Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → unagi

Wikipedia. Καλά, μωρέ, δεν με απασχολεί το πόσα θα φύγουν σε εισητήρια. Έτσι κι αλλιώς αν σπάσεις το ταξίδι σε διάφορους σταθμούς όπως το έχω στο μυαλό μου, θα αγοράσεις πολλά περισσότερα εισητήρια και σίγουρα θα ανέβει πολύ το ποσό. Αλλά δε βαριέσαι. Είναι ένα ταξίδι που θέλω να κάνω έτσι κι αλλιώς. Κι ας μην ξέρω ρώσικα (μέχρι τώρα, τουλάχιστον).
Aug 18 2010 19:42
Photo

Jorg → iristella

Ασχετο: Σα παιδικη χαρα ειναι το profile σου. XD
Aug 18 2010 19:11
Photo

unagi → Kenny

Όντως ξυστά περνάς από Κίνα το τσέκαρα.Από που quotαρες το κείμενο για 250Ε από κεντρική Ευρώπη;Εγώ βρήκα για 2nd class με 329Ε από Μόσχα, οπότε φαντάζομαι για 3rd class δεν είναι απίθανη αυτή η τιμή, μάλλον θα πρόκειται για περιορισμένες προσφορές.
Aug 18 2010 19:03
Photo

Jorg → Zoro

Ουου, ρε! Ακους εκει να περιμενω μια μερα για απαντηση. Δεν ειμαστε καλα... XD Ναι περιμενε, περιμενε, να δω και εγω ποσο θα περιμενω να παρω τα επεισοδια. :P
Aug 18 2010 17:01
Photo

Zoro → Jorg

lol, έκανα όντως αρκετές μέρες να μπω (διακοπές και χαρά :P), αλλά εσένα συγκεκριμένα μια μέρα μόνο "άργησα" να σου απαντήσω απ' όσο βλέπω... σας έχω κακομάθει νομίζω. :hahaha: Robin, Chopper... έτσι, δένει σιγά σιγά το πλήρωμα και για ένα καλό κομμάτι της σειράς αυτούς θα βλέπεις από δω και πέρα. Να μου πεις και εντυπώσεις για Robin πιο κει. :P
Aug 18 2010 16:55
Photo

zade → Kenny

Ok busted.Απλά έψαχνα δικαιολογία για να πω τον kenny στενόμυαλο:kakaka: Κάτσε διάβασε ρεμάλι.Μόλις τελειώσω με όλα τα ποστ ,θα κάνω και ειδικό ποστ για σένα και τον Υπερσηβιρικό όπως μου τα είπε το παιδί που γνώρισα και ταξίδεψε.Επειδή αυτό το ταξίδι ακριβώς που περιέγραψες αποτελεί και για μένα ονειρο ζωής! Πάμε μαζί άμα γουστάρεις!
Aug 18 2010 16:53
Photo

Jorg → Zoro

Haha, οντως εχει πολυ πλακα. Περιμενω εναν φιλο του αδερφου μου να μου δεσει τα επεισοδια (οπως και να το κανουμε το streaming ειναι streaming) αλλα ξεχασε ο αδερφος μου να του παει το σκληρο... και ετσι περιμενω να ξανασυναντηθουμε να μου τα δωσει και να το συνεχισω. Ειμαι στο 82 τωρα (Εμφανιστηκε ο Chopper, ολε! XD). btw πως και εκανες τοσο καιρο να απαντησεις? Διακοπουλες? Διακοπουλες? :P
Aug 18 2010 16:29
Photo

Zoro → Jorg

Χεχε όντως τα σπάει, κι εμένα μου άρεσε πολύ όταν την βρήκα. Και να σκεφτείς ότι πέρα από το μουστάκι και την ατάκα είναι κανονική εικόνα του manga (omake δλδ). :P Standard ερώτηση (έλα που δεν την περίμενες): από OP πως πάμε/που βρισκόμαστε; XD
Aug 18 2010 16:22
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Τι ειδους stencil ηταν?Arigato περιμενω να δω κανα καινουργιο σχεδιο και απο εσενα.
Aug 18 2010 14:33
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Ετσι κι έτσι βγήκε αλλα δεν μπορώ να το ανεβάσω τώρα γιατι θα χρονίσουμε με τη σύνδεση. . . Ωραία τα καινούρια σχέδια!!
Aug 18 2010 14:31
Photo

Tea-chanKenny

A. Ε, είπα να το παίξω εξομολογήτρια και να σε αφήσω να ξεσπάσεις τέκνον μου. :P Εις το σοβαρόν, ούτε εμένα δε μου πολυαρέσει η τροπή που πήρε το WG. Είχε τα φόντα να γίνει πολύ καλή ιστορία, ειδικά εάν έμπαιναν συμμορίες και yakuza μέσα, αλλά μπα. Ο πρωταγωνιστής μου τη σπάει απίστευτα. Sasuke Uchiha μου θυμίζει και εκνευρίζομαι. Σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες που συμπάθησα ή έγιναν fodder ή τα τίναξαν. NO FAIR!
Aug 18 2010 14:23
Photo

KennyTea-chan

Εννοώ δεν είπες κάτι γι' αυτά που σου έγραψα για το Wolf Guy. :P
Aug 18 2010 14:16
Photo

Tea-chanKenny

E, what? Τί δεν απάντησα;;; Τρέχω.
Aug 18 2010 14:08
Photo

iris 生活 kurosaki → didimakia

o kyo δεν ειναι gay!!!!!!!!!!!! -_-