Community Status Updates
Anelis
→
Azathoth
Έχω αρκετά ακόμα αλλά είτε είναι ΠΟΛΥ σαπισμένα είτε θα τα έχεις δει σίγουρα. Πες όταν τα δεις..
Oct 08 2010 17:04
Azathoth
→
Anelis
*bows* thank you osa den eixa dei ta evala gia dl :D aftes tis meres me vlepo na to diaskedazo me boliki sapila :D
Oct 08 2010 16:56
Anelis
→
Azathoth
Zombies? Shit just got real, γιατί δεν το έλεγες τόση ώρα!
[B]Zombies on a plane[/B], αστείο καμένο κουτουλού
[B]Dead and Breakfast,[/B] αρχίζει μεχ αλλά μετά έχει και σπλάτ και γέλιο
[B]Dead Snow[/B], το έχεις δει, ενδείκνυται για rewatch
[B]Braindead[/B], κλασσικές αξίες
[B]Pontypool,[/B] κλειστοφοβικό έπος, δεν διευκρινίζει ότι είναι ζόμπια
[B]Insanitarium[/B], με τρελάρες
[B]I sell the dead[/B], λίγα ζόμπια, επική κωμωδία
και αν και δεν το έχω δει ακόμα δες το [B]Deadgirl[/B], βασικά είναι 2 ταινίες που ονομάζονται deadgirl η μια ημι-μάπα η άλλη καλή.
Oct 08 2010 16:51
Azathoth
→
Anelis
to exo dei to feast. no no thelo na exi zombie :P gia afto rotao esena aloste. you are the zombie master
Oct 08 2010 16:40
Anelis
→
Azathoth
Mμμμ, κοίτα αν θες ταινίες με καφρο-αντρίλα και γκρααα και ξύλο καλύτερα να ρωτήσεις τον Zade, είναι ο master του είδους.
Τώρα μου έρχεται στο μυαλό κάτι του στυλ Feast, που νομίζω όμως ότι έχεις δει.
Oct 08 2010 16:39
Azathoth
→
Anelis
kati skliro ke gnisio :P hopefully oxi san to xthesino bitch slap :P need more info? :O
Oct 08 2010 16:29
Anelis
→
Azathoth
Έχω αρκετές να σου προτείνω, αρκεί να μου πεις πρώτα περίπου τι ψάχνεις :)
Oct 08 2010 16:25
Azathoth
→
Anelis
i guess i am with the guys that did not like REC 2 that much :/ exase ti gnisiotita tis kameras. pali kuniete pera dothe ala den ine to idio me to 1. well kalitera na to deis ke esi giati to gousto mou den ine universal :P mmmm exeis kamia ali tenia na mou peis na do giati exo ksemini? :O
Oct 08 2010 16:24
johntheo95 → didimakia
να ρωτησω σκευτομαι να βαλω τσιπ στο ps2 μου(τοσο χρονια τωρα θυμηθικα...)προκαλει κανα προβλημα αργοτερα ή οποιαδηποτε δυσλειτουργεια?
Ευχαριστω :)
Oct 08 2010 16:16
Serperoth
→
Azathoth
Στο ότι εγώ δεν τα έχω με κοπέλα περίπου 6 χρόνια μικρότερή μου?
Στο ότι εγώ δεν τα φτιάχνω με κοπέλα approx. 20 ώρες αφού την γνωρίσω?
Στο ότι ποτέ δεν έχει κάνει ότιδήποτε με άλλον κοπέλα μου?
Στο ότι όλες μου οι σχέσεις με είχανε στα σοβαρά?
Στο ότι δεν ανησυχώ για τίποτα (in the long run) αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και δεν χρειάζεται να κάνω τον καμπόσο σε παιδιά 5 χρόνια μικρότερά μου για να χαρώ?
Εσύ το άρχισες. Αν θες τέλειωσε το. Αλλιώς, θα περιμένεις λίγο έχω μάθημα, οι σοβαρές σχολές δεν είναι εύκολες. Τώρα κάτι κωλοπτυχία που κάνουν για κωλόχαρτο είναι πιο εύκολα.
Oct 08 2010 16:01
didimakia → matassos
Eγω στην 2α λυκειου επερνα και μαξιλαρι μαζι μου και κοιμομουν... >.<
Oct 08 2010 15:57
Azathoth
→
Serperoth
gia anikse ta xartia sou ke pes mas akrivos se pia simia ime pio miserable apo esena? sto oti den ime 1.50m tall? sto oti exeis pei sxedon katharotata pos me zilevis? sto oti oli tin ora les poso thes gomena ke den vriskis? i sto oti ego pernao telia ti zoi mou ke den exo parapono apo tpt? :D failord? :D perimeno me pathos na mu to peis ke apo konta stin paraskev sto party. tha erthis etsi den ine? :D
Oct 08 2010 15:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed