Community Status Updates
Lucy Heartfilia → Serperoth
:riiight: Wait,... μπορείς να πας και στην Ιαπωνία που είναι πολύ ρομποτικά εξελιγμένη *envious*
Aug 11 2010 14:37
Serperoth → Lucy Heartfilia
Yeah I know. Από τις ροές που είχα δει φάνηκε η πιο ενδιαφέρουσα, αλλά ντάξι. Μέχρι τότε έχουμε καιρό^^
Aug 11 2010 14:33
DarkElf → zulabar
Χμμ...πιο σταθερές είμαστε 5.Είναι κι άλλες που έρχονται σπάνια ή που δεν έρχονται καθόλου σε meeting.
Aug 11 2010 14:26
Jorg → Vagelio
Πηγαινα καμια φορα στον ξαδερφο μου ή σε ενα αλλον φιλο που ειχε internet (και μια φορα σε ενα intenret cafe), αλλα στο σπιτι που μεναμε δεν ειχε.
Ναι πηγαμε μια μερα Τηνο, μετα Πατρα και γυρισαμε σημερα.
Απο τις 6,30-7 που γυρισαμε εχω ξεκολοθει στα ανιμε XD!
Aug 11 2010 14:24
Vagelio → Jorg
Σ' ευχαριστω που με θυμηθηκες Jorg :ureshii:. Δεν ειχες ιντερνετ; Αμοιρο πλασματακι *pat pat*, ελπιζω περα απο αυτο να περνας καλα τουλαχιστον. Πηγατε και πατρα και τηνο;
Aug 11 2010 14:12
Jorg → Vagelio
Χρονια πολλα Vagelio! Να τα εκατοστησεις!
Ημουνα σε διακοπες, χωρις internet, για αυτο στα λεω τωρα :P.
Aug 11 2010 14:01
zulabar → DarkElf
Δηλαδη ετσι απο στατιστικη περιεργεια ποσες κοπελες ειστε πανω κατω ? Να ξερω ποσα κιλα υπομονη να αγορασω :D XD
Aug 11 2010 13:56
DarkElf → zulabar
Όχι μωρέ...απλά στρατεύονται αρκετά απο τα παλικάρια του group και θα μείνουμε κυρίως κοπέλες.Οπλίσου δηλαδή με υπομονή.:hihi2:
Aug 11 2010 13:54
Lol thanks!! :) Robotics???? Wow!!! So cool!!! :kyaaa:
Aug 11 2010 13:47
Kai → Vagelio
:gotit: Κατ' αρχήν χρόνια πολλά! Μου είπε η Vage ότι έχεις γεννέθλια. Πολύχρονη και να τα εκατοστήσεις! Να μη σου πω τα και με ένα καλό παλικάρι, θα τα ακούσεις από άλλους, είναι κλασσικά πράγματα.
:hihi2: Μη νομίζεις, κι εγώ δε θα είχα A/C μέσα στο δωμάτιο, απλά όταν χωρίσαμε τα δωμάτια στο σπίτι με τη μικρή πήγα εκεί που ήταν το πρώη καθιστικό και έμεινε και το A/C μέσα. Είναι και μικρό δροσίζει πιο εύκολα, τους κελινω την πόρτα μερικές φορές και δεν μπορεί να δροσίσει εύκολα με το υπόλοιπο σπίτι :kakaka:
Βασικά μόνο ένα επεισόδιο έίχα πετύχει. Πήγα να το κατεβάσω, βλέπω μια άσχετη ομάδα και είπα να δοκιμάσω. Μιλάμε στην αρχή έμεινα, λέει "Τι στο καλό λένε;". Αλλά ήταν θεϊκοί οι υπότιτλοι. Ένα σου λέω: είχαν βάλει τον Hijikata να έχει κόλλημα με τα μαλλιά του και να λέει ότι έχει τα πιο όμορφα μαλλιά απ' όλους. Αχ, έπρεπε να το είχα φυλάξει κάπου να σου έστειλνα τους υπότιτλους, το έχασα με το format.
Κοίτα, πιστεύω ότι τ' αγόρια γενικά δεν έχουν πρόβλημα γιατί δεν τους πολυενδιαφέρει αν είναι τελεώς ρηχή μία χαρακτήρας ή όχι. Αντίθετα για τα κορίτσια που δεν έχουν τέτοιον χαρακτήρα κι έτσι δεν μπορούν να ταυτιστούν μαζί της αποτελεί ένα πολύ κακό δείγμα (για ορισμένες). Το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για τα αγόρια με τους αρσενικούς χαρακτήρες, οπότε λογικά έμειναν στην δράση. Τώρα ποια δράση θα μου πεις αφού μόνο στο τέλος πήρε μπρος. :wet2:
Είναι βέβαια να πετύχεις και καλή περιγραφή κι όχι καμιά ηλίθια. Μου κάνει εντύπωση που με ρωτάνε καμιά φορά γιατί βάζω υψηλές βαθμολογίες. Μα όταν βλέπεις αυτά που πιστεύεις ότι θα σου αρέσουν πόσο χαμηλή βαθμολογία θα μπορέσεις να βάλεις;
Ναι, βλέπουν ότι θα έχει δράση και τους διαφεύγει ότι είναι από yaoi. Είναι μέχρι να πάθουν το 1ο σοκ. :hehehe: Φαντάζομαι πόσο το ευχαριστιέστε εσείς που είσαστε αρκετά χωμένες σ' αυτά και το ακούτε συνέχεια.
Η Celty είναι θεά! Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες τέτοιες, ή παρόμοιες με άλλες που είναι στην κατηγορία της έστω. Και δέρνει και έχει και φάση. Και το CeltyxShinra το λατρεύω, γίνεται πολύ γλυκιά :kawaii: Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι χαρακτήρες είναι τρομεροί και οι φωνές που έχουν επιλεχθεί τους κάνουν ακόμη καλύτερους. Μέχρι και ο πατέρας τους Shinra, έριξα τρελό γέλιο όταν εμφανίστηκε! Αν το anime είχε κάποιες etxra σκηνές θα ήταν άπαιχτο!
Shizu-chan ftw, μακάρι να είχα κι εγώ τέτοια δύναμη να πετάω τέτοια πράγματα για εκτόνωση :kakaka:
Aug 11 2010 13:38
Serperoth → Lucy Heartfilia
Ναι, τεχνολογική^^
Ηλ. Μηχανικός (Πολυτεχνείο or bust) και μετά έξω μεταπτυχιακό, ίσως robotics. Αλλά μου αρέσει ΠΟΛΥ το game design...
Ωραίες επιλογές πάντως, τα σέβη μου:P
Aug 11 2010 13:28
:hihi2: Ότι θέλει διάβασμα, θέλει ... *sigh* :sigh2:
Εχμ... είμαι ανάμεσα σε digital animation& game design και αστρονομία.... εσύ;;;
Τεχνολογική δεν μου είχες πει;
Aug 11 2010 13:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed