Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → alxdjo

Welcome back !!! hope you troll more !!! :P
Dec 07 2010 22:33
Photo

karkas → Glaurung

O.O want
Dec 07 2010 22:16
Photo

KaiVagelio

Έτσι-έτσι. Πάντως τον είδα στο Sket Dance main τελικά (στο οποίο θα κάνιε και ο Sugita, lol) και καταχάρηκα. Ένας λόγος παραπάνω για να το δω, αν και τώρα πρέπει να πιάσω σίγουρα το manga πριν αρχίσει, γιατί θα το πάω σαν το Gintama μετά, ακόμα το αρχίζω. Ναι, παρά τα λίγα επεισόδια που θα έχει είναι καλό, δεν πιστεύω να σε απογοητεύσει. Αυτό με τους παρθένους έκανε και η μικρή ένα "Αααα!" όταν το είδε, δεν ξέρω αν έχετε τσεκάρει το manga, καλό είναι, το βλέπω με επιφύλαξη. Όντως πάντως, και στη δικιά μου προστέθηκαν κάποια standar plan to watch. Η φετινή χρονιά μου φάνηκε πάρα πολύ καλή, άσχετα που από εδώ και από εκεί βλέπω να γράφουν το αντίθετο. Δλδ σε σχέση με άλλες χρονιές που είχαμε πήξει σε moe-moe και κυνηγούσες τα διαμαντάκια με την απόχη, μου φάνηκε υπέροχη, τέλεια όχι, αλλά ικανοποιητική ναι, είχε αρκετές σειρές που θέλω να παρακολουθήσω\παρακολούθησα και το 2011 θα συνεχίσει καλά πιστεύω. Αν και αυτό θα μου πεις είναι και με βάση τα γούστα του καθενός. :hahaha: Αυτά είναι, γι' αυτό σε πάω! :himitsu: Κρύβουμε και μια τάση σαδισμού πίσω από αυτήν την αγάπη, δεν μπορεί.
Dec 07 2010 22:07
Photo

Glaurung → karkas

Δεν έχει μεταφραστεί αλλά εγώ τον έχω στα γερμανικά και τον απολαμβάνω από τώρα :wooi2:
Dec 07 2010 21:31
Photo

didimakia → alxdjo

I think i am dying from kawaiiness :3
Dec 07 2010 21:31
Photo

Tristessa → jun

O Sakurai Ao, ο κιθαρίστας το έχει δηλώσει (supposedly σε συνέντευξη, αλλά δεν την έχω βρει). Για τον Shuuji δεν έχω ακούσει κάτι :P
Dec 07 2010 20:51
Photo

VagelioKai

Άρρωστο; Μπααααα.... κι εγώ πορώνομαι άγρια με μερικούς voice actors γκουχγκουχtomokazu sugita κλπγκουχγκουχγκουχ 11 επεισοδιάκια... μικρούλι, αλλά για να το λέτε θα αξίζει και με το παραπάνω =w=. Φταιει που φετος βγηκαν ενδιαφερουσες σειρες. Εβλεπα τωρα την ανοιξιατικη λιστα και omg, μαζευονται κι αλλα Ο_Ο. Θελω να δω εκεινο το ανιμε με τους τριανταχρονους παρθενους!!! XDDDDD:himitsu: Πιστευω πως τώρα θα είναι λιγότερο ενοχλητικός από πριν, με αυτά που έλεγε στον Άκιρα ήταν σαν να του υπόσχεται πως θα βελτιωθεί σαν χαρακτήρας. Εξακολουθώ να θεωρώ τη yandere version του αναντικατάστατη. Για 26αρι το έκοβα, αλλά στο πιο πρόσφατο επεισόδιο αισθάνθηκα πως η ροή πήγαινε γρήγορα και αυτό είναι κακό σημάδι. :uhh: Ω ναι! Slapstick, σάτιρες και toilet humor FTW XD. Και θέλω και μπόλικα υπονοούμενα, και κάψιμο, και λογοπαίγνια (όχι πολύ δύσκολα) κλπ. Αστα να πάνε...:hahaha:
Dec 07 2010 20:29
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

yoo~ τι λεει, τι γινεσαι? ολα καλα? [εχω χα8ει εντελως τελευτεα Τ_Τ]:uhh:
Dec 07 2010 19:39
Photo

alxdjo → didimakia

pare na latrepseis tote [URL]http://browse.deviantart.com/?q=k-on%20christmas&order=9&offset=72#/d330yfb[/URL]
Dec 07 2010 19:33
Photo

Strange Loop → Tenshi

πάμε και για το 6 τώρα
Dec 07 2010 19:28
Photo

Adventurer → Radagast

Αρα ξερεις μια χαρα τι περναω :P Ευχαριστω dude, προσωπικα δεν το βλεπω σαν διακοπες, αλλα σαν "περιοδο επανασυντονισμου" , ωστε να βγω με διαφορετικα μυαλα και να στρωθω να περασω τη σχολη την οποια ειχα παρατησει αρκετα χρονια. Κοιτα να υπερασπιζεσαι καλα τα seinen κατα την απουσια μου :P
Dec 07 2010 17:58
Photo

Adventurer → MisaYoshiko

Ok, thanks :)
Dec 07 2010 17:55
Photo

Lucy Heartfilia → AmiRyuuzaki

*o* Πως και είσαι ονλάιν;;;;
Dec 07 2010 17:20
Photo

nasia the smarteen

Οποιοσ γουσταρει κουβεντουλα για οτιδηποτε μπορει να ζητησει το ιμειλ, το εμεσεν η το fb μου
Dec 07 2010 17:17
Photo

MisaYoshiko → Adventurer

οχι δεν γνωριζομαστε, νομιζα πως ημασταν ξαδερφια αλλα τελικα ηταν συνωνυμια και δεν γνωριστηκαμε ποτε απο κοντα, ουτε εχω καποιο στοιχειο επικοινωνιας του εκτος φορουμ δυστυχως
Dec 07 2010 16:07