou:
Jul 21 2010 10:01
Photo

HelenGreece4ever → valadorn

ναι, μόνο αυτό και μπομπ, ξέρεις ποιον μπομπ ενοείτε...
Jul 21 2010 09:09
Photo

Tea-chanKenny

Ευχαριστώ παππούλη! ^^ Δε πειράζει η ηλικία, αλλά τα συναισθήματα! XD
Jul 21 2010 08:42
Photo

Nighteyes → DarkElf

Σαν κι εμένα.:P Ευτυχώς που το βγάζουν πια σε τακτα διαστήματα και καταλαβαίνω επιτέλους τι λέγανε. Ναι κι εγώ είχα χαρεί γι αυτό. Όσο πιο πολλοί [SPOILER]στην παρτούζα του μυαλού μου:hehehe:[/SPOILER]τόσο καλύτερα.:kakaka: Ξαναπιασα τα yaoi πριν μερικές μέρες. Ξεκίνησα από το A Man Who Cannot Decide It. Εκανα update σε tyrrant who falls in love και crimson spell που είχα να διαβάσω κανα 6 μηνο τουλάχιστον. Δεν θυμόμουν καλά κάποια πράγματα και τα έπιασα απο πιο νωρίς, οπότε είχα αρκετό υλικό. Ωραία ήταν...Διάβασα και το Viewfinder αν και μόνο την κεντρική ιστορία γιατί δεν είχα υπομονή για διαλείμματα. Μεγάλο κάψιμο: Δυο μέρες άδεια, την έβγαλα (σχεδόν) κολλημένη στην οθόνη και με κεφάλι από την αυπνία. Μου άρεσε το viewfinder αν και αυτό την έχει την ανωμαλία του.:kakaka:Αυτή η γυναίκα, όλο άρρωστες καταστάσεις περιγράφει. Τουλάχιστον οι uke της αντιδρούν κάπως [S]αλλά δεν τους βγαίνει[/S].:P Δεν θα λεγα ότι με ενόχλησε κάτι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προωθούνται τέτοια σεναρια τόσο. Το βρίσκω κάπως επικίνδυνο για κάποιες κοπέλες όταν διαβαζουν σεναρια που δείχνουν σχέσεις που[SPOILER]ξεκίνησαν με βιασμούς ή καταναγκασμούς/εκβιασμούς. Και μάλιστα τις εξυψώνουν μέσα στα manga σε σημείο που κάποιες που τα διαβάζουν φτάνουν να παρακαλάνε να γνωρίσουν έναν σαν τον ... βιαστή. Έχω πέσει σε συζήτηση έξω για το Okane ga nai που λέγανε κάτι τέτοια. Συγχωρούνται τέτοιοι άνθρωποι; (Πέρα του ότι συγχέεται το sex με τον έρωτα. Ή η ευχαρίστηση με το ότι δεν είναι βιασμός.)[/SPOILER] Υπάρχουν αρκετές γυναίκες-θύματα εκεί έξω. Δεν χρειάζονται επιπλέον πλύση εγκεφάλου πιστεύω... Εκεί είναι το προβλημα μου με τα yaoi. Ή "ένστασή" μου, θα λεγα καλύτερα. Αν και αν ήταν με γυναίκες τα ίδια σενάρια θα είχα ενοχληθεί πολύυυυυ. Το σχέδιο τέλειο και στα 3 τελευταία. Το πρώτο τρώγεται.
Jul 21 2010 01:25
Photo

didimakia → zade

Epic expendables set is fucking epic! (Y)
Jul 21 2010 01:17
Photo

spartankid → 愛情のある中心

ναι ναι από εκεί είναι
Jul 21 2010 00:45
Photo

KennyTea-chan

Happy birthday! (A little late, though >__<) Love, grandpa (κι ας με περνάς κάμποσες μέρες στην ηλικία :kakaka:).
Jul 21 2010 00:41
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Yo~ Τι κάνεις~ Πως περνάς αυτό το υπέροχο καλοκαίρι? (Τραλαλαααααααα mode εδώ, τα παίζω σιγά σιγά). Πως τα πήγες στις εξετάσεις?
Jul 21 2010 00:22
Photo

Stefi-chan → Hyuuga_Nikorasu

Yush, έχω ήδη σταμπάρει ημερομηνία >:3 Πώρωση με την πρώτη, replay συνέχεια XD Mio ftw, αν και είμαι περισσότερο guitar person
Jul 21 2010 00:18
Photo

valadorn → HelenGreece4ever

Thanx για το request! Απο οτι ειδα παρακατω μιλατε για το carton αυτο πιγκουινοι της Μαδαγασκαρης ε? Τα ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!:):O:):O Ειναι το μονο που παρακολουθω απο τηλεοραση... Οι πιγκουινοι σατιριζουν θαυμασια τους Αμερικανους commandos κατα την γνωμη μου...:O Α και λεγεται.... ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ(το λεω συνεχεια τον τελευταιο καιρο κυριως οταν τραβαμε φωτογραφιες αντι για το παλιομοδιτικο Cheeeeese!)
Jul 20 2010 23:06