Jump to content

Community Status Updates

Photo

Phantom DuckBlack Rock

[QUOTE]Απλά κάθε φορά πρέπει να το αλλάζεις στο κατάλληλο λεξικό όταν γράφεις[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω. Αν δηλαδή υπάρχει κάποιο ελληνοαγγλικό λεξικό που αναγνωρίζει αυτόματα και τις δύο γλώσσες. Σαν αυτό δηλαδή [url]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3451/[/url] [/SIZE][/FONT]
Nov 09 2010 02:16
Photo

Black RockPhantom Duck

Σχετικά με τα λεξικά στο Opera. Δεν πολυκατάλαβα αν θές λεξικό ή διορθωτή και επειδή χρησιμοποιώ Opera χρόνια ξέρω οτι δεν υποστηρίζει addons αλλά πρέπει να δουλέψεις με script. Αν πατήσεις δεξί κλίκ σε κείμενο που γράφεις θα δείς την επιλογή dictionaries. Πατώντας το βλέπεις την λίστα με αυτά που είναι προεγκατεστημένα και την επιλογή να προσθέσεις κι άλλα. Το παράθυρο που θα εμφανιστεί μετα δείχνει όλες τις διαθέσιμες γλώσσες. Απλά επιλέγεις και πατάς επόμενο. Απλά κάθε φορά πρέπει να το αλλάζεις στο κατάλληλο λεξικό όταν γράφεις
Nov 09 2010 01:53
Photo

Kenny → Lord Leon

Ε, δεν χάνουμε και τίποτα να ξεθυμάνουν λίγο τα πνεύματα γενικότερα.
Nov 09 2010 01:33
Photo

Gol D Asos → Zem@c

paaaaaaaanta b@ck!!! tha ta pume aurio!!
Nov 09 2010 01:28
Photo

Lord Leon → Kenny

καλησπέρα! μπηκα τωρα και διαβασα τα ωραια της τρυπας, προσωπικα διαφώνησα με πολλά που ειδα (οχι μονο τα κραυγαλέα) αλλα ειλικρινα δεν καταλαβα γιατι κλειδωσατε την τρυπα. Αφου ο Αγιου απαντησε κοσμια και αλλαξε και θεμα, και ο άλλος εφαγε Ζονκ, που ειναι το προβλημα;
Nov 09 2010 00:38
Photo

Zem@c → Gol D Asos

im b@ck......
Nov 09 2010 00:13
Photo

Loke → aboumonkey

are u me in a parallel universe? :P που να δεις παλαιοτερα, ουτε καν θυμαμαι ποσο ειχα XD
Nov 08 2010 23:51
Photo

aboumonkey → Loke

[QUOTE] Απο κει και περα firefox μια χαρα και ομορφα, εκτος επειδη εχω 40+ tabs μονιμα ανοιχτα, κανω restart καθε 2η βδομαδα και χρησιμοποιω αρκετα πολυ καποια site με java καποια στιγμη χτυπαει τα 1.2GB ram usage και αρχιζει να σερνεται, μεχρι το σημειο που χτυπαει full core usage για 10sec σε κλικ λινκ XD αλλα αυτο θεωρω οτι ειναι λογικο με τη χρηση που του κανω, ενα reboot το firefox και κομπλε ;)[/QUOTE]Are u me? XD Ειδικά για τα tabs.
Nov 08 2010 23:32
Photo

LethalMike → Kenobi-sensei

xD επισης :)
Nov 08 2010 23:30
Photo

Night Wizard Seal → The Tragic Prince

Το πρόβλημα είναι ότι εκτός από το ότι δεν έχω χρόνο, ο υπολογιστής μου δεν έχει καθόλου χώρο (σε λίγο θα αλλαχτεί και θα πάρω ένα αποκλειστικά δικό μου laptop), γενικώς η τωρινή κατάσταση του είναι για το ανδρικό μόριο. Αν και η ερώτηση ήταν πληροφοριακή. Απορώ αν θα βρώ χρόνο να το διαβάσω.
Nov 08 2010 23:23
Photo

Serestrum → Anelis

ω [insert imaginary friend here] μισω αυτα τα παιχνιδια... μακρια, ουστ ουστ... [SPOILER][IMG]http://img836.imageshack.us/img836/2567/23496139675408882815315.jpg[/IMG][/SPOILER]
Nov 08 2010 22:40
Photo

Jorg → iristella

Pandora Hearts. Και thanks για το compliment. ^^
Nov 08 2010 22:35
Photo

iristella → Jorg

Aπό που είναι το γλυκήτατο σετάκι σου?
Nov 08 2010 22:30
Photo

Anelis → Serestrum

[IMG]http://verydemotivational.files.wordpress.com/2010/11/demotivational-posters-hello-girls.jpg[/IMG]
Nov 08 2010 22:30
Photo

zweistein → Anelis

"Thank you for calling heavens customer suupport center. Dear mortal. The number you have called is temporally out of servise, God is in another galaxy creating life right now, please leave your prayer and he will call you back soon. "
Nov 08 2010 21:48