Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → Tenshi

Οκ, βρες μου εναν και παραδεχομαι οτι εχεις δικιο ;) Το σημαντικο δεν ειναι το "τα παιδια" αλλα το "εφυγαν" - αν και φανταζομαι θα βαριεσαι να ξαναρχεσαι κεντρο τωρα.
Sep 19 2010 21:19
Photo

Azathoth → sicada

skata i zoi stin florentia ke to panepistimio. to deree ta spaei. ine sketi porosi ala theli apiro diavasma :O
Sep 19 2010 21:19
Photo

Doomfall → ellesmira

Ασε.. ερχεται και η νεα τηλεοπτικη σαιζον... οποτε θα μπουν νεα ανιμε και νεοι κυκλοι big bang theory κλπ... Δυσκολη η ζωη τ otaku xD
Sep 19 2010 21:16
Photo

Anelis → zade

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF------......Damn youuuuu!! I'm gonna watch it anyways όμως όπως και το the last exorcism, παρόλο που και εκεί ξέρω πώς τελειώνει και ξέρω ότι και τα 2 είναι πατάτες. Τι σκατά εδώ είδα twilight, i am so hardcore. Το frozen τα σπάει!! Κατεβάζω ήδη, thanx a bunch για το λινκ ^^
Sep 19 2010 21:14
Photo

zade → Anelis

[URL]http://isohunt.com/torrent_details/196928901/serbian+film?tab=summary[/URL] Einai Screener ,αλλά έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα.Και hardcoded ENG subs.Επίσης είναι η UNCUT έκδοση της ταινίας και μάλλον είμαστε οι τυχεροί που την βλέπουν έτσι γιατί ξέσπασε σάλος από ότι άκουσα και ήδη λένε για 4 λεπτά ότι θα κοπούν και ποιός ξέρει πόσα ακόμα. Το Devil εμένα μου ακούγεται fail ,επίσης ο Shyamalan έχει να βγάλει καλη ταινία εδώ και 10 χρόνια και ένας φίλος που το είδε το έθαψε. [SPOILER=]Ο διάολος είναι η κωλόγρια μέσα στο ασανσέρ! Τώρα στη χάλασα[/SPOILER] Fright Night 2 ΟΧΙ για κανένα λόγο.Σβήστο αμέσως απ το σκληρό. Δες το FROZEN καλύτερα ,αν και έχει δύο καραμπινάτα λογικά λάθη που τα παραβλέπεις δύσκολα..
Sep 19 2010 21:07
Photo

sicada → Azathoth

Σκατά η ιταλία ή το πανεπιστήμιο? :P O θείος μου ηταν χρόνια στη Macerata , το πανεπιστήμιο ήταν εξαιρετικό από οργάνωση και τα σχετικά, αλλά για πτυχίο τελείως παλούκι. Στο deree καλά είναι? :)
Sep 19 2010 21:06
Photo

Anelis → zade

Ωωωωωω!!! Αν είναι καλή η ποιότητα στείλε και το torrentaki από εδώ, εγώ λέω για fright night 2 αλλά το φοβάμαι...Btw βγήκε το Devil στους σινεμάδες, οκ ο Syamalan είναι βλάκας αλλά το τρειλεράκι με έχει ψήσει άπειρα!
Sep 19 2010 20:55
Photo

Azathoth → sicada

efiga apo italia :P skata itane :O ime sto deree edo stin elada :O
Sep 19 2010 20:52
Photo

Tenshi → Adventurer

Εεε κοίτα, μπορεία κάποιος να είχε διαβάσει το κόμικ πρώτα!! κι άσε που κολλησατε απο αυτο! Απλα δε σας κόβει!! Χεχεχε!! Ποια παιδιά? οΟ
Sep 19 2010 20:51
Photo

sicada → Azathoth

ακριβώς εξαιτίας του ελληνικού συστήματος :D και τώρα διαβάζω βιομηχανική ηλεκτρονική και there is no turning back XD Lucky italian, είσαι στην Ιταλία τώρα??? Νομίζω ότι σε ζηλέυω κι άλλο :P
Sep 19 2010 20:51
Photo

zade → Anelis

κατέβασα το Srpski film.Αύριο... Θα σου πω εντυπώσεις πρωτη.
Sep 19 2010 20:44
Photo

meidei → unagi

Well, είχα πάντα μια υποψία, αλλά τον θεωρώ [URL="http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/CampStraight"]τέτοια[/URL] περίπτωση.
Sep 19 2010 20:44
Photo

Anelis → Lord Leon

Ε 'νταααξ μωρέ η κοπέλα μπορεί να είχε καταρράκτη, αστιγματισμό και μυωπία... you never know!
Sep 19 2010 20:43
Photo

Adventurer → Tenshi

Πως να [i]μην[/i] κολλησουμε με το κομικ οταν λες οτι "μαλλον" δεν εγινε γνωστος απο τα κομικ ενω η σωστη απαντηση ειναι ενα βροντερο οχι; :P Παρεμπιπτοντως, μολις φυγαν τα παιδια απο εδω.
Sep 19 2010 20:38
Photo

Lord Leon → Anelis

Δηλαδή ψέμα ήταν οτι μπερδευε τους λυκους με τις γιαγιαδες; O tempora o mores! ουτε τη γιαγια σου δεν μπορεις να εμπιστευτείς τη σήμερον ημερα...
Sep 19 2010 20:36