Community Status Updates
Shihama-ru → Night Wizard Seal
Είναι εξώφυλλα από κάτι dj BL manga που έχουν πολύ καλό σχέδιο μεν αλλά από το story φοβάμαι μάλλον όχι του γούστου σου....:D
Τις έφτιαξα όπως τις ήθελα στο photoshop και voila...
Oct 27 2010 22:38
WillOfTheD → Napster
ωραια αμα ειναι θα το τσεκαρω οταν τελειωσω το brotherhood και αμα μου κανει το κλικ θα το δω.........δεν παιζει να κανει κ αλλα επεισοδια ετσι??anw thanx dude!!!!!!!!
Oct 27 2010 20:54
zoro77 → Nighteyes
το ''remember me''(που είναι δίπλα) νομίζω εννοείς γιατί δε βλέπω άλλο κουτάκι που να είναι από κάτω
Oct 27 2010 20:40
zoro77 → Gol D Asos
ναι πολύ καλύτερα. Πριν βάλεις τη εικόνα τη μετέτρεψες σε jpg? Γιατί εγώ σκέφτηκα να αλλάξω avatar με μια εικόνα που δημιούργησα χάρη στη συμβουλή σου αλλά δε τη δεχόταν γιατί είναι αρχείο bitmap.
Oct 27 2010 20:30
zoro77 → Night Wizard Seal
καλή επιτυχία φίλε, Τα anime/manga φαντάζομαι σε έχουν βοηθήσει πολύ στο reading και στο λεξιλόγιο. Εγώ δεν το είχα ανακαλύψει αυτό και είμαι περιορισμένος στο lower:wallbash:
Oct 27 2010 20:23
Putin → Black Rock
-ινσερτ καρδούλα σύμπολ- Το δοκιμάζω μόλις μου αντικαταστήσουν το σάπιο μου μόνιτορ. (τ_τ)
Oct 27 2010 20:15
Black Rock → Putin
Για δές λίγο [URL="http://gallery.artofgregmartin.com/tuts_arts/making_a_star_field.html"]αυτό[/URL]. Λίγο πολύ λέει τα πάντα για το πώς να κάνεις τα δικά σου αστράκια
Oct 27 2010 19:58
Night Wizard Seal → zoro77
Ναί ναί μην ανησχυείς. Αρχαία θα ξεκινήσω μετά τα χριστούγεννα. Τα αλλά μπορούν να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι...
Oct 27 2010 19:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed