Community Status Updates
愛情のある中心 → Nicktheartist
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8915[/url]
Μπες στην υπερσυνδεση και δες τι επαθα στην εκδρομη στη Βαρκελώνη. . . Αλλα γενικα ηταν ωραία εκτος του διημέρου. Εσύ?
Κι εγώ οταν ηρθα Ελλαδα ειπα οτι θα γυρίσω πίσω απ'τη ζέστη. . .
Aug 17 2010 12:16
Kai → Vagelio
Το θεϊκό είναι ότι δε λιώνει ή μάλλον ότι δεν μπορεί. Μόνο στο FMA είχα κάνει εξαίρεση και είχε δει πάνω από 3 επεισόδια μαζεμένα, αλλά είναι "τακτικός". Λέει σήμερα θα δω δύοπ από αυτό, αύριο άλλα δύο και φεύγουν. Και δεν αρχίσει σχεδόν ποτέ 2-3 σειρές μαζί. xD Να πώς φαύγουν πιο γρήγορα.
Άσε ναι. Μιλάμε είχα μείνει. Αργότερα μου είχε πει ότι επειδή του το προτείνανε συχνά του είχε πει κι ένας φίλος του που βλέπει anime να μην κάνει τον κόπο να το αρχίσει με τίποτα.
Και καλά, όταν προτείνεις και κάποιον με το που αρχίζει anime που έχει πάνω από 300 επεισόδια τον σκοτώνεις. Στην ουσία μένει σε αυτό μέχρι να το τελειώσει και δεν κοιτάει κανένα άλλο, λες και πρέπει να τελειώσει την κούρσα.
Anyway, πιστεύω ότι anime σαν το Eden of The East ας πούμε, που είναι μικρά αλλά έχουν ενδιαφέρον προτείνονται αρκετά γι' αυτούς που θέλουν τέτοιο είδος, ενώ για τα κορίτσια που τους αρέσουν romance και τα σχετικά υπάρχουν πολλά με ως 25 επεισόδια. Οπότε δεν χρειάζεται να τον παίρνεις τον άλλον και να τον πετάς στα βαθιά, imoo. Αν θέλει να πέσει μόνος του είναι άλλο θέμα. Όπως επίσης δε λέει να αγγίξεις anime τύπου Genshiken όταν έχεις δει μόνο 2 anime(το ακούσαμε κι αυτό). Χάνεις την ουσία. Δεν λέω να το δεις αφού δεις 500, αλλά 2, μόνο;
Ναι, ήταν λες και φτιάχτηκε για τους Έλληνες. xD Γι' αυτό και μέχρι τώρα μπορείς ν' ακούσεις από άτομα που δεν το περιμένεις για τον Καμπαμαρού και την "Μακαρονάδα!" του. Και το θεϊκό είναι ότι όσες φορές και να το δεις γελάς. Είχαμε πετύχει ένα DVD που είχε ένα επεισόδιο του και ένα επεισόδιο μας βλακείες και το είχαμε πάρει να το δούμε, μετά ευτυχώς μας έδωσε όλα τα επεισόδια η Fallen_Angel_Itachi και δεν χρειάστηκε να μπούμε στον κόπο να τα ψάξουμε. Μιλάμε ΤΟ γέλιο. xD
Σε κάποια φάση κυκλοφορούσαν raw στο tokyotosho και κατεβάσαμε να δούμε τις φωνές από περιέργεια. Καλά, δε χρειάζεται να πω ότι οι φωνές ήταν κλάσεις ανώτερες, αλλά η φωνή του ήταν πάλι άκυρη. Δε θα με χαλούσε να το δω και με υπότιτλους. Δυστυχώς δεν υπάρχει. Τ_Τ
Εν τω μεταξύ η AC άρχισε να βγάζει αρκετές κλασσικές σειρές με ελληνικούς υπότιτλους. Μακάρι να κάνει κι αυτό κάποια στιγμή.
Aug 17 2010 11:58
Lucy Heartfilia → GhostPrince
Και εγώ προτυμώ το κρύο από την ζέστη 100% Thanks for the comment :D Ήταν μία απ'τις μέρες που απλά δεν ξέρω τι να κάνω και καταλίγω στο να κάνω βλακείες :P :sigh2:
Aug 17 2010 10:37
Lucy Heartfilia → Serperoth
:smokingg:.... *thinks* ΑΑΑ η τελευταία φορά ήταν με παρέα στην αγγλία. Για βραδινό, είχαμε βγει μια παρέα έξω (ήταν παιδιά από ινδία, ουγγαρία, κίνα, κένυα κλπ) αρχίσαμε με ένα παγωτό και μετά προχωρίσαμε και ο/η καθένας/μια 2 πήγαν να πάρουν fish & chips, 4 στο burger king, 3 στο McDonald και εγώ στο Ιαπωνέζικο να αγοράσω 6 τεμάχια maki sushi (προτότυπο) και καταλύξαμε όλοι σε ένα πάρκο να τρώμε ο καθένας το δικό του :P (I know I was lame eating sushi with chopsticks :sigh2: )
Aug 17 2010 10:34
GhostPrince → Lucy Heartfilia
xaxaxa...κολοφαρδηηηηη XD..οχι νταξει...αλλα εγω προτυμο το κρυο απτην απολυτη ζεστη και καυσονα -_- ti na peis...anyway...
durarara τα σπαει...το χα δει πιο παλια XD τωρα εχω αρχισει το Kimi kiss pure rogue...γαματη cosplay pic btw....KONAN FTW :D
Aug 17 2010 00:30
Vagelio → Kai
lol, ναι. Μονο που το γελιο θα ειναι νευρικο XD.
Ok, θα τα τσεκαρω καποια στιμγη :).
Καταλαβα, πρεπει να λιωνει με τις ωρες το παιδι :kakaka:. Και αμερικανικες σειρες μαζι.... πως την παλευουν τα ματια του τοσες ωρες μπροστα απο την οθονη.
[I]"Να μου πείτε κανένα να το δω, εκτός από το Naruto γιατί από την περιγραφή μου φάνηκε βλακεία"[/I]
Τα πιο σοφα λογια που εχω ακουσει :hahaha:
Προφανως το ελληνικο κοινο αγαπησε τον καμπαμαρου λογο της λαιμαργιας του :hihi2:. Εγω προσωπικα, οταν ημουν μικρη τρελαινομουν να τον βλεπω να καταβροχθιζει φαγητα XDDDD
Aug 17 2010 00:14
:hihi2: hahahhaha lol so hilarious XD Δεν είσαι ο μόνος που κάνεις τετοια so don't worry :)
Aug 16 2010 23:27
Serperoth → Lucy Heartfilia
Heh, please:)
That's how I roll.
Βασικά, λιγουρεύτηκα το παγωτό, και μετά είχαμε κιμά και είπα στην μάνα μου αν γίνεται και ρύζι.
It was delicious!
Aug 16 2010 23:21
:hihi2: fist the ice-cream and then rice?! Wow that's new :P :D
Aug 16 2010 23:11
Serperoth → Lucy Heartfilia
Καλή φάση:)
Για μεσημεριανό έφαγα παγωτό σοκολάτας και μετά κιμά με ρύζι.
I love being young!
Aug 16 2010 22:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed