Community Status Updates
Libertad → Nicktheartist
Σε καταλαβαίνω...Εγώ φέτος τελείωσα, πέρασα και εκεί που ήθελα,οπότε όλα οκ (+άπειρος χρόνος για να δω anime :P)
Sep 20 2010 15:50
nancy_neko → Labrokratis
well,μπορει το εκπαιδευτικο συστημα να ειναι αισχος,και συμφωνω απολυτα,αλλα εχω την χαρα να ερχομαι απο μια οικογενεια,πανεπιστημιακου επιπεδου,οποτε μπορω να καταλαβω αρκετα πραγματακια,και ουτε εχω αναγκη απο φιλολογους,γιατι αυτο που κανουν ειναι μονο να μιλανε και να μιλανε.
ενταξει,εχεις δικιο στο να ασχοληθεις με κατι που δεν σου αρεσει,αλλα οχι να κραζεις γενικα ενα πραγμα,μια μοδα αν θελεις,βαση ορισμενων συγκροτηματων
θα σου ξεκαθαρησω κατι,το visual kei,ειναι κατι unisex(οπως υπαρχουν και παπουτσια :P)
υπαρχουν γυναικες,αντρες,αναμεικτα συγκροτηματα,και δεν βλεπω που ειναι το κακο,δεν βλεπω δηλαδη γιατι πρεπει απαραιτητα ο αντρας να ειναι καπως και η γυναικα καπως,εξαλλου στην ελλαδα η ιδεα ειναι μια,ο αντρας ο βαρβατος και η γυναικα δουλα και κυρα,ε αυτα τα στερεοτυπα τα θεωρω ηλιθια.
το visual kei ειτε αρεσει ειτε οχι,ειναι κατι που ειναι εδω και πολλα χρονια,καπου απο το 80 και λιγο αργοτερα.
να σου πω την αληθεια,εγω δεν εχω δει να ασχολειται κανενας με το vk φανατικα,ειλικρινα σου μιλαω.οσο για τους tokio hotel ηταν μια μοδα,οπως και το emo,και περασε,το visual kei κραταει για πανω απο 10 χρονια ηδη,οποτε νομιζω ειναι κατι παραπανω απο απλα μια μοδα που ερχεται και φευγει
ναι,δυστυχως υπαρχουν παιδακια ''emo''(γιατι ποτε στην ελλαδα δεν ειχαμε κατι που να γνωριζει την θεωρια πισω απο την μοδα,ειχαμε τους δηθεν-fake αλλιως-που απλα για να κρατησουν το μαλλακι λενε οτι ειναι visual kei
οσο και αν το αντιπαθεις,δεν μπορεις να αρνηθεις,οτι τα περισσοτερα βασικα για την μουσικη σκηνη συγκροτηματα,προερχονται απο το visual kei,και δεν λεω σε φαση an cafe προφανως,μιλαω για x japan,buck tick,colour και τα λοιπα,που εχουν αφησει μια χαρακτηριστικη ηχητικη στην ιαπωνικη μουσικη.
πιστευω προσωπικα(και οχι,δεν ημουν ιμο,ουτε πηγαινα στα σκαλακια του συνταγματος,και ουτε εχω το μαλλι μου περιεργα)οτι το visual kei ειναι κατι unisex που ενθουσιαζει μια συγκεκριμενη μεριδα ανθρωπων,γιατι δεν αρεσει ουτε στην ιαπωνια σε ολους το visual kei,που ειναι εν μερη καλλιτεχνικο,απο την στιγμη που εχει συνδυαστει τοσο αμεσα με την μουσικη,και την ενδυματολογια και το βαψιμο του προσωπου.
απο κει και περα,δεν μπορεις να τα βαζεις στο ιδιο τσουβαλι,λεγοντας οτι η θεματολογια ειναι σκατα,γιατι μπορω να σου αποδειξω περιτρανα οτι η θεματολογια αλλαζει,αναλογα με το συγκροτημα κατα κυριο λογο.
και οπως ειπα,ουτε ιμο ειμαι,ουτε εχω το μαλλακι περιεργα,ουτε τιποτα,ειναι κατι πολυ απλο.κατα την γνωμη μου,αυτος ο τροπος που ντυνονται(γυναικες και αντρες)ειναι καλλιτεχνικος,και μου φαινεται πολυ ωραιο οταν ενας τροπος,κραταει τοσα χρονια,και απλα ανανεωνεται.πως μπορεις να λες οτι το θεωρεις αισχος,απλα και μονο επειδη υπαρχει ενα unisex στυλ?αυτο δειχνει δουλια στα στερεοτυπα του τοπου που γεννηθηκαμε.και να σου υπενθυμισω,αλλιως ειναι οι ελληνες,αλλιως οι ιαπωνες.ελευθερος ανθρωπος εισαι,να μην σου αρεσει κατι,αλλα οχι να κραζεις τους αλλους,επειδη μπορουν να δεχθουν αλλες ιδεες περα των στερεοτυπων που μας δινει ο τοπος μας.δεν λεω να παμε να γινουμε ιαπωνες,αλλα νομιζω οτι δεν βλαπτει να δεχθεις οτι υπαρχουν και αλλα πραγματα,αλλες νοοτροπιες,περαν της ελληνικης
Sep 20 2010 14:56
alxdjo
Καμια επαφη.Απλα σε τοπους κοινοχρηστους που ο καποιος μπορει να ενοχλειθει και ειναι εν γνωση γιατι απο το quote του Dj dragon οτι εχει ξανασυζητηθει λες τετοια πραγματα ε χερετα μας τον πλατανο.Οσο για τα Gay rights εγω τα στηριζω διοτι οτι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικο του ζητημα αλλα χωρις να πρεπει να το επιβαλει στους αλλους .Το ιδιο γινεται με το καπνισμα.Εγω καπνιζω και μου πει αλλος με ενοχλει το σταματαω μπροστα του.Δεν το επιβαλλω στον αλλον.Οσο για διπλα σταντρ δεν υπαρχουν.Απλα επιλεγω τα λεσβικα γιατι μαρεσουν.Δλδ επειδη μαρεσουν τα yuri θα πρεπει να βλεπω και yaoi με το ετσι θελω?
Sep 20 2010 14:52
Azathoth
→
Anelis
lemon party??? gia kapio logo sto mialo mou erxete ena post tu kenny me kati omofilofilus :P konta epesa?
Sep 20 2010 14:49
Kenny → aboumonkey
[QUOTE=aboumonkey;429334]And something for the lolz
[SPOILER][URL="http://img27.imageshack.us/i/prepareyouranush.jpg/"][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/481/prepareyouranush.jpg[/IMG][/URL]
[/SPOILER][/QUOTE]Σε παρακαλώ, τί είναι αυτά που postάρεις; Θα μας βάλει κανάς alxdjo τις φωνές πάλι.
Sep 20 2010 14:45
Kenny
→
alxdjo
Το λεσβιακό, βλέπω, δε μας χαλάει, αλλά το gay είναι τζιζ κακά. Double standard, much?
Αλλά πέρα από αυτό... καταλαβαίνεις πόσο άκυρος ήσουν όταν το αρχικό αστείο περιείχε εγχείρηση αλλαγής φύλου, κι εσύ άρχισες να παραληρείς κατά των gay;
Sep 20 2010 14:43
Azathoth
→
Anelis
skata :/ ithela na to do ke ekino :P i know this is malon apo ta xirotera pragmata pou exo dei :P ala exi plaka i oli ipothesi :P
Sep 20 2010 14:39
alxdjo
→
Kenny
Kenny 4chan μπαινω /u/ and /m/ και σπανια.Οσο για το Νετ δοξα το θεο εχω απο το 2002 εποχες PSTN με 56kbps.Σου απανταω με vm και οχι στο black μιας και το θεμα ελειξε εδω.Ελπιζω να ξεκαθαρισα τις αποριες σου.Οσο για τον Dj Dragon δεν εχει και αδικο στα quote.αλλα για αυτη την σταση μαλλον φταιει το DJ μαλλον το εχει το Ονομα :p
Sep 20 2010 14:38
Anelis
→
Azathoth
dude υπάρχει και ένα χειρότερο αλλά αφού το έκανα edit δεν μπορώ να βρω το original
splatter και αηδίες, this is real horror!
Sep 20 2010 14:37
Revan
→
Napster
τουλαχιστον θα εχουμε τον Dante του DMC4 στο Marvel vs Capcom 3 κατι ειναι και αυτο
Sep 20 2010 14:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed