Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
meidei
→
alxdjo
Άλλη μια απόδειξη ότι ο ανθρώπινος νους αποθηκεύει τις λέξεις φωτογραφικά· και τα δυο ονόματα έχουν κοινά τα 2 αρχικά και 2 τελικά γράμματα, και αυτά ανασύρουμε πρώτα από την μνήμη :D
Σεπ 20 2010 19:49
alxdjo
→
Kenobi-sensei
Αντε ρε.Παμε για καφε αν ειναι.Και ναι ΗΥΣ ηλεκρονικα υπολογιστικα συστηματα
Σεπ 20 2010 19:48
Kamen Tantei Zura → Kai
Και συγκεκριμένα την τρίτη ώρα. -_- Χειρότερη ώρα που υπάρχει και ο Μπασμπάνης την κάνει ακόμη χειρότερη. Όχι τίποτα άλλο, έχουμε και Λαδοπούλου πρώτες ώρες που θα περάσουμε μια χαρά. Και μετά τον Bugs Bunny έχουμε Θρησκευτικά και μετά την "Μπάτμαν". Φοβερός συνδυασμός ε;
Τι με νοιάζει για τον Gokudera; :kakaka: Αν μου έλεγες αποθηκεύω Ali τότε ναι :kakaka:
Αποθήκευσε πουλάκι μου εσύ. Όσα θες. Σε έχω ικανή να φτάσεις και τα 1 GB καμμένο (για τον gokudera έτσι) :hahaha:
Μάλλον, το DOGS είναι για να μιλάς για την πλοκή.
Τόσο καιρό σε πρήζω και να φανταστείς νομίζω τα 2 τελευταία δεν τα έχω διαβάσει.
Α καλά, φαντάζομαι...
Α ΡΕ! έχω και την εικόνα στη βιολογία αν θέλω να ανατριχιάσω και να χορεύω μακαρένα. (δεν πρόκειται να το πιάσει κανένας άλλος αυτό αλλά anyway)
Σεπ 20 2010 19:34
Kai → Kamen Tantei Zura
Εσύ θα κάνεις [I]Bugs Bunny[/I] κι εγώ θ' αποθηκεύω fanarts. Θ' αποθηκεύσω και Gokudera γιατί τον είχα αφήσει στην απ' έξω την τελευταία φορά.
:kakaka: Σωστά. Λέω να το αλλάξουμε και αντί να φανγκερλίζουμε να θάβουμε κανέναν χαρακτήρα είναι πιο διασκεδαστικό και δεν τελειώνει και γρήγορα.
Μπα... Δε νομίζω ότι θα μας έβγαινε. Τώρα που το λες το έχω πολύ καιρό stalled το Dogs και πρέπει να το ξαναπιάσω, όπως και κάποια άλλα τα οποία τα έχω αφήσει και μαζεύονται chapters και μαζεύονται και μετά δε λέω να τα πιάσω. :sigh2:
Και η σκηνή για την οποία σου έλεγα προχθές, έτσι για να σου φτιάξει τη διάθεση
[spoiler]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/nanananana.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Σεπ 20 2010 19:29
Kamen Tantei Zura → Jorg
Χαχα όντως των περισσοτέρων δεν τα έχουν πει κανονικά, των guardians νομίζω μόνο. Είχε μια σελίδα στο manga που τα είχε βάλει η Amano αν θυμάμαι καλά.
Έτσι :3
Άντε να δούμε αν θα δείξει την Chrome να είναι λίγο πιο δυναμική στις μάχες.
Σεπ 20 2010 19:27
alxdjo
→
meidei
Εισαι ο δευτερος που μου το λεει.Οχι δεν ειμαι εγω.Ο χρηστης μετα απο ερευνα κοιταξα και τον λενε aledjo
Σεπ 20 2010 19:17
odin → Tristessa
Ορισμενα posts σχετικα με την visual kei μεταφερθηκαν απο το party thread στο αντιστοιχο thread. Για οτι σχετικο με την visual key γραφηκε αλλα δεν μεταφερθηκε (κυριως λογω context και για να μην χαθει η νοηματικη συνοχη του thread) προτεινεται ενα copy-pasta απο πλευρας σας:ureshii:
Σεπ 20 2010 19:14
iristella → unagi
[B][FONT=Comic Sans MS]Αwwww so cute. Aν είναι όλες οι σκύλες τόσο χαριτωμένες τότε καταλαβαίνω από που βγήκε το "all men love bitches". Μια χαρά είναι το χιούμορ σου μην ανησυχείς.
Actually το όλο σκηνικό στην τρύπα και η ομοφοβία που επικρατεί μου έδωσε νέες ιδέες για moderating methods. Πλέον αντί για warning θα απονέμουμε πόντους fabulousness που θα κλέβουν τον "ανδρισμό" του παραβάτη, (cause as stated we can obviously do that with the fujoshi no jutsu). Eπίσης θα βρούμε openly gay mod τον οποίο θα ντύσουμε με το [/FONT][FONT=Comic Sans MS][URL="http://img2.moonbuggy.org/imgstore/dont-make-me-assrape-you-too.jpg"]εξής[/URL] σετάκι. Behold a new era of pink terror lies before us.:8):
(don't mind me I m trying desperately not to lose faith in humanity:unlucky:)
on the bright side i believe granny wars were more entertaining.
[/FONT][/B]
Σεπ 20 2010 19:03
meidei
→
alxdjo
Μια φλασιά που μου ήρθε τώρα· alxdjo, υπήρξες μέλος στο insomnia.gr;
Νομίζω θυμάμαι ένα τέτοιο username εκεί....
Σεπ 20 2010 18:41

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται