Community Status Updates
DarkElf → LNEnja
Δεν παίζω πασιέντζες,δεν έχει ΚΑΝ πασιέντζες!!
Δεν έχω μιλήσει μαζί της.Περιμένω να βγει το πρόγραμμα του εξαμήνου για να δω πότε θα'χω χρόνο.Τον Ιούλιο που το'χαμε συζητήσει,υπήρχε πιθανότητα-αν πηγαίνω απόγευμα στη σχολή-να κάνουμε πρωί.Ακόμα όμως είναι νωρίς για να ξέρω.
ΣουΚου it is!Α!Τελείωσε το uraboku την προηγούμενη βδομάδα,έχω το επεισόδιο στο pc απο την κυριακή και φοβάμαι να το δω....αν δε μ'αρέσει θα πέσω σε κατάθλιψη(θυμάσαι πώς ήμουν μετά το code geass,ε?) και δε θα μπορώ να διαβάσω...:sadist:
Any newz?Πώς πάει η σχολική ζωή?
Sep 25 2010 18:04
matassos → mono
xa0xa00xa0xa0 θεικο το ποστ στο hall of fame θεα η ανελις διαβασε εδω και αλλο κομματι επικης συζητησης xD
[url]http://www.anime.gr/forums/blog.php?b=128[/url]
Sep 25 2010 18:02
Vetus
Έχω ένα μαστίγιο αγκαθωτό. Ελπίζω να μην είναι πολύ hardcore για τα γούστα σου.
Sep 25 2010 16:43
Black Kaiser → exonvirus
Οχι δεν έγραψες κοτσάνα. Δεν θεωρώ καμία άποψη κοτσάνα (πέρα των προφανέστατων βεβαίως). Δεν χρειάζεται να κάνεις edit πουθενά. Αυτή είναι η απόψη σου και τέλος. Απλά σου είπα μια διαφορετική άποψη να την έχεις κατα νου. Cheers.
Και πραγματικά δεν είναι χώρος όταν για να διαβάσεις μια γνώμη για το τελευταίο κεφάλαιο πρέπει πρώτα να αγνοείς καμια 20αριά ποστ γεμάτα bashing. Σου σπάει τα νεύρα κάτι το οποίο θα έπρεπε να είναι διασκέδαση ! Μπορεί τώρα να μην είναι εμφανές αλλά παλιότερα αυτό γινόταν αυτό κάθε μέρα. Εμένα το One Piece δεν μου αρέσει, το dropαρα και τέλος. Δεν το διαβάζω μόνο και μόνο για να έχω κάτι να κοροιδεύω.
Sep 25 2010 16:40
Revan
→
Phantom Duck
Να σε ρωτησω ρε phantom duck μιας και εισαι και mod, ανεβασα μια sig και δεν την βλεπω να εμφανιζεται πουθενα. Οι διαστασεις ειναι μεσα στα ορια οποτε τι φταιει ?
Sep 25 2010 15:50
Black Kaiser → exonvirus
Hey you, αγαπημένη μου artist. Ξαναδιάβασε πάλι το thread και πες μου ακριβώς ΣΕ ΠΟΙΟ σημείο έγινε σύγκριση Bleach - One Piece ώστε να έχει δίκιο ο matassos σε όλα όσα λέει. Πουθενά, μα πουθενά. Δεν είπε ΚΑΝΕΙΣ οτι το Bleach είναι καλύτερο manga απο το OP. Ξαναδιάβασε το thread.
Η μόνη σύγκριση που έγινε ήταν σύγκριση [B]συμπεριφορών[/B]. Στο thread του OP συζητάνε για την πλοκή της σειράς, για το πως θα είναι η ισορροπία των δυνάμεων σε κάθε πλευρά μετα το τέλος του πολέμου, για το πως θα είναι τα μέλη του sh crew έπειτα απο το break etc. Έτσι λοιπον στο thread του Bleach αντι να συζητάμε πράγματα για την πλοκή, ΟΣΟ χειρότερη να ειναι αυτή απο εκείνη του OP, οι περισσότεροι spamαρουν με posts τύπου "trolling, asspull, plotkai etc". Και επειδή είσαι καινούρια σε πληροφορώ οτι το κακό είχε παραγίνει πριν μερικούς μήνες όπου εμένα παρόλο που μου άρεσε η σειρά, απο το πολύ bashing κατάφεραν να με κάνουν να μην postaρω για πολύ καιρό. Αν εσύ συμφωνείς με τον matasso πως είναι σωστό να έχουν τα 100 άτομα που τους αρέσει το OP χώρο να συζητούν αλλα όχι αυτά τα 5 που τους αρέσει το Bleach, μάλλον κάνεις λάθος.
Αλλά όπως είπα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πια. Ας κοροϊδεύουν όσο θέλουν. Υπάρχουν και ξένα forum που μπορείς να συζητησεις για το Bleach χωρίς να είσαι πρώτα υποχρεωμένος να διαβάζεις πρώτα τον κυκεώνα των spam.
Sep 25 2010 15:47
Lord Leon
→
Vetus
νταξ, αλλα μην το παρακανεις, θελω και λιγο μαστιγιο που και που να φτιαξω δερμα.
Sep 25 2010 15:41
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Για τους ευνόητους λόγους εγώ είμαι φρίι μόνο σε ΣουΚου -.- Οπότε να κλείσουμε από τώρα για τότε. =)
[COLOR="Silver"][RIGHT][SIZE="1"](έχω και να σε φορτώσω ένα shitload από παιχνίδια, ιεροσυλία τέτοιο τουμπανοπισί που έχεις να χαραμίζεται σε VLC και πασιέντζες. :canthelp: )[/RIGHT][/COLOR]
[/SIZE]Δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να συννενοηθούμε με την κυρία Αγγελική... Εσύ έχεις κλείσει κανονικά για μετά τις 3/10? [/FONT]
Sep 25 2010 15:19
Anelis → kleidokrator
Χεχεχεχεχε, ευχαριστώ για το λινκ αλλά το ξέρω ήδη. Κρίμα που βγαίνει sequel πάντως, αν κ φαινόταν από την αρχή ότι αυτό θα έκαναν, γιατί η 1η ταινία ήταν στα όρια να είναι βαρετή.
Sep 25 2010 15:09
kalidor → HelenGreece4ever
Ευχαριστω...ειμαι φαν του bleach οπως και συ βλεπω...καλα να περνας...
Sep 25 2010 15:07


This status update has reached the maximum number of replies allowed
