Community Status Updates
Azathoth
→
aboumonkey
:O :O :O may i ask you a question? pos exis dio diaforetika wallpapers stis 2 othones? exo ke ego 2 othones ala beni to idio
Nov 09 2010 10:30
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Lucy Heartfilia
Kαλά δεν λεω και αυτο το μαλλι του παει!!:nbleed::nbleed:
Αχ ναι το εχω δει ολο !!!Μαρεσει που μιλανε για τον καθενα και λιγακι!!
This one u have to see!!The jongkey moments are so many!!:wooi2:
[SPOILER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=mw8UiVgqoG8[/YOUTUBE][/SPOILER]
OMGGGGG!!!O mιcky μολις με σκοτωσε!!!:nanana:
KAWAIII!!<3 I LOVE U TOO MICKY!!XDDD
omona lucy τα εμαθες?
Δες-->[SPOILER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jdRZZdPnOh4[/YOUTUBE][/SPOILER]
Ο επομενος/η kpop singer μπορει να ειναι απο Ελλαδα!!Καταπληκτικη η ιδεα αυτη!!
:wooi2::wooi2:
Nov 09 2010 10:21
Darthnicolas → Hellraider
To PS3?Γιατί υπάρχουν και άλλες κονσόλες εκτός από αυτό?xD
Ναι και γω για το Catherine έχω ψιλοκολλήσει,απλά απότι έχω πιάσει θα έχει horror/RPG,με πλήρες adult περιεχόμενο,που εύχομαι να μην το γ@μήσουν στο censor όταν πάνε για localization...Λες και το Catherine θα πάνε να το πάρουν πολλά ανήλικα για να υπάρχει και πρόβλημα...Όχι ότι και εκεί θα υπήρχε,anywayz...
Nov 09 2010 10:09
Anelis → iristella
tza tzaaaaam
[IMG]http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/251/c/3/pik_by_soichiru_alan-d2y6fyt.jpg[/IMG]
Nov 09 2010 08:45
The Tragic Prince → °•πίΟu-πίΟu•°™
Απο δω και περα να ξερεις, πως αν δεν εισαι στην ωρα σου θα κλειδωνεται. XD
Λευτερια στην τρυπα!
Nov 09 2010 04:25
°•πίΟu-πίΟu•°™ → The Tragic Prince
Πηγα να μπω στην τρυπα μια ωρα μετα το κα8ιερωμενο... Και μετα διαπιστωσα οτι ειναι κλειδωμενη... Is that some kind of punishment bestowed upon me from God, for being late?
PS:Kudos για το ποστ για τη ζεστη φιλικη τρυπα XD
Nov 09 2010 04:03
Black Rock → Putin
Δεν υπάρχει περίπτωση να τον καλοέμαθα εγώ. Αυτό το γατί έχει κατάθλιψη,εδώ δεν ξέρει αν πρέπει να φάει. Πρέπει να είμαι από πάνω του να τον βλέπω,βλέπει το φαγητό με κοιτάζει,ξαναβλέπει το φαγητό τρώει μία μπουκιά,κλαίει,γυρίζει το σπίτι μία φορά κλαίγοντας,ξαναγυρίζει και τρώει κανονικά. Τώρα αν δεν τον βλέπω πάλι είναι ικανός να μην βάλει μπουκιά
Nov 09 2010 03:26
Putin → Black Rock
Εμένα μου μυρίζει περισσότερο bored cat παρά emo cat. χδ
My guess is ότι τον καλόμαθες και βαριέται να κουνηθεί, σε σημείο που βαριέται πλέον τα πάντα, thus the sadface.
Κιεγώ παρόμοια περίπτωση είμαι, ίσως πλην του καλομαθημένου μέρους, γι'αυτό μου φαίνεται πως νιώθω τον τυπά. xd
Nov 09 2010 02:53
Hellraider → Darthnicolas
Ενημερωτικά μιλάς με τεράστιο Horror fan.:P
Ο λόγος που το βλέπω έτσι το Cathrine είναι γιατί δεν έχω καταλάβει τι είναι.Είναι VN;Είναι Survival Horror;Είναι RPG;Είναι κάτι με Horror element;Πραγματικά δεν έχω καταλάβει.Έχουνε επικεντρωθεί τόσο στο fanservice κομμάτι του (αν και πρόσεξα μερικά ελαφρώς demented trailers ανάμεσα στο χαμό από Moeness) και νιώθω ότι δεν το βλέπουνε τόσο σοβαρά όπως θα βλέπανε ένα SMT.
Μακάρι πρώτον να πουλήσει και σε δεύτερη μοίρα να βγει καλό παιχνίδι.Σαν extra το βλέπω το δεύτερο.
ΥΓ:Και σε ζηλεύω που η κονσόλα σου είναι region free σε όλα! :(
Nov 09 2010 02:46
Black Rock → Phantom Duck
με πρόλαβε άλλος οπότε αποσύρρομαι... Ελπίζω να σε βολέψει ο browser τόσο όσο κι εμένα
Nov 09 2010 02:42
Black Rock → Putin
Ο δικός μου είναι μοναδική περίπτωση. Το πιο κλασικό είναι οτι έχει την φάτσα του μελοθάνατου ακόμα και αν είναι καλά...Αν θέλει να ανέβει πάνω μου, ενώ μπορεί θέλει να τον σηκώσω εγώ αλλιώς κλαίει απίστευτα.Αν τον σηκώσω πάλι με κοιτάζει στα μάτια με ένα παραπονεμένο βλέμα λες και δεν ξέρει αν πρέπει να χαρεί η όχι. Περιττό να πώ οτι έχει νιαούρισμα αδελφής και ενώ ξέρει οτι οι κατσαρίδες είναι κακές,δεν τις ακουμπάει
Nov 09 2010 02:40
Putin → Black Rock
Well, αγαπάμε γάτες όπως και νά'χει.
Πήγα χωριό να ψηφίσω (!) χθες και πήρα τη δόση μου, η ξαδέρφη μου ξεκίνησε από μια γάτα και κατέληξε σε ~20 που κυκλοφορούν μέσα και γύρω απ'το σπίτι.
Κάθε φορά που μπαίνει αυτοκίνητο στο "χώρο" τους φοβάμαι μη ενωθεί κανένα με το χώμα τόσα που είναι. D:
Nov 09 2010 02:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed