Community Status Updates
Anelis → Serestrum
[IMG]http://chzhistoriclols.files.wordpress.com/2010/10/depression.gif[/IMG]
Oct 09 2010 05:59
ichigo13 → Sakura!!!
Xaxa ότι να 'ναι :D.
Hmm γενικά αν σου πάθει κάτι τέτοιο το msn μετά άντε γεια.Είναι δύσκολο να το φτιάξεις.Θα ρωτήσω πάντως έναν φίλο που είχε πάθει κάτι παρόμοιο μήπως ξέρει τπτ.
Πάντως έμενα δεν μου έχει τυχει ποτέ να πω την αλήθεια.
Oct 09 2010 02:25
Lord Leon → mono
Thanx, καλά ήταν, 70'ς 60'ς παρτακι.
[QUOTE]Επίσης άλλο ένστινκτα, άλλο συναισθήματα, άλλο λογική.[/QUOTE]
Σωστό ασυναισθητα αλλαξα μια λεξη που εχει σημασία καλά έκανες και με διόρθωσες.
Περαστικά.
Oct 09 2010 02:07
Night Wizard Seal → zade
Ooo Happy Birhtday Zade -san :) Να τα εκατοστήσεις και να σε χαιρόμαστε. Ό,τι επιθυμείς.
Και μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά. :P
Oct 09 2010 02:05
SpirosK81 → kleidokrator
Το έλαβες το μήν;; Για κάποιο λόγο περίεμενα ανταπάντηση :)
Oct 09 2010 01:14
Tenshi → Tea-chan
[QUOTE=Tea-chan;435668]Οι προβλέψεις σταματούν [SIZE=4][U][B]εδώ[/B][/U][/SIZE]. Ειδικά αν πρόκειται για προβλέψεις μιας γραμμής.
Ας μη γίνει κανόνας με κυρώσεις. Σταματήστε μόνοι σας.[/QUOTE]
Hell YEAH!!! Καποια μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι....
για να σε ακούσουν πρέπει να είσαι ή Πράσινος ή Κόκκινος ή Μπλε...αλλιώς δε σταματάνε!! xD
Συγχαρητήρια για τη θέση Captain or should i say... Nerdy Wizard Elf? :P
Oct 09 2010 00:15
Sakura!!! → ichigo13
ρε αμα σου πω ότι κάποιος μου το χάκαρε τι θα μου απαντήσεις.. εδς και καιρό δεν μπορώ να μπω καθόλου και συνέχεια ψάχνω τρόπο να ανοίξω..
Oct 09 2010 00:03
Revan
→
mono
>comparing berserk and death note to a yaoi show with gay vampires who wield swords n' shit
[IMG]http://farm4.static.flickr.com/3217/3015062728_6b27f9a6ae.jpg[/IMG]
Oct 08 2010 23:59
Napster → 1451
ΟΚ. :) Το δικο μου ειναι HURRICANRANA. Μολις κανω format το pc θα το ξαναρχισω. ;)
Oct 08 2010 23:46
1451 → Napster
Καλησπέρα Napster. Το όνομά μου στο Need For Speed World είναι Nikos1451.
Oct 08 2010 22:49
mono → Lord Leon
Όση υποκρισία και αν υπάρχει στις ανθρώπινες σχέσεις σήμερα και στον τρόπο που αλληλεπιδρούν τα δύο φύλα δεν είμαστε ζώα όσο και αν θα θέλαμε να είμαστε. Οποιαδήποτε αλληγορία εκ μέρους του επομένως την θεωρώ απλά ατυχή και αφελή.
Επίσης άλλο ένστινκτα, άλλο συναισθήματα, άλλο λογική.
Τώρα για την επιρροή το είπα όχι με την έννοια ότι θα επηρεάσει κάποιον αλλά με το ότι δίνει πάτημα στους υποστηρικτές τέτοιων θεωριών να λένε κοίτα ο "τάδε" είναι τόσο γνωστός και μορφωμένος και λέει τα ίδια με εμάς. Γι'αυτό είπα ότι έπρεπε να το σκεφτεί διπλά.
Εμπάσει περιπτώσει ακόμα και αν ήθελε να στηλιτεύσει την υποκρισία το έκανε τόσο μα τόσο λανθασμένα που καλύτερα να μασούσε παρά να μιλούσε...
Καλή διασκέδαση, εγώ είμαι λίγο αρρωστούλα οπότε δεν έχει έξοδο. Θα κάτσω μέσα με καλή παρέα και καμιά ταινία :P
Oct 08 2010 21:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed