Jump to content

Community Status Updates

Photo

Gol D Asos → zoro77

μπα δεν ξερω καποιο συγκεκριμενο αλλα ολο και κατι θα βρω αν ψαξω!!
Oct 28 2010 01:39
Photo

didimakia → Adventurer

Στρατο ε? Κουραγιο και υπομονη! :D
Oct 28 2010 01:37
Photo

zoro77 → Nighteyes

απλά εννοώ ότι αν χαθεί η σύνδεση (λόγω μικρής ταχύτητας) και μετά δε μπω στο forum επειδή για παράδειγμα νυστάζω, δε θα υπάρχει κίνδυνος που εγώ ως user θα είμαι ενεργοποιημένος ενώ δεν είμαι μέσα(χαζό φαίνεται ε?)? Αυτό το λέω γιατί σε ένα κανόνα που είχα διαβάσει είναι απαραίτητο το log out γιατί σε περίπτωση που γίνει κάτι δε θα ευθύνεται το forum. (Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με)
Oct 28 2010 01:33
Photo

Nighteyes → zoro77

Τι εννοείς; Αν εννοείς για τα παιχνίδια, δεν έχω ιδέα. Το μόνο που είπα είναι το πως γίνεται να είσαι logged in συνέχεια. Δηλαδή δεν θα χρειαζεται να περνάς κωδικούς κάθε τόσο. Αυτό μόνο. Τίποτα δεν αλλάζει.
Oct 28 2010 01:19
Photo

zoro77 → Gol D Asos

φίλε αν ξέρεις κάποιο πρόγραμμα που επεξεργάζεσαι gif θα σου στείλω όσα θέλεις. Έχω πολλά τέτοια αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι σε καλή ποιότητα και δε τα δέχεται το site.
Oct 28 2010 01:16
Photo

Strange Loop → Jiraiya

η γωνιά του geek και έγινε νήμα αν είναι απαραίτητο η όχι το κινητό και nostalgia thread για το 8210 και 3310. Για αυτό μ αρέσει το φόρουμ πάντα καταλαβαίνει το νόημα των threads
Oct 28 2010 01:13
Photo

Gol D Asos → zoro77

Οχι δεν εκανα τπτ!απο μονο του μου την εκανε .jpg οποτε υποθετω οτι ετσι πρεπει να το αποθηκευσεις!! εγω μελλοντικα σκεφτομαι να σου κλεψω το .gif που εχεις με το Luffy!! :-p
Oct 28 2010 00:53
Photo

Yo! Master → Anelis

Επίσης μιλώντας ακόμη & για πιο mainsteam πράγματα το [b]Gotham Central[/b] το έχεις διαβάσει? Από Ed Brubaker & Greg Rucka, πολύ καλή μίξη police procedural & της γωνίας του Batman στο DCU. Γενικώς προτείνω όλα τα crime comics & των δύο: [b]Criminal[/b], [b]Incognito[/b], [b]Sleeper[/b] (ένας από τους καλύτερους τίτλους της Wildstorm). Επίσης [b]The Immortal Iron Fist[/b], για martial arts pulp goodness, ή το πρόσφατο run με τη Batwoman στο [b]Detective Comics[/b], όχι για το σενάριο αλλά για το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ artwork του J. H. Williams III.
Oct 28 2010 00:02
Photo

Yo! Master → Anelis

Οπότε 2 που ήδη σκεφτόσουν να διαβάσεις από μόνη σου & 1 που δεν ήξερες όλα & όλα, χεχ. To [b]Shadoweyes[/b] του Campbell ακόμη δεν το έχω διαβάσει. Εσύ μήπως?
Oct 27 2010 23:51
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

HA! και το σκεφτηκα για το ονομα, αλλα λεω ποιες οι πιθανοτητες??!! hehe bravo mou :3 :P Eμενα με λενε Σταματη,χαρηκα! ουατ ντας φου που ψου μινς? oυ καλων τεχνων,μπραβο! ^^ Εγω δεν κανω τπτ,ψαχνω για δουλεια τωρα. Τελειωσα μονταζ στην ΑΚΜΗ πριν 2 χρονια. Το Dead Pit εμενα μ αρεσει,το χα δει και στο δημοτικο πρωτη φορα και με ειχε τρομαξει. :P Αλλα τωρα αν το δεις πλακα εχει. [url]http://www.youtube.com/watch?v=cRSG4y-gc1A[/url] Πρεπει να βρω το ινσανιταριυμ. Απο τορεντ το ειχες κατεβασει εσυ?
Oct 27 2010 23:12
Photo

matassos → Anelis

ειναι ελεινοι.. (ειχα μιλισει με τον τενσι προχθες που ειχαμε συναντηθει και μου πε τι εγινε με τους επιθεωρητες), τωρα βγαινουν και λεν οτι εσυ κατεστρεψες το παιχνιδι (οι ιδιοι οι επιθεωρητες!!![QUOTE][URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=441397&postcount=325"]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=441224&postcount=324[/URL])[/QUOTE] // οκ το ακουσαμε και αυτο! anyways σας παραδεχομαι για την μπλοφα, οσο το κατεστρεψαν οι επιθεωρητες αλλο τοσο το φτιαξατε εσεις xD
Oct 27 2010 23:09
Photo

Anelis → Strange Loop

Δεν είμαι σπίτι ρε, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι αύριο βράδυ :P
Oct 27 2010 23:00
Photo

Strange Loop → Anelis

moysoynoy now
Oct 27 2010 22:58
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Α! Νομίζω το έχω δει και αυτό. Τι βλακείαααα!!! Δεν το έχω δει το dead pit, για πες, λέει; Εγώ ήμουνα φ.π.ψ. για 3 χρόνια και τώρα είμαι 2ο έτος καλών τεχνών, εσύ; Το όνομά μου είναι το nick μου ανάποδα :)
Oct 27 2010 22:47
Photo

Anelis → Yo! Master

Scott Pilgrim με περιμένει να τα διαβάσω μήνες τώρα, και όλο κάτι γίνεται και δεν το αρχίζω. Asterios was epic. EPIC. Wet moon is....meh...okay..? Αλλά οι άλλες δουλειές του, όπως αυτό με τα ζομπάκια που δε θυμάμαι όνομα τώρα, είναι πολύ καλύτερες.. Το Alice in Sunderland ήταν καλό, αν και να σου πω είχα μεγαλύτερες προσδοκίες. Πάντως χρησιμοποίησε τις δυνατότητες του μέσου στο έπακρο. Το Tales Designed to thrizzle ήταν ευχάριστη έκπληξη. Γέλασα πολύ (και είναι ό,τι πρέπει για toilet book xD ) To Pedro and Me το τριγυρίζω πολύ καιρό, αφού το λες κ εσύ θα σπεύσω να το βρω. Από αυτά το Johny Hiro δεν το έχω ακούσει καν. Πάω να το τσεκάρω. Thanx για τις προτάσεις, αν σου έρθει και τίποτα άλλο που μπορεί να μου αρέσει (ακόμα και από τα μη independent -πχ το Punisher MAX ήμουνα στο τσακ να το αρχίσω) fire away!!
Oct 27 2010 22:41