Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Raven Princess → mirto.w
κοριτσακι την απαντηση την γραφεις στο δικο μου τοιχο!!!!αλλιως σεν μπορω να την δω!!!!!:P
Σεπ 23 2010 19:44
Anelis → meidei
Χαχαχαχα
Oh noes! Και νόμιζα ότι οι μέρες τις φιλοσοφικής ήταν ένα ένοχο, θαμμένο λάθος του παρελθόντος!!
Κάτσε να βγάλω το κόκκινο στυλό και αρχίζουμε xD
Σεπ 23 2010 19:09
meidei → Anelis
[QUOTE]Αποκρυπτογράφηση, εννοιολογική ανάλυση, απόπειρα 1η:[/QUOTE]
:nod:
Να γίνει επίσης γραμματική αναγνώριση και να τραπεί και στον αντίθετο αριθμό. (3 μονάδες) :P
Σεπ 23 2010 19:03
Kai → Kamen Tantei Zura
Μπα, ανάλογα με τα κέφια. Να δω τι θα πρωτοκάνεις το Σαβ/κο.
Σεπ 23 2010 18:25
Kamen Tantei Zura → Kai
I LOVE YOUR SET!
Το σαββατοκύριακο μάλλον θα κάνω και εγώ κανά καινούριο αλλά συνήθισα το άβαταρ xD
Εσύ; Σκοπεύεις να τα αλλάζεις συχνά;
Σεπ 23 2010 18:18
meidei → unagi
Kawaii ε... Τον Μίσακι και τον Χίροκι τους βρίσκω εντάξει. Αλλά προτιμώ Hattori Heiji :P Είτε είναι seme είτε uke τελικά.
Σεπ 23 2010 18:14
Kenobi-sensei
→
alxdjo
Να σου πώ αύριο θα πάω στο σταθμό του Αιγάλαιου κατά τισ 9:30 με ένα φίλο μου να πάμε να γραφτούμε,αν θέλεις έλα.Με τα τσιμπούρια στη σχολή (δαπιτεςκλπ) τι να κάνω?
Σεπ 23 2010 18:05
Wabbit → unagi
Ah, I see. Βασικά δεν χρειάζεται να σε βάζω σε κόπο, ευχαριστώ πολύ!
Σεπ 23 2010 16:47
DarkElf → LNEnja
Ochibi,σ'ενημερώνω:3/10 τελειώνω.Στις 4 παίζει να'ρθει ο κολλητός μου οπότε θα'μαι κλεισμένη,άρα απο τις 5 κανονίζεις πότε θα βρεθούμε.Α!Τελικά με την κυρία Αγγελική θα κάνεις Σάββατο?
Σεπ 23 2010 16:26
unagi → Wabbit
lol οχι βρε ταχυδρομικός εννοούσα κανονικό βιβλίο είναι... μετακομίζω και ψάχνω ευκαιρία να ξεφορτωθώ τα πολλά βιβλία που έχω μαζέψει... τα μισά θα τα δώσω στην βιβλιοθήκη του πλανηταρίου λίγα και καλά θα κρατήσω :P
Σεπ 23 2010 16:07
Wabbit → unagi
Να μου το στείλεις; :O Τι εννοείς, υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή or something. Αν ναι τότε όντως θα το ήθελα παρακαλω ^_^
Σεπ 23 2010 16:02

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται