Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Kenny

Σ'αγαπάω.
Nov 19 2010 01:31
Photo

Erisadesu → Orion19

πονυ geba ωραίο αβα ποιος ειναι;
Nov 19 2010 01:28
Photo

alxdjo → StrawHatLuffy

PS2 πλακα εχει
Nov 19 2010 01:27
Photo

Atridis → valadorn

hey man ,,nai kala thimase ego imoun :P vasika alaksan polla apo tote kai ida kai apo ida kai tora exo one man band k an ola pane kala ksekinao ta xristougena ixografisis gia to demo m,distixos tha se lipiso gt gia na vris kapion drummer idika gia death metal i opia xriazete kai mia A ikanotita tha diskoleftis polli....
Nov 19 2010 01:25
Photo

Hitorinai Kokoro → jun

Ώστε τέτοια ώρα σε πετυχαίνω! Fuck, έχω άπειρο υλικό ;P άσχετα αν τα 5 από τα 14 GB μου με εικόνες από Κ8 είναι του Όκουρα λολ, από βιντεάκια και λοιπά... Εάν είχες ένα lj ρε γμτ θα έκανες την τύχη σου, θα σου'δινα να κατεβάσεις πράμα... Τεσπα Χ3 Έχω κάτι υπόψη μου και για Μάρου και για Γιάσου, οπότε περίμενε λιγάκι να βρω τα λινκς αν δεν τα'χει κατεβάσει το yt πάλι ...XDDD
Nov 19 2010 01:19
Photo

Erisadesu → iristella

tadaima!!! καταλαβαινεις πως τώρα πρέπει να μου γράψεις τους τίτους των yaoi που κυκλοφορήσαν και ότι manga έχει βγει για να τα κατεβασω :P το sex pistols 2 βγήκε ή να αυτοκτονήσω;
Nov 19 2010 01:17
Photo

iristella → Erisadesu

Welcome back good to have you here. ^^
Nov 19 2010 01:12
Photo

jun → Hitorinai Kokoro

μπηκα στο ohp να δω pics και δεν εχει. ουτε τι οργανο παιζουν. wtf. [SIZE=1]καλα ο yamapi ομορφος αλλα και αυτος εχει υφος καπως.[/SIZE] [SIZE=1]και κατι που μ'αρεσει στους ιαπωνες δεν εχουν ψωνισμενο υφος σαν τους αμερικανους/ευρωπαους + ελληνες γενικα.[/SIZE] [SIZE=1]οσο για την αμερικη οι περισσοτεροι που πανε wtf τι κανουν ειναι πολυ δυσκολο να πετυχουν ετσι. [/SIZE] αυτος με το ριγε ο yasu ειναι? καλα το πα πριν? αχ δεν ξερω ολοι μ'αρεσουν!!!. αυτος με τα ξυρισμενα μαλλια δεν μ'αρεσει τοσο αλλα στην ταινια ηταν ωραιος που χε πιο μακρυ μαλλακι.(εχω φετιχ με τα μαλλια xD). btw δεν την ειδα ολη ακομα αλλα OMFG τι επα8α με τον ryo χωρις μπλουζα στην αρχη. *____________* :awww::lovulovu: awww thanks για τα ονοματα που τα εγραψες ειναι πολυ βολικο ετσι. λεεεεεεεεεεεεε πριν δω τι μου γραφεις. ειδα το video from jmusic song thread και αυτο η8ελα να σου πω που κουναει τον πισινο του XDDDD γελαγα μονη μου.!!!! νομιζω τον πορτοκαλι θα παρω fav XD .[SIZE=1](για καποιο λογο παντα σε μπασιστες πεφτω δεν ξερω πως τυχαινει.)[/SIZE] αν και αχ δεν ξερω ολοι μ'αρεσουν!. xD ο yasu με πεθαινει με τα χαριτωμενα που κανει ωρες ωρες.μα κοιτα τον στο kanfuu live.awww axou :kawaii: xDD ειναι XDD αλλα ποσο cute δεν ξερω γιατι δεν μπορω να κατεβασω το βιντεο fuck.:/ αυτο λεω παντως το βρηκα εδω ο yasu. and ohkura :kawaii::lovulovu::lovulovu: [SIZE=3] σπαμαρε σπαμαρε! και με οποιον θες! ολοι μ'αρεσουν! [/SIZE][YOUTUBE]n0D-XdG23QA[/YOUTUBE]
Nov 19 2010 01:11
Photo

Zem@c → Night Wizard Seal

ελεος=αμαν πια :-)
Nov 19 2010 01:03
Photo

StrawHatLuffy → alxdjo

gia to playstation 2 h' to 3....? kalo? a3izei na to katevasw?
Nov 19 2010 00:45
Photo

Nozomu → iristella

Aaaa o Ludwig με ξυνισμενη φατσα ειναι... :P Διαβασα την υποθεση και μπορω να πω οτι θα το τιμησω δεοντος thnx for telling me ^^... (fairies and murders *_*)
Nov 19 2010 00:44
Photo

valadorn → Atridis

Χαιρε Atridis! Απ' ότι θυμαμαι εψαχνες για ντραμερ για death metal μπαντα. Τελικα τι εγινε? Ρωταω γιατι βρισκομαι πεεεριπου σε παρομοια φαση. Ψαχνω ατομα για σχημα melodic death metal(ισως και οχι τοσο συγκεκριμενο) και αυτο που πρεπει τωρα να βρω ειναι ντραμερ. Πες μου να δω τι γινεται, βρισκει καποιος ευκολα ή πρεπει να σηκωσει καθε πετρα στο βουνο?:hmmm:
Nov 19 2010 00:25
Photo

iristella → Nozomu

Την πανω. Το συγκεκριμένο manga πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως γινεται να μην το απολαύσει κανείς. Θα σου έλεγα να περάσεις και στο fairy cube που είναι σοβαρό μεν αλλά έχει και αυτό ανάλογο παραμυθένιο συναίσθημα. Το doubt δεν έχω αξιωθεί να το διαβάσω ακόμη.
Nov 19 2010 00:08
Photo

Hitorinai Kokoro → miko-chin

Σου στελνω ΠΜ στο lj γιατί 1) δεν απαγορευει τα greeklish lol και 2) γιατί είναι πιο εύκολο να συμπεριλάβω λινκς και κομιούνιτι για τους Κ8 και τον Όκουρα~
Nov 19 2010 00:04
Photo

Nozomu → iristella

μμμ... την πανω ή την κατω? εντομεταξυ το συγκεκριμενο μανγκα το διαβασα στο καπακι μετα το Doubt(με τα λαγουδακια! xD) και το απολαυσα παρα πολυ μετα απο ολο το μυστηριο του προηγουμενου...
Nov 19 2010 00:02