Community Status Updates
Jorg → Vagelio
Οχι ρε συ XD. 6:30 με 7 αρχισα να βλεπω μεχρι τωρα.
Ελληνικους υποτιτλους ε; Απο που το κατεβασες;
Αν και απο τον MephistoDPMKII που τα βλεπω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Δηλαδη για youtube εχει φοβερη ποιοτητα!
Aug 11 2010 15:13
zulabar → DarkElf
Δλδ αμα ειστε πιο πολλες κοπελες και ειστε 5 τα αγορια ποσα ειναι κανονικα :D ? Μαλλον πρεπει να φερω κανεναν δικο μ otaku να γινουμε πολλοι hehehehehe (evil laugh :P )
Aug 11 2010 15:00
Lucy Heartfilia → zulabar
:hahaha: You've got that right !!! :D
*lol sorry for the misunderstanding :P
Aug 11 2010 15:00
zulabar → Lucy Heartfilia
U misuderstood me :P
Αμα ηταν να βλεπω anime κρινοντας απο το ποσο ελκυστικες παρουσιες εχει μεσα αστα να πανε :P
Η Erza τα σπαει γτ του δερνει ολους και μετα σκαει στα γελια με την κατασταση του guild xD
Aug 11 2010 14:58
Λολ ειδικά με την Erza έχουν ξετρελαθεί τα περισσότερα αγόρια στο .aNiMe//GR :D
Aug 11 2010 14:57
Vagelio → Jorg
οταν λες 6:30 με 7 εννοεις απο τις 6 το πρωι μεχρι τις εφτα το απογευμα... wow, εχει οντως ξεκvλοθει στα ανιμε:OMG3:. Eγω παλι εχω ξεκωλοθει στη ζωγραφικη, μελανωμα, χρωματισμα... αστα να πανε :hot:
Btw, χθες κατεβασα το 121ο επεισοδιο απο τα 5d's με ελληνικους υποτιτλους και 720p. Ενδιαφερεσαι; Εχει τελειως διαφορετικη ποιοτητα απο αυτη του youtube :ureshii:
Aug 11 2010 14:55
Ω ναι ! Τρομερη ολη η σειρα γενικα αλλα εκτος απο Lucy και η Erza τα σπαει και σαν δυναμεις και σαν χαρακτηρας :D
Aug 11 2010 14:54
:hihi2: Εγώ έχω τρελαθεί με τον Gray από το Fairy Tail :)
Aug 11 2010 14:51
Vagelio → Kai
Σ' ευχαριστω παρα πολυ Kai (την vage-chan την ευχαριστησα ηδη απο το DA, εχει πολυ χρησιμα birthday reminders :ureshii:)
Οmg, ακομα δεν εχει ξεκινησει ο γολγοθας με το καλο παλικαρι, αλλα τουλαχιστον ευχησου μου με πολλα καλα 2D παλικαρια :kakaka:
Kορυφαιο ακουγεται, θα το ψαξω :hihi2:. Και οχι κυριε hijikata, τα πιο ομορφα μαλλια τα εχει ο souji ΧDDDDD
Εγω προσωπικα τα παιρνω και με τους αρσενικους χαρακτηρες που ειναι ρηχοι (οχι βεβαια οσο τα περνω με τους θηλυκους). Και οσο για την βαθμολογια, πρεπει οντως να προσπαθουμε να διχνουμε χαλαροτητα στις περισσοτερες περιπτωσεις, ας πουμε το nurarihyon no mago, το shiki και το fairy tail που βλεπω αυτον τον καιρο δεν θεωρω πως εχουν κατι το σπουδαιο, αλλα δεν προκειται να βαλω σε κανενα χαμηλη βαθμολογια επιδη ας πουμε μπορει να εχουν κλισε ή καποιο αλλο στοιχειο που ειναι πλην για την σειρα γιατι γνωριζω πως υπαρχουν πολυ πολυ χειροτερα πραγματα εκει εξω...
Χιχιχιχι:hehehe:, περιμενω τις αντιδρασεις πως και πως αλλα μετα σκεφτομαι πως θα το θαψουν στην βαθμολογια το λυπαμαι το καημενο Τ^Τ. Και η vage-chan ειναι χωμενη στον μαγικο κοσμο των yaoi, ε; Αυτα ειναι! Παντως μου φαινεται περιεργο που η μεγαλυτερη αδερφη δεν ενδιαφερεται ενω η μικροτερη ασχολειται:hmmm:
Ακριβως, θεα! Αν και προτιμω το ζευγαρακι celtyXshizuo απο τοτε που ειδα εκεινη την kinky σκηνη πανω στο horsecycle (you know, bounbe bounce).
Αλλος τρελαρας ο πατερας του γιατρου, αν ημουν στην θεση της celty θα τον ειχα αφησει να τις φαει απο τους νταηδες. Aλλα το τι γελιο εριξα στην σκηνη με τον ανσασερ που τον κυνηγουσε για να της πει που εκρυψε το κεφαλι της... αστα να πανε :kakaka:
Aug 11 2010 14:51
Τπτ Lucy :) Btw εχω τρελαθει με την Lucy στο Fairytail :D
Aug 11 2010 14:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed