Community Status Updates
Azathoth
→
Guest-13157
gia afto ke exis adiko pou tu milises etsi. giati o ayu genika ite simfonis ite diafonis mazi tou prepi na paradexto pos liges fores pistevo exi milisi asxima i kapos oste na timorithi
Nov 08 2010 21:35
Guest-13157
→
Azathoth
Δεν λέω κάτι διαφορετικό, τα λέει όμως μέσα σε φόρουμ και προσεχει και λίγο.
Nov 08 2010 21:34
Darthnicolas → Hellraider
Εχεις απόλυτο δίκιο,παρ'όλ'αυτά δεν θέλω να το ξεφτιλίζουν ρε γαμώτο...Δεν λέω όχι στο fanservice,μου αρέσει,αλλά ως έναν βαθμό...Πλέον βγάζουν games με ανύπαρκτο gameplay,τα οποία βρωμοκοπάνε fanservice.Δεν αντέχω πια ένα game που είναι γεμάτο κοριτσάκια λες και είμαστε 10 χρονών,δεν αντέχει τόσο moe ο οργανισμός μου.
Η αλήθεια είναι πως περιμένω και πολλά από το Catherine γιατί απότι ξέρω θα είναι horror,και έχω ένα πάθος με το είδος.Όταν είχε βγει το Persona 3,που είχε κάπως dark ατμόσφαιρα,μου άρεσε τρελά!Αν καταφέρει το Catherine να μπλέξει καλά rpg και horror,θα πέσει τρελό κάψιμο!
Nov 08 2010 21:32
Azathoth
→
Guest-13157
nai, den theoro afto xiristh apantisi, believe me tha boruse na pei poli xirotera, ipotheto katalavenis pos den boro na ta grapso giati tha fao ban :P
Nov 08 2010 21:29
Guest-13157
→
Azathoth
"δεν τους σχολιάζει με τον χείριστο τρόπο, απλά τους σχολιάζει, αν θεωρείς αυτόν τον τρόπο χείριστο που να δεις τι λένε άλλοι :P"
[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=445633&postcount=40693[/url]
και μιλάμε για απάντηση προσεκτική για να μην του την μπουν οι mods.
Nov 08 2010 21:28
Lucy Heartfilia → GhostPrince
Ούρε και εγώ μπάινω πολύ συχνά πια γιατί έχει αρχίσει και το διάβασμα :sigh2:
Αλλά και εγώ σε γενικές γραμμές, μια χαρά! Εσύ πως τα πας γενικά με την σχολή;
Nov 08 2010 21:01
FrenzyApe → YuulineAMV
exeis kanena videaki sto youtube h fb? (sry gia ta greeklish, grafw apo ps3)
Nov 08 2010 20:50
Napster → Lucy Heartfilia
Για την ταινια που ψαχνεις, με ενα γρηγορο search το βρηκα στα γνωστα j-movies torrentαδικα, αμα θες σε megaupload (1 part φυσικα) μπορεις απο [URL="http://www.megaupload.com/?d=9TBIUS60"]ΕΔΩ[/URL]. :)
Nov 08 2010 20:27
zweistein → Anelis
how do u expect Jesus to call u? u never gave him your number!! :p
Nov 08 2010 20:25
aboumonkey → kelborn3
Μόνο από request γιατί μόνος να κάνω sig, δεν XD Toki και Rei οι αγαπημένοι μου από το Hokuto. [SPOILER=major hokuto spoil]Αν και περίμενα πιο epic θάνατο για τον Toki.[/SPOILER]
Nov 08 2010 20:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed