Community Status Updates
Anelis → Lord Leon
Well Bono is a pretentious hipster rockstar, who cares what he thinks :P
Sep 19 2010 20:07
unagi → bifteki
[QUOTE=bifteki;429136]@iristela ελπίζω να μην μας [B]κανίς[/B] πλάκα:borednn9:[/QUOTE]
Μπααα εγώ νομίζω οτι η iristela ντόπερμαν πλάκα:hihi2:
Μην με πάρεις στα σοβαρά ένα κρύο αστείο σου έκανα.
Sep 19 2010 20:03
meidei → unagi
Ήταν πολύ έντονο όμως· [B][I]απορώ[/I][/B] που δεν το έκαναν.
Πάντως περίμενα κάτι ακόμα πιο έξαλλο σε εμφάνιση· την έχω ακούσει μόνο από τις παρωδίες στο Yuhiog The Abridged Series και αλλιώς σχημάτισα την εικόνα.
Sep 19 2010 20:01
unagi → meidei
[QUOTE=meidei;429142][SIZE=1]Θα μπορούσαν τουλάχιστον να επεξεργαστούν τον ήχο ώστε να μην ακούγονται οι σελίδες που διαβάζει.[/SIZE][/QUOTE]
Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα :hihi2:
Sep 19 2010 19:57
ellesmira → Doomfall
Madhouse βλέπω, seinen βλέπω, μπαίνει κ αυτό στη λίστα μου. (η οποία είναι ήδη τεράστια- να δω τι θα πρωτοδώ :P)
Sep 19 2010 19:52
Lord Leon → Anelis
+1
επειδή μου αρέσει η εκλεπτυσμένη ειρωνία
(και τα ζομπι που κυνηγανε ντοματες)
Sep 19 2010 19:44
Doomfall → ellesmira
Προφανως, εχω απειρα GB ανιμε στο σκληρο μ π με περιμενου να τα δω, αλλα ξερεις μωρε θελω να δω κανα καλο ανιμε...
Τσεκαρα το trailer του Bamboo Blade στο utube..
Απ'οτι φαινεται εχει να κανει με το Kendo~Bu αντι για το Κ-Οn~bu ;P
Θα το τσεκαρω καποια απο αυτες τις μερες... >.<
Btw, συστηνω ανεπιφυλακτα το Rainbow... καμια σχεση με το ειδος βσκ, αλλα αρχισε φετος απριλιο πλευρα και εχει μπει ανετα στα τοπ-5 μ :P
Εχει γαματο concept και ειναι απιστευτα σκατοψυχο, καταργει καθε ιχνος ηθικης και λογικης σκεψης, αλλα παραλληλα ειναι πραγματικα μαγευτικο με χαρακτηρες με βαθος και σκηνες π σ σηκωνουν την τριχα...
Γνκ τα σπαει ^_^
Sep 19 2010 19:26
Azathoth
→
sicada
kano norvigika monos mou ke etimazome gia master se Nordic Viking and Medieval Scandinavian History and culture so asxolume me to thema :P
Sep 19 2010 19:20
ellesmira → Doomfall
Το lucky star λοιπόν στη λίστα μου! Απλά πρέπει να βρω την υπομονή.
Ούτε εγώ έχω ακούσει και πολλά για bamboo blade, απλά σε μια αναζήτηση που έκανα σχετικά με recommendations είδα ότι σε κάποιον που ζητούσε κάτι παρόμοιο με το k-on προτάθηκε αυτό και του άρεσε. Καλά, δε θα ξεμείνουμε κιόλας ΧD
Sep 19 2010 19:13
sicada
→
Azathoth
Eυχαριστώ πολύ δεν είχα ιδέα! Ξέρεις νορβηγικά ή κάτι αντίστοιχο?
Sep 19 2010 19:10
Doomfall → ellesmira
Χμμ, το Lucky Star ειναι απο τα all time favorite μ να σου πω την αληθεια, οχι λογω υποθεσης αλλα απλα λογω της Konata η οποια ειναι το μεγαλυτερο Otaku nerd around, και εχει αρκετη πλακα...
Βασιζεται οχι σε κανονικο μανγκα, αλλα σε 4-strip comic style manga, οποτε ειναι ψιλολογικο να εχει το στυλ καρικατουρας...
Και παλι ομως το βλεπεις για να περνας την ωρα σ, δν ειναι απ τα σοβαροτερα ανιμε...
Για Bamboo blade δν εχω ακουσει τπτ να σου πω την αληθεια...
Sep 19 2010 19:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed