Community Status Updates
papp0us → Ryuji
Μα να έχεις τη manami και να ξενοκοιτάς το loli;; Για όνομα!
Απλά δες το! Πολύ καλή σειρά με ελάχιστη ώς μηδενική κοιλιά(σημαντικό). Josey μωρέ = ενήλικη κλάψα, μη φανταστείς τίποτα τρομερό.Απλά έχει ένα [B]LOLI[/B] που 99% θα θες να χτυπήσεις μόνο και μόνο επειδή υπάρχει. Κατα τα άλλα δε κολάς πουθενά!
Nov 25 2010 23:16
Ryuji → papp0us
Σε συμπονώ στο Imouto! Αλήθεια άμα καταλήξει με την ψηλομύτα θα φάω τις σόλες μου :roar:.
Άσχετο έχεις άποψη για το Honey and Clover? Σχεδιάζω να το δω μόλις βρω λίγο free time, αλλά με προβληματίζει λίγο το josei part (δεν έχω ξαναδεί τέτοιο).
Nov 25 2010 23:01
Kenny → matassos
Το έχω σε Guitar Pro Tab.
[url]http://www.megaupload.com/?d=17XZ8ETD[/url]
Nov 25 2010 22:24
Erisadesu → miko-chin
η Αγνή που δεν θυμάμαι το Nick της στο φόρουμ είναι μεγαλύτερο έτος απο εσένα :P:P
Nov 25 2010 22:15
miko-chin → Erisadesu
Το πρώτο πιο είναι?Κορίτσαρους βγάζει το φόρουμ!!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!Σήμερα πήρε και κάτι λεφτά επειδή έβγαλα τον μεγαλύτερο γενικό βαθμό πρόσβασης στο σχολείο μου.Καλή τύχη της εύχομαι!Και αν περάσει για ό,τι χρειαστεί εγώ εδώ θα είμαι να της πεις.
Nov 25 2010 21:55
Erisadesu → miko-chin
Όχι ρε λαμάκα!!!!!!!!!! ψυχολογία!!!!!!!!!!!!!
πω πω πω !!!!!!!!!!! δεύτερο άτομο απο το φόρουμ εκεί μέσα!!
πσσσσσσσσσσσ τι κορίτσια βγάζει αυτό το φόρουμ
τι άτομα... ήξερα ότι εισαι έξυπνη αλλά ρε θηρίο
δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα συγχαρητήρια!!!!
(και η βαφτησιμιά μου εκεί θέλει να περάσει)
Nov 25 2010 21:52
miko-chin → Erisadesu
Συγγνώμη πόσο καιρό έχουμε να μιλήσουμε?LOL Πέρασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο.Αύριο έχουμε πρόοδο και θα εξεταστούμε στην κλινική.
Nov 25 2010 21:48
Erisadesu → miko-chin
ποια σχολή; που; πότε; γιατί;
τι φάση παίχτηκε;
που πέρασες;
Nov 25 2010 21:45
miko-chin → Erisadesu
Και γω σε πεθύμησα Eri μου!Τι να κάνω?Τρέχω με τη σχολή.Ακόμη δεν αρχίσαμε και έχω διάβασμα.Εσύ πώς περνάς?
Nov 25 2010 21:43
matassos → Kenny
μπορεις να δεις αν εχεις το rondo alla turca του mozart για κιθαρα? ([url]http://www.youtube.com/watch?v=EPP0_va2krc[/url])
Nov 25 2010 21:38
Napster → aboumonkey
Thank you! Το setακι ειναι απο ενα fighting παιχνιδι του PlayStation 1, το Rival Schools. Υπαρχει ενα μικρο manga/comics για αυτο το παιχνιδι. Αμα θες link πες μου. :)
Nov 25 2010 21:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed