Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

I'll say! Still, I prefer Britain to Japan.^^
Aug 11 2010 18:03
Photo

demonicMC → kienzan

καλησπερα φιλε απο ποιο anime ειναι το avatar σου?
Aug 11 2010 17:54
Photo

1451 → alxdjo

Ορίστε το link για τη Haribel [URL]http://img63.imageshack.us/img63/2443/haribel.jpg[/URL]
Aug 11 2010 17:49
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

Lol I understand that feeling of yours *sigh* [SPOILER][IMG]http://www.georgeherald.com/img/gh201061593119.jpg[/IMG][/SPOILER]
Aug 11 2010 17:00
Photo

DarkElf → zulabar

Κοίτα..απ'όσους έχω γνωρίσει,αυτοί που έρχονται περισσότερο είναι 4-5,αλλά θα φύγουν οι 3 πιο "πιστοί" του club(Vegeta,Hyuuga Nikorasu και Black Kaiser).Λογικά θα προλάβεις να τους γνωρίσεις πριν φύγουν αν και θέλω να πιστεύω πως δε θα τους χάσουμε τελείως.Αν έχεις φίλους otakus να τους φέρεις.Δεν κάνουμε καψόνια στα newbia.:hehehe:
Aug 11 2010 16:55
Photo

Sadly no:) I do admire them though, those fine chaps.
Aug 11 2010 16:55
Photo

:hihi2: LOL you're British?
Aug 11 2010 16:50
Photo

*monocle* Ahem. I'll say lass, you underestimate the underlying coolness of us Brits.
Aug 11 2010 16:39
Photo

HelenGreece4ever → stark-sama

αλήθεια; μακάρι... αλλά η Lillinete;
Aug 11 2010 16:00
Photo

Lucy Heartfilia → zulabar

ααααα λολ δεν ειχα καταλάβει την ερώτιση, My bad :P Αθήνα :)
Aug 11 2010 15:45
Photo

zulabar → Lucy Heartfilia

Καλαματα αλλα σπουδαζω Πατρα (τουλαχιστον ετσι λεω παραεξω χεχε) . U ?
Aug 11 2010 15:36
Photo

:nooooo: Lol Japanese people are the coolest!! :kyaaa:
Aug 11 2010 15:35
Photo

Lucy Heartfilia → zulabar

from?
Aug 11 2010 15:33
Photo

KaiVagelio

:kakaka: Δε νομίζω να σε χαλάσει και να μην αρχίσει καθόλου, το οποίο και στο εύχομαι. Πολλά 2D παλικάρια όμως και μάλιστα αυτά που θες. Και επειδή ξέχασα να σχολιάσω πριν για την έλλειψη αγγλικών μεταφράσεων στα visual novels... Πρέπει να γεράσουμε για να δούμε, πέρα από VN και κανά otome game στα αγγλικά; Να πω ότι δεν τα ζητάνε κιόλας, στο internet ψάχνουν αρκετές. Βλέπει-βλέπει, δεν ξέρω πόσα έχει δει, αλλά μου έχει πει για κάτι πολύ άκυρα. Δεν είναι ότι άμα μου τη δώσει δε θα κάτσω να δω, ούτε έχω πρόβλημα, απλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές μου. Συνήθως κυνηγάω ότι random comedy βρω για WTF moments, συνήθως τουλάχιστον Όσο για τα anime και τα κλισέ τους, κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει. Εφόσον μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουν να πιάνουν έτσι γιατί να μην το κάνουν; Μη σου πω ότι τους δίνουν γραμμή οι ίδιες οι εκδοτικές για να έχουν κάτι σίγουρο. Ίσως γι' αυτό πάντα ξεχωρίζουν αυτά που βγαίνουν ως original΄. Και κακά τα ψέματα, το θέλουμε όλοι το κλισέ μας. Αυτό που μου την δίνει καμιά φορά είναι όταν πέφτουν όλοι και φωνάζουν λέγοντας "Τι power-up ήταν αυτό ξαφνικά, από πού και ως πού και βλακειές κλπ" και όταν εμφανιστεί κανένας χαρακτήρας που θέλει προπόνηση και χρόνο για να βγάλει κάποια δύναμη "Τι άχρηστος, οι άλλοι τα κάνουν όλα". Δλδ και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο :hihi2: Τελικά δεν είμαι η μόνη... pervert :kakaka: Κι εμένα μ' άρεζαν αρκετά μαζί και δεν μπορούσα ν' αποφασίσω, μέχρι που πήρε το μάτι μου μια κοπελά σε κάτι fanarts και διάβασα λίγο από το novel να δω τι παίζει. Μ' άρεσε περισσότερο μ' εκείνη. :if: Πρέπει να βγάλουν και 2η season... Είμαι στο 18 και θέλω να δω τι γίνεται στην συνέχεια. ^$%*(_($%$)#(&%... Έχω σκάσει.
Aug 11 2010 15:21
Photo

Και αυτό:) Κυρίως γιατί οι ρομποτιστές εκεί είναι καμένοι:P Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα μεγάλος Japanophile (Anglophile FTW)
Aug 11 2010 15:20