Jump to content

Community Status Updates

Photo

johntheo95 → shinigami94

να ρωτησω αυτο το ultimate τι ειναι(βαριεμαι να ψαχνω βδαδιατικα και προτιμω να ακουσω αποψεις απο αυτους που γνωριζουν)? και κατι ασχετο αυτο που λεει ποσο τις % εισαι πως ανεβενει και με τι εχει να κανει σχεση?αναρωτιωμουν απο τοτε που γραφτικα(lol ετσι πως το εγραψα ακουγεται πολυ κουλο:blurah5:)
Aug 17 2010 23:40
Photo

shinigami94 → johntheo95

Σε περνάω ένα χρόνο.Κλείνω τα 16 το Σεπτέμβρη.:P Παρόλα αυτά η ηλικία δε παίζει κανένα ρόλο.
Aug 17 2010 23:35
Photo

LethalMike → Erisadesu

Devil HORNS ><
Aug 17 2010 23:29
Photo

johntheo95 → shinigami94

εγω ευχαριστω για το add ειπα ιδια ηλικια ειμαστε,σχεδον το ιδια ανιμε βλεπουμε κατι θα βρουμε να λεμε
Aug 17 2010 23:21
Photo

shinigami94 → johntheo95

Ευχαριστώ για το request
Aug 17 2010 23:17
Photo

papp0us → Kenny

Yuria Shiki και My balls έχω διαβάσει, απο τα υπόλοιπα ούτε μυρωδιά.. Ξεκινάω, και ο Θεος να βάλει το χέρι του να περάσω κανα μάθημα στην εξεταστική.. παντού pantsu θα βλέπω! Thanx για τον κόπο, οταν τελειώσω μ'αυτά επιστρέφω ;)
Aug 17 2010 22:23
Photo

Kenny → papp0us

Και να κλείσει το mangatraders (που δεν νομίζω), σου βρίσκω άλλα 5 sites για να κατεβάζεις. Τα μπλε είναι όσα δεν έχει ολοκληρωθεί το scanlation τους, και είναι η πλειοψηφία γιατί όταν ένα manga έχει ολοκληρωθεί και το έχω διαβάσει όλο, το βγάζω από τη watchlist... αλλιώς, αντί για 500+ τίτλους, τώρα θα είχα 1500+... XD My pleasure. Όσο για το από που να ξεκινήσεις, θα σου γράψω 5-6 τίτλους από μνήμης, κι αργότερα θα σου γράψω κι άλλα σε νέο VM. Love Junkies Hen Koi - The After School Diary Katekin Hakoiri Devil Princess Koibana Onsen Virgin Na Kankei VITA Sexualis Domina No Do Υποθέτω ότι κάτι γνωστά όπως Nana To Kaoru, Yuria 100 Shiki και My Balls τα ξέρεις ήδη. :P
Aug 17 2010 21:58
Photo

papp0us → Kenny

O M G!!Τώρα τα αποκαλύπτεις αυτά καταραμένε hayate; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ SITE; Τα μπλέ είναι τα ongoing ή απλά δεν τα έχει ολόκληρα στο mangatraders; ψψψψ... και έχω διαβάσει μονο καμια 30αριά απο αυτα... βλέπω και μερικά με συνθετικό το yuri, που δεν τα είχα βρει και γίνομαι ξαφνικά πολύ χαρούμενος:nbleed:. Εμπρός εμπρός καλή μου Otenet.. :nod2: Kenny-Sensei, σου βγάζω το καπέλο. Για πες κανα "διαμάντι" να ξεκινήσω(ολα θα τα κατεβάσω, χώρο έχουμε δοξα το θεό, αλλα αν ξέρουμε απο που ξεκινάμε:P)
Aug 17 2010 21:39
Photo

Kenny → papp0us

Α, ώστε διαβάζεις και ecchi manga... good, good. Θα εκτιμήσεις πολύ την [URL="http://www.mangatraders.com/profile/113039"]manga watchlist μου στο mangatraders[/URL]. Σχεδόν 1 στα 3 είναι ecchi. XD (Only good stuff allowed BTW.)
Aug 17 2010 21:32
Photo

papp0us → Kenny

To έχω διαβάσει το manga για αυτό λέω να το δώ και σε anime.. Γενικά όσα manga διαβάζω έχω την ανωμαλία να βλέπω και τα anime τους μετά(ανεξήγητο, αλλα το κάνω) Το πρώτο σε σχέση με το manga ήταν γελοίο, δεν έχω και πολλές ελπίδες για το 2ο αλλα τιμής ένεκεν:P
Aug 17 2010 21:18
Photo

Kenny → papp0us

Για To LOVE-ru... μη χάνεις το χρόνο σου με το κακοφτιαγμένο anime... πιάσε διάβασε το manga, κατά προτίμηση από την αρχή ως το τέλος. Ασύγκριτα καλύτερο σχέδιο.
Aug 17 2010 21:07
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Καλα πέρασες λοιπον. :canthelp: Εντάξει ευτυχώς ήρθε και εδώ η τεχνολογία έχουμε κλιματιστηκά. . . :blurah5: Εγώ αύριο μάλλον θα πάω σ'ένα μαγαζί να κάνω ένα Stencil που έχω υποσχεθεί, :ureshii: θα δούμε, αν βγει καλό θα το βάλω κ εδώ, και ετοιμάζω και έναν φάκελο με T-Shirt Projects, :joyful:θα τον ανεβάσω σε λίγες μέρες γιατι για στολή δεν προλαβαίνω με τίποτα. . . :sigh2:
Aug 17 2010 20:09
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Awww *patpat*
Aug 17 2010 20:04
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

Well it was cold :P
Aug 17 2010 20:01
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Oooh shower:P That sounds fun.