Jump to content

Community Status Updates

Photo

Maya-chan → Hanzo

Σχόλιο του αδερφού μου όταν είδε το Furikabutte: -Πως λέγεται ο Mihashi κι ο αδερφός του Mihashi? -Μη χάσουν! Τον πλακώνεις στις φάπες τώρα ή δεν τον πλακώνεις?:deadga6:
Oct 27 2010 16:37
Photo

Nighteyes → zoro77

Αν κάνεις τώρα που μιλάμε log out, μετα που θα πας να ξαναμπείς, κάτω από κεί που γράφεις το username και το password έχει ένα κουτάκι. Αν το τσεκάρεις και μετα μπεις στο φόρουμ θα είσαι πάντα logged in.
Oct 27 2010 16:35
Photo

Anakin Skywalker → Radagast

Πας και λες στο 13χρονο για anime.... Μπράβο που κάθεσαι κι ασχολείσαι με παιδάκια προσχολικής ηλικίας! Βέβαια η απάντησή του ήταν ακόμα πιο κορυφαία. Αν σε πετύχω στο msn θύμησέ μου να το συζητήσουμε.
Oct 27 2010 16:10
Photo

Kenichi → johntheo95

Ψάξε στο Google..Δες λίγο εγώ στο λινκ και βρες :) [url]http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&biw=1920&bih=979&q=kenichi+photos&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=c9bfd8c4d05b805d[/url]
Oct 27 2010 15:46
Photo

didimakia → iristella

Βuhahaha The One Piece Fandom will conquer the world!
Oct 27 2010 15:44
Photo

AzathothAnelis

thanks :P i pity me too. to kalo ine pos an pane ola kala apo dekemevrio den tha ksanaexo pote tetio semester mexri na pao gia masters degree ke PhD (eki malon tha mou vgei officially o patos)
Oct 27 2010 15:24
Photo

AnelisAzathoth

Ούτε μια τοσηδά κλανίτσα από αυτές τις άοσμες και αθόρυβες; Όου-εμ-τζι, άη πίτι γιού. Κουράγιο.
Oct 27 2010 15:21
Photo

AzathothAnelis

malaka gamiseme tora :| exo 2 research papers akoma na grapso ke ixa midterms aftes tis evdoades. an ola pane kala tha ime pio xalara se kamia 2 weeks :| den prolaveno na klaso :'(
Oct 27 2010 15:15
Photo

AnelisAzathoth

Άντε δες κανά σπλάτερ ρεεεε!!
Oct 27 2010 15:12
Photo

AnelisSponis

Η Nodame όμως έπρεπε να πεθάνει, και κάτι μου λέει ότι θα μας το χαλούσες...:P Και ποιός ξέρει αν θα έπεφτες πάνω σε δολοφόνο ή αθώο; Ήδη οι δολοφόνοι έχασαν 3εις, δεν θα τους έπερνε να χάσουν κ άλλον..
Oct 27 2010 15:10
Photo

AzathothAnelis

cheh *snob face*
Oct 27 2010 15:07
Photo

Anelis → matassos

Heh, enjoy the rest of the game!! ^^
Oct 27 2010 15:07
Photo

SponisAnelis

φτυσταμπουτιασ' έχω κάποιους ύποπτους κατά νου... αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα είχα βοηθήσει αν ήμουν μέσα... ίσα ίσα αν είχα λάθος στόχο θα ήταν έξυπνο να "χτίσουν" πάνω σε αυτό οι δολοφόνοι
Oct 27 2010 15:06
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Όχι ρε συ, μήπως το μπερδεύεις με το sanatorium? Αν και ούτε αυτό είναι με τούνελ.... Το insanitarium είναι με ένα τρελάδικο, και έναν τύπο που ψάχνει την αδερφή του που είναι κλεισμένη κάπου εκεί μέσα. Βασικά απλά δεν έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω. Εάν έχεις κανά καλό λινκ από εκεί, by all means, share it!!! ^^
Oct 27 2010 15:04
Photo

AnelisSponis

Εννοείται, ήσουν από τους πιο επικίνδυνους να ξεσκεπάσουν το ψέμα μας, αμ τι, θα σε αφήναμε ζωντανό; :P Είθε να είναι απαλό το χώμα που σε σκεπάζει dear Ranma
Oct 27 2010 15:00