Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → alxdjo

Με έκανες add στο facebook ?
Nov 25 2010 20:41
Photo

DarkElf → zulabar

Κοίτα,είναι περίπου κάθε 3-4 βδομάδες,γιατί δε μπορείς να δεσμεύσεις τα σαββατοκύριακα τόσων ατόμων που δε θέλουν να χάνουν τα meetings(καμιά φορά κάνουμε και σοβαρές συζητήσεις,μη μας βλέπεις έτσι,ειδικά όταν έχουμε και cosplay να οργανώσουμε).Βέβαια,με τα άτομα που τα πάμε πολύ καλά μαζευόμαστε και πιο συχνά και τρολλάρουμε (πχ,με την Ελένη και την Αθηνά βρισκόμαστε πολύ συχνά).Α,ταξιδάκι αναψυχής,εεεε??:oo:Ε,τότε να μη νιώθουμε και άσχημα,οτι πας για δουλειά κι εμείς καλοπερνάμε στην προβολή...κι εσύ μια χαρά θα περάσεις.Θέλω να πιστεύω πάντως ότι μιας και πλησιάζουν γιορτές θα έχουμε περισσότερες συναντήσεις. Θα το συζητήσω με τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του club και θα δούμε τι μπορεί να γίνει.:hehehe:
Nov 25 2010 19:45
Photo

Kenobi-sensei → zoro77

μακάρι αλλά εγώ θέλω να τους δω να πόσο έχουν δυναμώει ειδικά ο coby.Αναμένουμε
Nov 25 2010 18:46
Photo

Erisadesu → bezdim

ρα συ bezdim ποιος ειναι ο Nephilim στο The lab που με ξέρει; [url]http://www.thelab.gr/1062918845-post5563.html[/url] είναι απο αυτό το φόρουμ? βασικά έχεις το ίδιο nick εκέι σωστά;
Nov 25 2010 18:02
Photo

Anelismono

Σιγά μωρή μαθουσάλα. Από εδώ και πέρα μόνο ζόμπια λοιπόν..
Nov 25 2010 16:45
Photo

Geutella → Zouhan

Καλησπέρα, καλησπέρα! Σχετικά με την ταινία που θα κάνουμε προβολή, προσπάθησα να φανώ όσο το δυνατόν πιο δίκαιη και με όσα παιδιά μπόρεσα να έχω μια επικοινωνία, τα ρώτησα ποια ταινία του Miyazaki προτιμούν από τις δυο, και τα περισσότερα άτομα μου είπαν το κινούμενο κάστρο. Ξέρω πως σε στεναχωρώ λίγο, αλλά ούτως ή άλλως σίγουρα θα προβάλλουμε και την Ναυσικά, ακόμα και στην αμέσως επόμενη προβολή αν δεν έχετε πρόβλημα. Έστειλα mail στο Κοφεπ οπότε τώρα αναμένουμε την απάντηση.
Nov 25 2010 16:36
Photo

Ayaka-chan → Cassiel

Hey! I8ela na se rwtisw an se exoun parei tilefwno apo to anime party sxetika me tin klirwsi... eixe kerdisei kai mia fili mou kai epeidi den epikoinwnisan akoma mazi tis me evale na se rwtisw gia na 3erei ti na kanei xD
Nov 25 2010 16:12
Photo

Zouhan → Samu

Ελα ρε, δεν ειχα καρτα. Ναυσικα δαγκωτο.
Nov 25 2010 15:46
Photo

zulabar → Tenshi

Love your avatar and signature pics !!! CThulu owned Justin Bieber !!!
Nov 25 2010 15:41
Photo

zulabar → DarkElf

Οκ μωρε ας χασω και μια προβολη δεν τρεχει καστανο.Λαθος μου γτ κανονισα ταξιδακι αναψυχης 4 με 8 Δεκεμβρη οποτε πεφτει λογικα καπακι στην προβολη.Αλλα δεν με χαλαει περιμενω πως και πως το επομενο meeting για να μαζευτουμε παλι να πουμε τα δικα μας.Ελπιζω να κανονιστει συντομα μην το αφηνουμε για μια φορα τον μηνα.
Nov 25 2010 15:35
Photo

monoAnelis

Really...[SPOILER]really...[SPOILER]REALLY[SPOILER][B][COLOR=Red][SIZE=7]OLD[/SIZE][/COLOR][/B][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER] [SPOILER]:kakaka::kakaka::kakaka:[/SPOILER]
Nov 25 2010 15:28
Photo

Anelismono

Το έβαλα και στην τρούπα αλλά πάρτο κ από εδώ [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ikGHQRhe0Qc&feature=related[/YOUTUBE]
Nov 25 2010 13:44
Photo

valadorn → Matu-san

Καθε Παρασκυη 9 η ωρα παιρνω το 140 και παω πολυτεχνειουπολη στη ζωγραφου. Αν δεις ενα μαλλια με καφε μαλλια(τωρα οχι τοσο πολυ αλλα αυτο μακραινει κ γω περιμενω) ρισκαρε να του μιλησεις, οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου. Βεβαια μπορεις να πεταξεις χωρις να του μιλησεις κανενα Θεσσαλικο "τι φκιανς?" ή "που εισι ρα?" ας πουμε στο τηλεφωνο και να σου μιλησει αυτος!(lol) Φαντασου να παιρναμε και στα Τρικαλα διπλα διπλα στο δρομα και παλι να μη γνωριζομαστε. Εχει πλακα η υποθεση!
Nov 25 2010 12:59
Photo

Azathothmono

heh, genika ta calzone ine arketa coolata, ke ego troo poles fores, oso gia tin lepti zimi, oute emena mou arese mexri pu piga persi na spudaso florentia ke vrika enan arxeo furno tou 1600 ston opio itane enas napoletanos ke ekane pizze gia take away, gnisies akrivos opos prepi na ine, ke believe me, ine alo pragma :O
Nov 25 2010 11:01
Photo

monoAzathoth

Χαχα, ακόμα το θυμάμαι το άτιμο, αφού κανόνιζα το πρόγραμμα της ημέρας έτσι ώστε να περνάμε απαραιτήτως έξω από το μαγαζί που τα έφτιαχνε τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα:hihi2: Πραγματικά το ταξίδι στη Φλωρεντία μπαίνει στο top 5 ταξιδιών μου :wooi2:
Nov 25 2010 10:54