Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → 6Greed9

Ναι και αυτό είναι και η μεγαλύτερη βλακεία: να κάθεσαι να σκέφτεσαι και να ζωγραφίζεις τέτοια ωραία/έξυπνα σενάρια φαντασίας και μετά να κολλάς στο να βάζεις κάναν θάνατο/σκοτεινιά/σοβαρότητα παραπάνω, που είναι σχετικά εύκολα... damn Oda. Τουλ με τους 2 θανάτους το έσωσε κατά πολύ. :P Gantz όχι, δεν το έχω αρχίσει, αλλά ξέρω ήδη την ιστορία του και το έχω και κατεβάσει, κάποια στιγμή πρέπει να το πιάσω κι αυτό. Λατρεύω τα survival splatters. xp
Σεπ 24 2010 01:49
Φωτογραφία

6Greed9 → Zoro

xax οντως. οπως ειπαμε,αν κρατουσε τη σοβαροτητα στα σημεια που πρεπει...κατα τη γνωμη μου αυτο και η σχετικη ευκολια αποδρασης ηταν τα ''μελανα'' του σημεια,δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο αυτη τη στιγμη. Gantz διαβαζεις? αλλο καψιμο και εκει!
Σεπ 24 2010 01:40
Φωτογραφία

Zoro → 6Greed9

Ναι όντως δεν το εξήγησα καλά, με τον Kaku στην αρχή κι εμένα μου άρεσε πολύ, γενικά ο Kaku ήταν στυλάτος χαρακτήρας και τον πήγαινα... αλλά μετά πως καταλήξαμε σε καμηλοπάρδαλη που κάνει και break dance ούτε κι εγώ το ξέρω (oh, my eyes... ). :/ Και οι άλλες οι φάσεις που σταματούσε τα σπαθιά του Zoro με την μύτη του δεν βοήθησαν πολύ επίσης. Και με τον Jyabura τα ίδια... ρε γίνεται τώρα τοπ μυστικοί πράκτορες που μας έχουν πορώσει ως το τέλος να τσακώνονται μεταξύ τους και παραλίγο να τους ξεγελάσει και ο ίδιος ο Usopp στο να τσακωθούν; Έλεος με αυτά τα δήθεν αστειάκια στην μάχη, υποτίθεται προσπαθούσαν να σώσουν την Robin δλδ! Μόνο ο Lucci κράτησε ψηλά το ενδιαφέρον της μάχης. Α, το είδες; Ντάξει δεν το θεωρώ το αριστούργημα που πασάρεται, αλλά το βρήκα μια καλή μίξη sci-fi με μυστήριο με δράση... χώρια που σε κρατούσε σε εγρήγορση συνεχώς και εμένα αυτά μου αρκούν για μια καλή ταινία, που ερχόταν και κοντά στο matrix. ^^
Σεπ 24 2010 00:58
Φωτογραφία

aboumonkey → Darthnicolas

Πόσο δίκιο έχεις... γλυκά και υπέροχα... :angell: 1 tera εσωτερικός, 1 και 1,5 tera εξωτερικούς και έχουν μείνει μόνο 50 giga...:sigh2:
Σεπ 24 2010 00:55
Φωτογραφία

6Greed9 → Zoro

η ρομπιν ειναι λατρεια^^ ναι ηταν κομπλε σε ολους τους τομεις το ατιμο ναι απο μαχες lucci-blueno τα εσπασαν(ειδικα στο manga)και στο ανιμε τωρα που ειναι vs lucci ειναι πολυ καλη. με kaku μου αρεσε παρα πολυ vs zoro οταν μπαινει στο δωματιο και πολεμησαν με τα σπαθια. καραπορωθηκα μπορω να πω,αλλα και κει παλι μονο στο manga. μετα που αλλαξε μορφη...nooot. γενικα αν δεν ηταν αυτοι οι 2 με τον αλλο τον λυκο zoan τυπου,θα βλεπαμε καλυτερο ξυλικι,αλλα anywayz... καλο το inception αλλα με τοσα που ακουγα το περιμενα να γαμει και να δερνει. καλο παντως.
Σεπ 24 2010 00:27
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Nozomu

ok doki
Σεπ 23 2010 23:53
Φωτογραφία

Nozomu → Kenobi-sensei

Aaaa... Oxi den to diavasa... apo ta sumfrazomena twn erwtisewn + to oti eida diafimisi gia tin sunaulia (e3ou kai i erwtisi mou) piga pros ta ekei... :P
Σεπ 23 2010 23:50
Φωτογραφία

Zoro → 6Greed9

Ναι, αλλά έχω λόγο (Robin :love:), θεωρώ το story της και ανάπτυξη από τα πιο καλά που έχει κάνει ο Oda, αλλά και την εμφάνιση του πληρώματος στο τέλος, μηνύματα φιλίας, τσακωμό με Usopp κλπ από τα καλύτερα στοιχεία που πρόσφερε συνδυαστικά το arc... ωστόσο σαν μάχες το θεωρώ πολύ μέτριο, μόνο με τον Lucci άξιζε πολύ (και φυσικά η απόλυτα πορωτική με τον Blueno και Gear Second), ενώ ειδικά με τον Kaku ήταν απαράδεκτη, από τις χειρότερες που έχω δει. Να πχ Skypiea αλλά ακόμα και Thriller Bark θεωρώ είχε καλύτερες μάχες. Αλλά και πάλι ξαναλέω ότι και τα υπόλοιπα arcs έχουν φοβερές στιγμές! 8 Οκτώβρη ε; Και πάλι καλά μπορώ να πω, με αυτό θα έχει βγάλει πόσα, 6-7 chapter φέτος (ίσως βγάλει και κάνα άλλο μέχρι το τέλος του έτους), θετικό για τα δεδομένα του... μακάρι να φτάσουμε Elfhelm πριν το 2011 όμως (με χάλασε το πολύ inception-daydreaming :P).
Σεπ 23 2010 23:49
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Nozomu

είχα γράψει σε άλλο topic ότι έρχεται ο madman της metal για αυτό
Σεπ 23 2010 23:48
Φωτογραφία

Nozomu → Kenobi-sensei

Ti ennoeis me to kapoios diavase post mou? egw den 3erw tpt... :P
Σεπ 23 2010 23:44
Φωτογραφία

6Greed9 → Zoro

α και σενα ακομα κ τωρα που εισαι στο πιο προσφατο τσαπτερ παραμενει το Ennies Lobby το αγαπημενο σου ε? berserk τελικα 8 οκτωβρη θα εχουμε...ναι μη σου πω καμια 10ετια :P
Σεπ 23 2010 23:39
Φωτογραφία

Zoro → Yuki-chan

Αλό, been a while! Τα τελευταία chapters τα βρήκα τρομερά, πραγματικά το Naruto έχει φτάσει στην παλιά καλή του ποιότητα τελευταία, ειδικά μιας και φαίνεται βρίσκεται κοντά στο τέλος του (I'll miss Konan tho τ_τ). Πιθανώς (μην πω και σίγουρα) αυτό οφείλεται και στην έλλειψη αλληλεπίδρασης μεταξύ Naruto-Sasuke-Sakura... ακόμα και τον Naruto τον χωνεύω αρκετά τώρα που είναι "μόνος" του. Και ακόμα και στην επικείμενη συνάντηση τους, μιας και θα μιλάμε για μια battle royale επικών διαστάσεων, με όλες τους τις ικανότητες πιστεύω πάλι μπορεί να τα σπάσει. ^^ Τόσο καλό το θεωρώ που για μένα είναι και καλύτερο από τα τελευταία chapters του OP... πραγματικά ελπίζω όμως με το που επανέλθει σε καμιά βδομάδα η σειρά να φτάσει την παλιά καλή της ποιότητα κι αυτή γιατί στα τελευταία είχα αρχίσει να βαριέμαι σημαντικά. D.Gray επίσης, δεν είχα πολύ χρόνο/όρεξη να ποστάρω στο thread αλλά είχαμε μεγάλη βελτίωση στο τελευταίο chapter, καιρός ήταν γιατί και εκεί είχα αρχίσει να βαριέμαι. Ανατροπή πάνω στην ανατροπή είχαμε με τον 14ο και την Alma, δημιούργησε και την σωστή ένταση για τα επόμενα. ^^ Btw αν δεν κάνω λάθος δεν διαβάζεις Fairy Tail, έχε το υπόψιν σου να το αρχίσεις κι αυτό κάποια στιγμή αν προλαβαίνεις γιατί είναι ένα επίσης ευχάριστο shonen και αρκετά διασκεδαστικό και με ανατροπές, αν και κατώτερο από τα από πάνω. Εσύ ενώ τι εντυπώσεις είχες;
Σεπ 23 2010 23:35
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → neo^

μένεις πολύγωνο αθήνα?
Σεπ 23 2010 23:27
Φωτογραφία

Yuki-chan → Zoro

Γεια..πως τα πας? Πια ειναι η γνωμη σου για τα τελευταια....εμ....16 chaps του ναρουτο και τα τελευταια του D.gray Man? ^^
Σεπ 23 2010 23:01
Φωτογραφία

alxdjo → Kenobi-sensei

oke
Σεπ 23 2010 22:37