Community Status Updates
Lucy Heartfilia → Serperoth
Oh! is taht so :D Okkk! :)
*just finished taking a shower*
Aug 17 2010 19:43
Serperoth → Lucy Heartfilia
(Καίλα με μηχανοκίνητο)
Επίσης ο Rolf είναι πολύ καλό παιδί! Λίγα τα λόγια σου!:P
(don't sweat it^^)
Aug 17 2010 18:40
Lucy Heartfilia → Serperoth
:hahaha: !!!!!!!!!!! Που πας και τα βρίσκεις;;;;; :hihi2: ROLf
(Sorry about the delay αλλά με βρίσαν να πάω να περπατίσω για να βγώ γιατί σήμερα το είχα παρακάψει μπροστά από την οθόνη) :sigh2:
Aug 17 2010 18:31
Kai → Vagelio
Βασικά, δεν είναι ότι δε βλέπονται. Είναι ότι χάνεις αρκετά αν δεν χωθείς πρώτα με κάποια άλλα έστω και λίγο. Δλδ, εκεί που θα τους έβαζες ένα 7, θα τους έβαζες κανονικά ένα 10 ας πούμε. Το school rumble ναι μεν έχει reference αλλά είναι σαν τον GIntama, δεν παίζει να μη γελάσεις έτσι κι αλλιώς. Τα άλλα δύο παίζονται λόγω ανφορών σε "κουλτούρα" και δε συμμαζεύεται. Τουλάχιστον για το Genshiken έτσι μου φαίνεται, δεν έχω αγγίξει ούτε manga ούτε anime. Αυτά από τα πιο γνωστά τουλάχιστον, σίγουρα υπάρχουν κι άλλα.
Νομίζω ότι έχει και 1-2 που έχει μέτάφραση κατευθείαν από τα Ιαπωνικά. Jumaru νομίζω και τον Ρομπέν των Δασών. Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά όμως σ' αυτό.
Aug 17 2010 17:01
zade → Melkor
Τι λέει ρε ; Καιρό έχουμε να τα πούμε.Όλα καλά; Εγώ μόλις γύρισα από ταξίδι 20 μερών σε 12 ευρωπαΙκές χώρες.Και φυσικά γύρισα άρρωστος και είμαι τ'αβλα στο κρεβάτι.Ελπίζω να γίνω καλά ως την πεμπτη για να πάω να δω το Expendables. καλά να περνάς ρε μαν
Aug 17 2010 16:50
M. Bison?:P
Αλλά με μια διαφορά:)
Μόνο μια από τις δύο έχει παράδοση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό^^
Aug 17 2010 16:40
Επίσης οδηγούν και οι δυο στα δεξιά, έχοντας το τιμόνι στην σωστή πλευρά του αυτοκινήτου:)
Aug 17 2010 16:28
Vagelio → Kai
ουτε εγω μπορω να πορωθω ευκολα. Λιγο απο το ενα, λιγο απο το αλλο... (εφοσον υπαρχει η ορεξη φυσικα). Yare yare, και παλι εχουν μαζευτει Τ^Τ
Ναι, 300+ επεισοδια σαν πρωτη προταση ειναι καπως σαδιστικη, συν οτι δεν θα ξερει και θα νομιζει πως ειναι κατι το epic. Αυτος ειναι και ενας απο τους λοφους που τα γνωστα ανιμε ειναι overrated.
Nαι, genshiken, school rumble, NHK no yokusho, gintama και ολα τα σχετικα δεν πρεπει να βλεπονται αρχαριους, ειναι πολυ "japanese" (καταλαβαινεις τι εννοω :) )
Nαι, τα studio που εφερναν ανιμε στην ελλαδα και τα μεταγλωτιζαν δουλευαν καπου στα 80s, και η τεχνολογια δεν ηταν και τοσο high τοτε.....
Ειμαι σιγουρη πως η φωνη του καμπαμαρου ηταν ακυρη και στο ιαπωνικο παντως :hihi2:.
Μακαροναδα!!!!
Αν η AC το πιασει στα χερια της δεν θα αφησω επεισοδιο για επεισοδιο. Αλλα νομιζω πως το γκρουπ τους τα μεταφραζει απο τα english, αρα θα πρεπει να το βγαλουν καποιοι με αγγλικους υποτιτλους πρωτα...
Aug 17 2010 16:04
Εγώ ήπια τσάι:)
Επιτέλους τέλειωσε το πράσινο, τώρα έχω μόνο τσάι λεμόνι! Τσάι λεμόνι *καρδούλες*
Aug 17 2010 15:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed