Community Status Updates
Tenshi → zulabar
χεχεχε!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Πραγματικά το ευχαριστήθηκα όσο τίποτα άλλο αυτό το episode! :)
Nov 26 2010 02:57
Napster → aboumonkey
Ναι, για αυτο το manga λεω. Βασικα αυτο με το Street Fighter, οχι και τοσο αλλα και τα 2 παιχνιδια (Street Fighter + Rival Schools) τα εκανε η Capcom. *(αν και το manga δεν ειναι καλο)
Το Rival Schools ειναι μαχες με σχολεια, π.χ. υπαρχει το αθλητικο σχολειο (στο οποιο ειναι ο χαρακτηρας απο το setακι μου), punkικο σχολειο (οπου ειναι ολοι οι αλητες μαζεμενοι xD), κανονικο (λεμε τωρα) σχολειο και ετσι...:P
Nov 26 2010 01:02
Erisadesu
→
alxdjo
το ανέκδοτο πάιε κάπως έτσι...
κάποιος σκέφτεται πως να ζητήσει μια χάρη απο κάποιον.
μέσα του σκέφτετε κάθε πιθανό σενάριο συζήτησης
μέχρι να συναντήσει το άτομο με τον γρύλο
έχει πλάσει τέτεια ιστορία στο μυαλό του
που μολις τον συναντάει του λέει...αι στο διάολο και εσύ και ο γρύλος σου και φεύγει.
και εγώ σκεφτόμουν κάθε πιθανό σενάριο για να πω αυτό που θέλω
και όντας σίγουρη ότι δεν θα το καταλάβεις μώλις σου μίλησα σου είπα
είσαι βλάκας (χωρίς να προηγηθεί συζήτηση)
(ελπίζω να το κατάλαβες)
Nov 26 2010 00:54
Erisadesu
→
alxdjo
στο guess who...επειδή δε μπορούσα να σου εξηγήσω αυτό που ήθελα...
είναι σαν το ανέκδοτο με τον γρύλο.
Nov 26 2010 00:37
aboumonkey → Napster
Έχει σχέση με το street fighter;
Για αυτό το [URL="http://www.udonentertainment.com/blog/?page_id=844"]manga[/URL] λες;
Nov 26 2010 00:32
zoro77 → iristella
κρίνωντας απ'το όνομα iristella πρέπει να γιορτάζεις σήμερα! Αν ναι χρόνια πολλά :D
Nov 26 2010 00:08
Kenny → Radagast
[QUOTE]PS2 : Ο Kenny btw που βρίσκεται;[/QUOTE]Ο Kenny ΑΚΟΜΑ χρωστάει κάποια συγκεκριμένα posts, οπότε μέχρι να τα κάνει αυτά, απέχει. ^^
Nov 25 2010 23:45
Ryuji → papp0us
Haha ok, θα έχω δηλαδή και μέσο να ξεσπάω ανάμεσα στα διαλείμματα μου :lol:. Thx for the advice!
Nov 25 2010 23:25
papp0us → Hanzo
έπεσα στις προόδους και δεν έχω προλάβει να δω season 2 ακομα. Το κραταω να το δώ μπαμ και κάτω! Μολις τα καταφέρω θα έρθω msn για να το αποθεώσουμε. :P
Ειδα και 3-4 επεισόδια απο Major, και είναι θεοί οι τύποι. Η κατάλληλη κίνηση, την κατάλληλη στιγμή, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ συγχρονισμό. Μα τίποτα να μην πάει στραβα; Μου φτιάχνει τη μέρα τουλάχιστον.
Να σου πω την αλήθεια, για Seinen δεν το έκανα, ούτε απο χαρακτήρες ούτε απο γενική αίσθηση. Δε βαριέσαι λες και παίζει κανα σημαντικό ρόλο, το θέμα είναι οτι είναι και @@ τις σειρές, τα άλλα τα προσπερνάμε!
Το Cross Game μου είχε κάνει μεγαλύτερη εντύπωση βασικά επειδή απο το πρώτο επεισόδιο[SPOILER]bang DEAD![/SPOILER] ένας βασικός χαρακτήρας, που εδώ που τα λέμε βασίστηκε όλη η σειρά πάνω του. Και οτι ο pitcher ήταν κάτι ανάμεσα σε Chuck Norris και Steven seagal!
Nov 25 2010 23:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed