Community Status Updates
Strange Loop → kakashi sensei
[QUOTE=kakashi sensei;453052]μπορει να ταν μονο 6 επισοδεια (για φετος) αλλα ηταν με διαφορα οτι το πιο ποιοτικο εχει προβαλει το χαζοκουτι μεσα σε ολες αυτες τις σαχλομπουρδες που υπαρχουν.
συγχαρητηρια σε αυτους που ειχαν τα @@ να το βγαλουν στην τηλεοραση.[/QUOTE]
προφανώς δεν ασχολείσαι γενικά με την τηλεοραση και δεν έχεις ουτε διαβάσει το comic. H συγκεκριμένη σειρα θα μπορούσε να είναι πολυ καλύτερη αλλα βγήκε στην καλύτερη μέτρια με το υλικο που είχε.
Και φυσικα η κινηση του σκηνοθετη να απολυσει ολους τους σεναριογράφους λεει πολλα και για την σειρά.
Σορρυ για το VM αλλα να ακουω σαχλομπουρδες οταν η tv φέτος απο καινουριες σειρες είχε terriers και boardwalk empire, με κάνει να θέλω να απαντήσω..
Dec 07 2010 01:11
didimakia → Eva_But_No_Apple
Βλεπω επιμενεις.
Πες μην γινει χαμος! :P
Νταξ το Bleach εμενα δεν με τρελαινει αλλα τεσπα.
By the way, manga διαβασεις?
Dec 07 2010 00:48
didimakia → Eva_But_No_Apple
Πες ρεεεε... Χειροτερα ετσι. ας μην το ανεφερες καθολου. θα με φαει η περιεργεια τωρα :3
Thats the spirit :D
One Piece > all :P
Dec 07 2010 00:31
Glaurung → karkas
Μεγάλη αγάπη , δεν το χορταίνω ! Ποιους τόμους έχεις διαβάσει ; :D
Dec 07 2010 00:25
Eva_But_No_Apple → didimakia
Δεν σου λεω ...
τωρα(Τωρααα ομως) το ξαναρχισα
το βλεπα μ κατι φιλους και τα χω λιγο μπερδεψει και ειπα να κατσω να το δω απο την αρχη
Dec 07 2010 00:24
jun → Tristessa
[QUOTE]λέει αυτή που πήρε το LE του VAMPS χωρίς δεύτερη σκέψη [IMG]http://64.19.142.10/www.anime.gr/forums/images/smilies/tongue.gif[/IMG])[/QUOTE]xD.
τοv αγαπανε πολυ τον hyde ιαπωνια οντως.
ναι αλλα δεν μου πολυ αρεσε να σου πω την αληθεια :/.αν και οι περισσοτεροι που εχω διαβασει κριτικες μαλλον ειναι happy. πιο πολυ μ'αρεσουν cali≠gari + goatbed。
ασχετο κουτσιομπολιο ερωτηση. ο τραγουδιστης εχει πει πως ειναι gay?
[SIZE=1]edit:η' ο κιθαριστας και τα εχω μπλεξει? παντως και ο τραγ. μου φαινεται gay[/SIZE]. [SIZE=1](κουτσομπολα εντελως ειμαι xD) [/SIZE]
Dec 07 2010 00:09
zade → Anelis
Από πότε ρε συ; Αφού πάντα μισογύνικες ταινίες κάνει.Εδώ τι διαφορετικό περίμενες;
Dec 06 2010 23:18
Anelis → zade
Έτσι ρε Zade, κάτω ο πουτάνος ο Τρίερ!!!
*manly tears*
Τι κρίμα που suckare τόσο ανεπανάληπτα όμως αυτή η ταινία, και είχα και προσδοκίες από τον κύριο...
Dec 06 2010 22:47
zade → Anelis
Ρε τα έχουμε συζητήσει αυτά.Στο doghouse επικρατούσε κάφρικη μισογύνικη πλάκα.Ο Αντίχριστος είναι άλλο πράγμα.Είναι δύο ώρες ταινία για να σε πείσει σοβαρά ότι ο Αντίχριστος είναι η γυναίκα.Τελείως διαφορετικό το ένα από το άλλο.Όταν κάνει κάποιος πλάκα ,άντε λόγω παρέας ,λόγω καφρίλας ,λόγω του ότι παρουσιάζει και τους άντρες ψιλοχαζούς το δέχεσαι.Όταν όμως σου λέει και εννοεί στα σοβαρά ότι ο μισογυνισμός είναι ο σωστός δρόμος , ε τότε λες κι εσύ «άει στο διάολο ρε Τριερ»
Αφού με ξέρεις ρε.Είναι δυνατόν να προδώσω την εμπιστοσύνη σου;
Dec 06 2010 22:42
Anelis → zade
Btw αν σου άρεσε ο αντίχριστος θα σε βαρέσω.... χειρότερο από το doghouse!
Dec 06 2010 22:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed