Community Status Updates
Anelis → mono
εμ βέβαια όλο τα σκατά σκεύτεσαι, τι άλλο θα μπορούσε να σε απασχολεί; :P
είδε ο γιούφτος τη γενιά του κ αγγαλιάσαν τα σκατά του
χο χο χο
Sep 20 2010 13:40
Nicktheartist → Libertad
Μια χαρα κι εγω.Πολυ διαβαζμα φετος που δινω πανελληνιες αλλα τι να κανω θα το υποστω προς το παρον τι να πει κανεις.Εσυ τι νεα?
Sep 20 2010 13:33
Kai → Kenny
Lol, όντως fail, και κάτι δε μου κολλούσε. Μη νομίζεις και στο shonen πίσω να την κάνω (1,2,3,4,6,7...) και τελευταία στιγμή το πρόσεξα.
PS. Thank you d(^-^)b
Sep 20 2010 13:19
Kamen Tantei Zura → Kai
Πάντως το σχέδιο είναι ωραίο :hero: εμένα μου αρέσει. Είναι όντως πολύ ''λαλα'' φάση αλλά ακόμη μ'αρέσει.
Εγώ θέλω τον μεγάλο όχι τον μικρό όμως :kakaka:
α και φυσικά, αν ήταν να κοιτάξω κάτι δε θα κοιτούσα το φάκελο του συγκεκριμένου :kakaka:
Δως μου Ali ρε να χαρώ.
Sep 20 2010 13:14
Kenny → Kai
Το Usagi Drop δεν το έχεις στα best shoujo, αλλά το έχεις στο top 10; Goof? :P
Ωραίες λίστες πάντως, εγκρίνω. ^^b
Sep 20 2010 13:14
Anelis → mono
σαν τη μύγα στο μέλι!
εγώ είμαι το γλυκό μέλι :kawaii:
εσύ η σκατόμυγα
<3
Sep 20 2010 13:12
AristidisK → AngelPoTaGaTo
:hi:[COLOR=Black]Γεια , καιρό έχουμε να τα πούμε:hi:Λοιπόν τι άνιμε βλέπεις αυτόν τον καιρό???[/COLOR]
Sep 20 2010 13:11
Kai → Kamen Tantei Zura
Δεν μ' άρεσε. XD Είπαμε bishonen αλλά όχι κι έτσι και το μαλλί είναι κάπως. Αν θες να δεις ωραία, έλα να δεις τον φάκελο που έχω. :kakaka:
Sep 20 2010 13:05
Labrokratis → nancy_neko
Δε με νοείς καθόλου τελικά. Πιθανώς το εκπαιδευτικό σύστημα της μεταπολίτευσης ήθελε να κάνει ακριβώς αυτό: Να δημιουργήσει στερεοτυπική και επαγωγική αντίληψη στους νέους, χωρίς δυνατότητα ανάλυσης του τι λέει πραγματικά ο άλλος. Σου προτείνω λοιπόν, να πας σε έναν φιλόλογο 55άρη, που πρόλαβε το παλιό εκπαιδευτικό σύστημα, να του δώσεις τα κείμενά μου και να κάτσει να σου εξηγήσει λέξη προς λέξη τι εννοώ. Οι νεότεροι φιλόλογοι είναι άχρηστοι, μην μπεις καν στο κόπο να το κάνεις μαζί τους.
Πάντως εγώ δεν έχω χρόνο να κάτσω να σου τα εξηγώ από την αρχή.
Θα σταθώ όμως σε ένα:
Και φυσικά θα ασχοληθώ με κάτι που δεν μου αρέσει, όπως θα ασχοληθώ και με κάτι που μου αρέσει. Αυτό σε κάνει ελεύθερο άνθρωπο, όχι η απαξίωση που προτείνεις. Η απαξίωση σε κάνει συμβιβασμένο σκλάβο του συστήματος.
Από εκεί και πέρα, το Visual Kei είναι ένα τόσο μικρό πράγμα στην εποχή μας, που μου κάνει εντύπωση το πως ασχολούνται όσοι ασχολούνται στην Ελλάδα μαζί του και μάλιστα τόσο φανατικά. Πιθανολογώ ότι αυτοί προέρχονται από τους Emo και την αισθητική τους, που μεγάλωσαν κάτι χρόνια και επειδή βρήκαν οπτικές ομοιότητες με το VK και το άλλο ψόφησε, το παίζουν τώρα έτσι. Εμφανίστηκαν και κάτι "Tokyo Hotel" και τρεχαγυρευόπουλος και οδήγησαν την μάζα αυτού του κόσμου στο "Japan". Έξυπνη κίνηση.
Άλλωστε πάνω από 30 άτομα που βλέπω στα πάρτυ της Αθήνας να το παίζουν Visual Kei τώρα, τους θυμάμαι πριν 3 - 4 χρόνια στα σκαλοπάτια του Συντάγματος. Απλά είναι πλέον γύρω στα 19-21 σε ηλικία και δεν θέλουν να αλλάξουν το μαλλί τους. Καλά κάνουν...
Sep 20 2010 13:03
Kamen Tantei Zura → Kai
[url]http://namekaho.deviantart.com/art/Allelujah-Haptism-179816182?q=&qo=[/url]
Δες! Δες! Δες!
Μόνο για εσένα :8):
Sep 20 2010 12:58
mono → Anelis
Πριν λίγο γύρισα από το μάθημα και ξεκουράζομαι κυρία μου...Αν έρθω για καφέ θα κολλήσω εκεί και δεν θα φύγω ποτέ :P
Sep 20 2010 12:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed