Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kenobi-sensei → alxdjo

επειδή ακρη δεν βγαίνει με το site θα πάω στο βασίλη μετά την εγγραφή και θα πάω να βρώ τον καθηγητή να τελειώνουμε
Σεπ 24 2010 18:03
Φωτογραφία

Hazukimono

E den eixe kati se ahou to, opote evala mono auto :P
Σεπ 24 2010 17:44
Φωτογραφία

iristella → Lord Leon

Tαινία είχε μόνο 1 (όλα τα υπόλοιπα είναι OVAS) και την βρίσκεις [URL="http://www.bakabt.com/147130-locke-the-superman-box.html"]εδώ[/URL]. Όχι κοίτα το Bleach είχε κερδίσει το Shogakukan award το 2005 (κάτι που σημειωτέον δεν έχουν καταφέρει naruto και one piece) so yeah το γεγονός ότι κάποτε ήταν ένα αντικειμενικά καλό shounen είναι αδιαμφισβήτητο. Aπλά ξέρω ότι όσο και να διαμαρτύρομαι για την τωρινή του κατάντια δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι οπότε το παίρνω χαλαρά. Στο κάτω κάτω υπάρχουν άπειρα manga εκεί έξω.
Σεπ 24 2010 17:26
Φωτογραφία

Lord Leon → iristella

post 48 [B]Anime και λογοκρισία σε άλλες χώρες[/B] όσο για τα υπόλοιπα: Ρε δεν πα να @#$@%$ το μπλιητς; Τα επεισόδια εδώ και κάτι μηνες τα βλεπω σε 3 λεπτά το καθένα μπας και τον φωτησει ο φαμπαστεν να παιξει καμια μαχη της προκοπης σαν τις παλιες να γουσταρουμε. Απλώς ειναι απο τις πολύ σπάνιες φορές που θεωρω οτι οντως το χει ξεφτυλισει τοσο ο τυπος (οχι ομως χειροτερα απο DB, είπαμε!) που μες στην γκρινια μπερδευονται -αδικως - αυτοι που θελουν πισω την ποιοτητα που ειχε η σειρα (ανεξαρτητως σεναριου) με τους απλους γκρινιαρηδες που απλως την εχουν φανταστει αλλιως. Απλώς εσένα μάλλον σου φαινεται ετσι κι αλλιως πατατα η σειρα και αδυνατεις να αναγνωρισεις την εννοια "ποιοτικο" σε οποιαδήποτε χρονικη περιοδο. :Ρ Τενκιου οπως και ναχει, θα το τσεκαρω το Bakabt. αν θυμηθεις παντως τιτλο πες μου.
Σεπ 24 2010 17:13
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Tenshi

πάντως εύκολο έβαλα δεν μπορείς να πείς
Σεπ 24 2010 16:59
Φωτογραφία

iristella → Lord Leon

Lol. Tηλεπάθεια. Δεν θυμάμαι που ακριβώς το ανέφερε αυτό ο Vetus αλλά ότι υπάρχει από Locke the superman το έχει το [URL="http://www.bakabt.com/index.php"]Bakabt[/URL]
Σεπ 24 2010 16:33
Φωτογραφία

iristella → Lord Leon

Σου απαντάω εδώ περαιτέρω σε κάτι που ήθελα και θα έβγαινα τελείως οff στο bleach latest chapter... Σε γνωστή shonen σειρά: Στο αρχηγείο των καλών ένα πείραμα πάει λάθος -> γίνονται σχεδόν όλοι zombies -> έχουν μείνει δύο τρείς χαρακτήρες that are running for dear life -> στριμώχνονται και η αγωνία χτυπάει κόκκινο -> ετοιμάζονται να τους δαγκώσουν. Και αμέσως μετά κλείνει το arc με την ένδειξη ήρθε ο τάδε χαρακτήρας και τους έσωσε όλους και τους γιάτρεψε. One of the best humorous arc of the series and a sample of a well played troll by the mangaka. Και πάλι κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε.
Σεπ 24 2010 16:30
Φωτογραφία

Lord Leon → iristella

Αλο! το ρωταω και σε σενα μηπως ξέρεις. Η ταινια που ανεφερε o Vetus απο το locke (βλ. αβαταρ) με τα καρφια τύπου iron maiden κτλ. θυμασαι τίτλο; και μηπως ξερεις που μπορω να τη βρω;
Σεπ 24 2010 16:29
Φωτογραφία

Lord Leon → Vetus

[QUOTE]Αν και σε χαρακτηριστική σκηνή όπου δεν θυμάμαι τώρα ποιός είχε τρυπηθεί από ένα μηχάνημα με καρφιά έπαθα την πλάκα μου. Παρόλα αυτά δεν έκλεισα ούτε τα μάτια μου, ούτε έκλαψα, ούτε έβλεπα εφιάλτες, ούτε μου προκάλεσε ψυχικό τραύμα, ούτε τίποτα τέτοια. Απλά ήμουν με το στόμα ανοιχτό με την έκφραση στο πρόσωπό μου να γράφει "Μα τι γίνεται εδώ;". Φυσικά τότε δεν συγκράτησα τον τίτλο του εν λόγω anime γι' αυτό χάρηκα πάρα πολύ όταν μετά από χρόνια σε συζύτηση για αναζητήσεις τίτλων anime στο γειτονικό forum κάποιο άτομο μου είπε τον τίτλο. Κι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μου όταν πριν μερικούς μήνες βγήκε επιτέλους fansub της ταινίας αυτής (έχουν βγει κι άλλες ταινίες κι ova με το Locke the Superman) με ιαπωνικό audio κι αγγλικούς υπότιτλους.[/QUOTE] Ναι, ειχε ερθει μεταγλωττισμένο στα ελληνικά (ήταν 2-3 βιντεοκασετες). Αλλα δε θυμαμαι τον τιτλο. Μήπως μπορεις να βοηθήσεις γιατι δεν εχω βρει ακομη τη συκγακριμενη; (αυτή με τα καρφια) Πληηηηηηζζζζζ;
Σεπ 24 2010 16:17
Φωτογραφία

Tenshi → Kenobi-sensei

Ε πέτυχες και εσύ τη περίπτωση. Η Αγγλία είναι η μητέρα της μουσικής rock κλπ.... λογικό είναι να ψάχνουμε ψύλλο στα άχυρα!! :P Ήμουν σίγουρος ότι ήταν αυτός πλέον, αλλά άργησα να τον σκεφτώ! xD
Σεπ 24 2010 15:41
Φωτογραφία

zoro77 → Zem@c

δε ξέρω γιατί σβήστηκε αλλά δες την στις εικόνες μου.(η πρώτη είναι)
Σεπ 24 2010 15:30
Φωτογραφία

iristella → red pyramid

Kάντο Coca~Cola καλύτερα για να μείνουμε in concept. XD
Σεπ 24 2010 15:25
Φωτογραφία

6Greed9 → Zoro

ξεκινα οταν μπορεις Gantz,θα παθεις την πλακιτσα σου. θα εισαι συνεχεια στην τσιτα,παιζει να το διαβασεις και μονορουφι σε λιγες μερες...πορωση στο maximum... μαζι με berserk απο τα καλυτερα seinen που εχω διαβασει. ειδικα αυτα που γινονται στα τελευταια τσαπτερ δεν υπαρχουν,και βρισκεται στην τελευταια φαση δυστυχως! T____T
Σεπ 24 2010 14:33
Φωτογραφία

Wabbit → Anelis

Wee κρίμα. Ίσως κάποτε αλλάξεις γνώμη ^_^
Σεπ 24 2010 14:31
Φωτογραφία

Anelis → Wabbit

χεχεχε, μπα δεν είναι για μένα αυτά, προτιμώ να απολαμβάνω τις ωραίες φωτογραφίες και να τις σχεδιάζω απλά ^^ Βέβαια όταν πριν από κάτι χρόνια είχα διαβάσει το Shimotsuma Bakemonogatari και είχα δει και την ταινία του το Kamikaze Girls ήμουνα ολημερίς κ ολονυχτίς στο site του baby the stars shine bright...
Σεπ 24 2010 14:21