Jump to content

Community Status Updates

Photo

unagi → meidei

Τώρα μπερδεύτηκα...
Sep 25 2010 23:53
Photo

meidei → unagi

Και φυσικά υπάρχουν και straight fangirl που προσδιορίζονται ούτως.
Sep 25 2010 23:29
Photo

unagi → meidei

Τι μαθαίνω και εγώ σήμερα...
Sep 25 2010 23:22
Photo

meidei → unagi

Έτσι έχω ακούσει. Σχετικοί όροι είναι tachi και neko.
Sep 25 2010 23:21
Photo

unagi → meidei

Κοπέλα και σέμε... Υπάρχουν στις λεσβίες top και bottom; Δεν ξέρω αν θέλω να φανταστώ τι ακριβώς εννοείς...
Sep 25 2010 23:17
Photo

Nicktheartist → Libertad

Σιγουρα εχεις μελλον μπροστα σου για αυτο χαλαρα και ανεση.
Sep 25 2010 23:15
Photo

laraska → Serperoth

μπραβο ρε το βρηκες !
Sep 25 2010 23:14
Photo

Napster → Jorg

DONE!!!! Μονο για σενα ρε!!! Πες ποσο τελειο ειναι ωρε? :P
Sep 25 2010 22:31
Photo

meidei → unagi

Παντού γύρω μου seme... Ακόμα και κοπέλες ++
Sep 25 2010 22:23
Photo

Napster → Saf520

Καλα ρε fag, ειμαι Narutard? Τι λες στην iristella ρε αλητη? xD
Sep 25 2010 21:52
Photo

DarkElf → LNEnja

Wanna trade with mine? Δε νομίζω να'χει πια τόσα μαθήματα που να μην έχει χρόνο για μας.Δε θα τ'αντέξω...:run: Όπως είπα πριν,φοβάμαι να το δω οπότε δεν είναι ουσιαστικά motivation... Δε μου σχολίασες ούτε bleach ούτε naruto! [SPOILER]Urahara pulls a Yondaime trick and seals the kyuubi...eh...Aizen I meant. Nagato Uzumaki..has a nice ring.Δηλαδή είναι ο πέμπτος ξάδερφος του μπατζανάκη της αδερφής της μάνας του Naruto?:kakaka:[/SPOILER]
Sep 25 2010 20:34
Photo

anaktas → SkullKaizer

kai tha nai mia empiria . Nope tpt tha paw alla ama kanw mono me molubi den mou pernei polu. Tha deiksei bebaia. An porothw tote koble :P:P
Sep 25 2010 19:58
Photo

LNEnja → DarkElf

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Αα να βάλεις τότε το τελευταίο επ του Uraboku για motivation ώστε να έχεις κάτι να look forward to και να σε fuel για να τελειώσεις την εξεταστική γρήγορα~ ...dat Code Geass and it's ending. *nods* Φοβάμαι στο τέλος ότι δεν θα βρίσκουμε ώρες, άμα πήξει να κάνει γαλλικά σε shotas και lolis no japanese for us. >.< ...Δεν έχει καν πασιέντζες? *cringes* Θα το γεμίσουμε εμείς με RPGs then!! [SPOILER]και BL games... :hero:[/SPOILER] Σχολείο τίποτα, κάθομαι τελευταίο θρανίο και όλη τα της γενικής τα περνάω ζωγραφίζοντας και ffίζοντας~~ ...some life I lead :sigh2:[/FONT]
Sep 25 2010 19:39
Photo

SkullKaizer → anaktas

cool αρα πεζει να γνωριστουμε ^^ παντος δεν 8α ειναι ευκολο αλλα θαναι μια προκλιση ψηχης και σωματος:nanteee: εχεις κανει καθολου προπονιση? πχ να δεις ποσο σου περνει να τελιοσης μια σελιδα;:kill4u:
Sep 25 2010 19:14
Photo

Lord Leon → Anelis

Η επίθεση του γιγάντιου μουσακά για να ακριβολογούμε.
Sep 25 2010 18:59