Community Status Updates
meidei → unagi
Και φυσικά υπάρχουν και straight fangirl που προσδιορίζονται ούτως.
Sep 25 2010 23:29
unagi → meidei
Κοπέλα και σέμε... Υπάρχουν στις λεσβίες top και bottom; Δεν ξέρω αν θέλω να φανταστώ τι ακριβώς εννοείς...
Sep 25 2010 23:17
Nicktheartist → Libertad
Σιγουρα εχεις μελλον μπροστα σου για αυτο χαλαρα και ανεση.
Sep 25 2010 23:15
DarkElf → LNEnja
Wanna trade with mine?
Δε νομίζω να'χει πια τόσα μαθήματα που να μην έχει χρόνο για μας.Δε θα τ'αντέξω...:run:
Όπως είπα πριν,φοβάμαι να το δω οπότε δεν είναι ουσιαστικά motivation...
Δε μου σχολίασες ούτε bleach ούτε naruto!
[SPOILER]Urahara pulls a Yondaime trick and seals the kyuubi...eh...Aizen I meant.
Nagato Uzumaki..has a nice ring.Δηλαδή είναι ο πέμπτος ξάδερφος του μπατζανάκη της αδερφής της μάνας του Naruto?:kakaka:[/SPOILER]
Sep 25 2010 20:34
anaktas → SkullKaizer
kai tha nai mia empiria . Nope tpt tha paw alla ama kanw mono me molubi den mou pernei polu. Tha deiksei bebaia. An porothw tote koble :P:P
Sep 25 2010 19:58
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Αα να βάλεις τότε το τελευταίο επ του Uraboku για motivation ώστε να έχεις κάτι να look forward to και να σε fuel για να τελειώσεις την εξεταστική γρήγορα~ ...dat Code Geass and it's ending. *nods*
Φοβάμαι στο τέλος ότι δεν θα βρίσκουμε ώρες, άμα πήξει να κάνει γαλλικά σε shotas και lolis no japanese for us. >.<
...Δεν έχει καν πασιέντζες? *cringes*
Θα το γεμίσουμε εμείς με RPGs then!!
[SPOILER]και BL games... :hero:[/SPOILER]
Σχολείο τίποτα, κάθομαι τελευταίο θρανίο και όλη τα της γενικής τα περνάω ζωγραφίζοντας και ffίζοντας~~ ...some life I lead :sigh2:[/FONT]
Sep 25 2010 19:39
SkullKaizer → anaktas
cool αρα πεζει να γνωριστουμε ^^
παντος δεν 8α ειναι ευκολο αλλα θαναι μια προκλιση ψηχης και σωματος:nanteee:
εχεις κανει καθολου προπονιση? πχ να δεις ποσο σου περνει να τελιοσης μια σελιδα;:kill4u:
Sep 25 2010 19:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed