Jump to content

Community Status Updates

Photo

RevanKenny

τα αισθηματα ειναι αμοιβαια
Sep 26 2010 05:46
Photo

Warchief → kagemaru igano

Ό,τι (καλό) μπορώ να σκεφτώ με coming of age στοιχεία: Clannad Maria-sama ga Miteru Nodame Cantabile Whisper of the Heart Ookiku Furikabutte Touch xxxHolic Genshiken The Cat Returns Hikaru no Go Aoi Hana Aishiteruze Baby NHK ni Youkoso Επίσης πρόσφατα έγινε subbed το Ie Naki Ko, που βασίζεται στο Χωρίς Οικογένεια. Δεν το είδα ακόμα, αλλά κι αυτού η ιστορία είναι ενηλικίωσης, και μάλιστα περνάνε αρκετά χρόνια στη διάρκεια του.
Sep 26 2010 04:52
Photo

Radagast → kagemaru igano

Εσύ μια ζωή στα καλά romance ψάχνεσαι, hehe. ^^ Χωρίς να είμαι "ειδικός" στο genre, θα σου προτείνω τα άριστα κατ' εμέ, [B]rose of versailles[/B] και [B]princess tutu[/B]. (που αν δεν πέφτω έξω δεν έχεις δει) Μπορεί να μην είναι pure romance, αλλά έχουν και καλό romance aspect μέσα. (και πολλά άλλα, για να στα προτείνω...) Μην σε αποθαρρύνει το shoujo genre, η χρονολογία ή το char design σε κανένα απ' τα δύο... πιστεψέ με μάλλον θα τα καταευχαριστηθείς και για το σενάριο αλλά και για την ανάπτυξη χαρακτήρων τους... Αυτά από μένα, καλό κάψιμο. :)
Sep 26 2010 04:49
Photo

KennyRevan

Αυτό το τελευταίο δεν το έσβησα εγώ. Όπως θα καταλαβαίνεις, έχεις γίνει αξιαγάπητος στην .aNiMe//GR Team.
Sep 26 2010 03:39
Photo

RevanKenny

και αλλο post μου βλεπω εγινε delete... keep up the good work!
Sep 26 2010 03:19
Photo

Revan → Atridis

1. Χαρτονι απο κωλοχαρτο 2. Κολλητικη ταινια 3. COMBINE 4.????????? 5. PROFIT
Sep 26 2010 02:12
Photo

Atridis → Revan

man to koloxarto pou ipes dn me voithise kai polli....
Sep 26 2010 02:02
Photo

LNEnja → DarkElf

[FONT="Franklin Gothic Medium"]No worries fellow fangurl!! Το καλό που της θέλω να μας έχει ώρες γιατί θα πάρουμε λαπιτόπια, bishies και flags "Otaku Desu" και θα κάνουμε κατάληψη στο σαλόνι της!! :hero: [SPOILER]Φίλεεε~ δεν παίζει το γέλιο που έριξα με το τελευταίο τσάπι Naruto... Αυτή η μάσκα του Tobi ήταν ότι έπρεπε για να εκτελέσει στα 3 μέτρα solo angst 3 τσάπιζ με Nagato... :kawaii: srsly =P Όχι ρεε~ κανά μπάσταρδο της Kushina θα τον κάνει τον Nagato-kun o Kishie και θα μας βγάλει ένα άλλο sugobishie-μπαμπά για να παίζουμε το 'ποιανού είναι ωρέ γυναίκα το παιδί?'. /τρολλ Naruto τι να πω, έχει solo Yahiko Nagato past δεν λέω τίποτα άλλο... Σε αντίθεση με τον Kubo που τα flashbacks τα έχει για να μας πει πως βαρέθηκε τον τάδε charrie και τον ξαποστέλνει. Για Bleach μπορώ να πω και πολλά? Waaaasted panels με ενα-κενό-άσπρο-πράγμα=εκρήξεις που πιάνουν όλη την σελίδα βλέπω (nothing unusual δηλαδή) και έναν ΚyuubiAizen εξευτελισμένο. Δηλαδή ότι δεν κατάφερε Gin, Shinji and friends θα το καταφέρει ο Φράουλας με ένα φου? Άσε ρε Kubo... Τουλάχιστον το έσωσε με τον Urahara λίγο. Πάντως ακριβώς επειδή δεν μας έχει δείξει κανά AizenxHinaμόμολο "angst" ακόμα, πάει να πει πως ο Aizen κάθεται και πίνει Strawberry Sunday κάτω από φοίνικες με bishies/bijins να του κάνουν αέρα με φτερά. :kakaka: In other newz: [SPOILER=Dooo~n't >:3]Καθόμασταν με την Στέφη τις προάλλες και fangurlίζαμε με το Daisuke OnoxHiroshi Kamiya link που σου έστειλα πιο κάτω... LNEnja: D'awwwwww~ μα είναι ukee o Ono~ :kyaaa: Stefi: *pokes* Και μάντεψε πόσο θα έχει παίξει από μεριά Ono[COLOR="Silver"][SIZE="1"] -και σε τι κατάσταση κιόλας-[/SIZE][/COLOR] η ατάκα που έχει κάνει τα απανταχού fangurlz να βογγάνε, το "Yes, my lord." :orly::tensai: LNEnja: wat? *pauses* ...:terror2: Exactaaa!! :awww::awww::awww::nbleed:[/SPOILER][/SPOILER][/FONT]
Sep 26 2010 00:46
Photo

Nighteyes → MikamiTeru

Kαι πάνω στην διαμάχη που είχατε σήμερα, επειδή έτυχε να πέσω πάνω σε κάτι που είχες πει σε άλλο thread είπα να στο φέρω να το δεις κι εσύ.:P[QUOTE]Σταματησα να ασχολουμαι με διαφωνιες περι ανιμε long ago.[/QUOTE]
Sep 26 2010 00:37
Photo

unagi → meidei

Hmmm χρησιμοποιείς msn?
Sep 26 2010 00:34
Photo

meidei → unagi

Εσύ θα χρησιμοποιούσες αυτούς τους όρους για να προσδιοριστείς btw? Γιατί μετά από εκείνα τα ποστ που διάβασα, θέλω να δω πώς βλέπει κανείς αυτούς τους όρους irl.
Sep 26 2010 00:19
Photo

unagi → meidei

:hihi2: Τώρα το είδα.
Sep 26 2010 00:16
Photo

meidei → unagi

Απλά έβλεπα στο νήμα για yaoi άνιμε που έλεγε ότι είναι seme· μάλλον δεν έκανες την σύνδεση :P
Sep 26 2010 00:01
Photo

Saf520 → Napster

Δεν είπα πως είσαι Νarutard... Eίπα πως εγώ δεν είμαι!!! :P Και σταμάτα επιτέλους να αλλάζεις avatar. Με μπερδεύεις...:? Διάλεξε ένα επιτέλους!!! ΧD ΥΓ: You're the fag!!!
Sep 25 2010 23:56
Photo

Serperoth → laraska

WE DID IT! *cue Dora*
Sep 25 2010 23:54