Community Status Updates
spartankid → Wabbit
με ταχυδρομείο σε μισή ώρα θα είναι εκεί τα λεφτά καθώς γίνεται συνεννόηση με το δικό μου ταχυδρομείο με το δικό σου θα σου πώ περισσότερα να ρωτήσω αύριο και τον πατέρα μ που ξέρει από Σπάρτη είμαι btw μιας και ασχολείσαι με cosplay μήπως ξέρεις κάποιο site που μπορώ να βρω κάποια από τις στολές τις sailor moon ;
Sep 20 2010 00:06
ellesmira → Doomfall
Σε δύο μέρες; :OMG3:
Ναι κ εμένα έτσι μου είπε ένας φίλος μου που το βλέπει, ότι τα τελευταία επεισόδια της τρίτης σαιζόν τα σπάνε. και με πρήζει να τα δω κ εγώ.
να πω την αλήθεια είναι σου δίνω msn σε pm.
Sep 19 2010 23:57
Doomfall → ellesmira
xD
Μα πραγματικα ειναι must watch, δν εβλεπα ΠΟΤΕ σειρες... μονο Friends αν τυχαινε να καθομαι καννα σαβατοκυριακο στην τηλεοραση και μ το συστησαν κατι φιλοι μ, και απλα ειχα τελειωσει πρωτη σαιζον σε δυο μερες >.<
Γνκ ειναι φοβερη σειρα, και η 3η σεζον πραγματικα αξιζει, ειδικα τα τελευταια επεισοδια ειναι απ τα καλυτερα ever...
4η σεζον αρχιζει την πεμπτη... *cant wait*
Btw η profile-to-profile συζητηση ειναι λιγακι κουραστικη, δν νομιζεις? :thatsit:
Μsn εχεις?
Sep 19 2010 23:50
ellesmira → Doomfall
Μα προσφέρεται για rewatch. Πρέπει να καλύψω το κενό κ εγώ.
bazinga!
Sep 19 2010 23:26
Wabbit → spartankid
Ame den exw provlhma. Pws skopeueis na plhrwseis. kai pou meneis akrivws gia na sthn steilw?
Sep 19 2010 23:01
Doomfall → ellesmira
Εγω παλι τις εχω δει πανω απο δυο φορες την καθεμια, και διασπαρτα συνηθως...
Ο Sheldon for mayor btw >.<
Sep 19 2010 22:53
sicada
→
Azathoth
H Φλωρεντία πρέπει να ναι κούκλα όμως!! :D Μόνο Ρώμη έχω πάει από Ιταλία και είναι πανέμορφη!
Κουράγιο κουράγιο, το αντικείμενό σου είναι άπαιχτο :)
Sep 19 2010 22:50
spartankid → Wabbit
σε παρακαλώ την θέλω δώρο για γενέθλια για μια πολύ καλή μου φίλη μπορείς να την κρατήσεις μέχρι 20 οκτώμβρη plz και θα σε βόλευε να γίνει με το ταχυδρομείο ; τα έξοδα δικά μου και θα σου θα σου δώσω 35 ευρώ αντί για 30 και τα λεφτά μπροστά ^_^
Sep 19 2010 22:04
ellesmira → Doomfall
Δύσκολη δύσκολη.
κ εγώ βλέπω big bang theory btw! έχω χάσει βέβαια όλη την τρίτη season αλλά δεν το λέμε
Sep 19 2010 22:02
Anelis → zade
Εννοείτε, rifftrax you know, κάνουν ΟΛΕΣ τις ταινίες επικές, ακόμα και το troll 2, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Άσε με τα teasers του burried μου τρέχουν τα σάλια τόσους μήνες!!!want want so baaad!
I <3 Mark αλλά αν η ταινία δεν είναι splatter (και είναι από τα ξυλίκια που βλέπεις) τι να την κάνω η καψερή;
Sep 19 2010 21:25
zade → Anelis
Είδες το twilight; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.You have fallen from my grace now.Μα το twilight ρε συ; Αν και κατά μια έννοια είσαι όντως πιο hardcore από μένα.Εγώ τρομάζω και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να χρειαστεί να το δω.
Ένα που θέλω να δω τώρα είναι το Buried. έχω ακούσει μόνο καλά λόγια.Και επίσης θέλω να δω το The other guys γιατί παίζει ο Γουόλμπεργκ και είμαι μέγας φαν του ,αλλά πιθανότατα αυτό δεν σε ενδιαφέρει...
Sep 19 2010 21:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed