Jump to content

Community Status Updates

Photo

laraska → Putin

ρε βλαντιμιρ ...μην ξεχασεις να πας στο ΜΩΒ ...πολυ καλο ρεμπεταδικο...εγγυημενα περνας καλα!
Oct 09 2010 20:40
Photo

Serestrum → iristella

[IMG]http://img87.imageshack.us/img87/7081/catgifroar.gif[/IMG]
Oct 09 2010 20:06
Photo

VampireGirlization → shinigami94

πηγα στο animeseason.gr και πατησα το bakuman αλλα δεν ειναι αυτο που σου ελεγα..... ασε που δεν μαρεσε το animation:!!! ααααα σου πα??? οχι δεν σου πα... γιατι χθες το μαθα... στο animeseason αρχισε, μολις χθες το πρωτο επεισοδιο, ενα anime με βρικολακες.... ΤΕΛΕΙΟ???? λεγεται fortune arterial... ειδα το πρωτο επεισοδιο...ειναι καλο....
Oct 09 2010 19:58
Photo

VampireGirlization → GhostPrince

γεια σου...τι κανεις??? καιρο εχουμε να τα πουμε..
Oct 09 2010 19:54
Photo

Nighteyes → Melkor

Εικασίες πιστεύω. Δεν νομίζω να έχουν κάτι χειροπιαστό. Αλλά, ναι. Απ' όσο ξέρω είχαν κάνει πρόταση στον Jordan αλλά αρνήθηκε. Τώρα που πέθανε όλα είναι πιθανά. Ότι θα ναι πατατα αν γίνει κάτι τέτοιο δεν τίθεται καν αμφιβολία, είναι βεβαιότητα. Και προσωπικά δεν θέλω να ενσαρκωθεί αυτό που βλέπω ήδη στην φαντασία μου. Είναι αρκετά κοντά αυτοί που προτείνουν, αλλά αμφιβάλλω αν δέχονταν αυτοί που έχουν κάνει ήδη όνομα να παίξουν σε σειρά. Γιατί για ταινία, δεν το συζητάω καν. Και 10 ταινίες να βγάζανε δεν θα χωραει η ιστορία ασε που θα έχουν γεράσει/μεγαλώσει οι μισοί μέχρι να βγουν όλες. Κι αφού μιλάμε για μεταφορές ταινιών...Είδα το Logh και αναρωτιέμαι αν έκανα καλά. Καλό το anime αλλά τα βιβλία λογικά θα είναι άλλο πράγμα. Και δεν ξέρω αν μου δινόταν η ευκαιρία στο μέλλον, αν θα ήθελα να τα διαβάσω μετά από αυτά που ξέρω.
Oct 09 2010 18:58
Photo

Melkor → zade

happy b-day my Lord :P health and joy!
Oct 09 2010 18:48
Photo

Melkor → Nighteyes

Nee-san nee-san ακούω τον πρόλογο του ToM και επειδή όσο ναναι 2 ώρες περνάνε δύσκολα, ψαχνομαι στο νετς περι WoT έπεσα λοιπόν πάνω σε μια κλασσική περίπτωση που φανς εικάζουν και προτείνουν ηθοποιούς να ενσαρκώσουν τους ρόλους σε περίπτωση που βγει ταινία. ( άσε που μου μπήκαν φίδια μήπως όντως σκέφτονται να το κάνουν σειρά ή ταινία. θα καταστραφεί και αυτό.)[URL="http://thewheelweaves.blogspot.com/2009/08/my-cast-for-wheel-of-time-movie.html"] ρίξε μια ματιά[/URL] νομίζω οτι έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. αν μη τι άλλο είδα οτι όπως είχα σηματίσει την εικόνα των χαρακτήρων στο μυαλό μου οι ηθοποί που αντιστοιχούν, είναι φτυστοί.
Oct 09 2010 18:39
Photo

ichigo13 → Sakura!!!

Btw τι error σου πέταγε όταν δεν σε έκανε login??Τα errors στο msn συνήθως έχουν ένα κωδικό που στον λέει αν κάτι πάει στραβά. P.S. Σε έκανα add :P
Oct 09 2010 17:07
Photo

Sakura!!! → ichigo13

ax alh9eia? euxaristw.. ne re sto akuro dn kserw ti egine dn mporusa na mpw kai blokare exw kanei polles prospathies ews twra omws tpt. ekana pros to paron new msn mexri na anakisw to palio.. gt to palio ein alliws xD kai maresei perissotero :P
Oct 09 2010 15:40
Photo

zade → karkas

Ευχαριστώ ρε.Και σε σένα καλό πτυχίο εύχομαι.Και καλά χριστούγεννα.
Oct 09 2010 15:11
Photo

karkas → zade

Xronia polla zade!!!!!! Na ta ekatosthseis aderfe!
Oct 09 2010 14:54
Photo

didimakia → matassos

Ποοο καλοριφερ. τι μου θυμισες. μαχες διναμε για το ποιος θα το προλαβει. Παντως αυτο για οτοασπιδες πρωτη φορα το ακουω XD
Oct 09 2010 14:06
Photo

matassos → didimakia

ε εννοειτε μικρο, φανταζεσε μεγαλο:hahaha: και μια κουβερτουλα, καβατζωνεις και το θρανειο διπλα στο καλοριφερ τα κρυα πρωινα του χειμονα και τοτε εισαι gg :hahaha: παντος εχω φιλο που φοραει οτοασπιδες μεσα στα μαθηματα (κατι κιτρινα τυρια φενονται στα αυτια του:hahaha:) για να κοιματε και να διαβαζει αλλα μαθηματα, εχει πεσει τρελο γελιο με τις οτοασπιδες αυτες..
Oct 09 2010 13:55
Photo

Revaniristella

good job at making that poll!
Oct 09 2010 13:42
Photo

didimakia → Six Winged Angel

[url]http://www.youtube.com/watch?v=s5n_AopKd08[/url] Το καλυτερο TTGL Amv που εχω δει ποτε. πραγματικα σαν να βλεπεις ολη την σειρα σε 5 λεπτα. Η ανδρεναλινη σου θα ανεβει στα υψη! GAR!
Oct 09 2010 13:36