Community Status Updates
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Barbara
Yes!!Eπιτελους τα καταφερα!!Νομιζα οτι το site ειχε κατι μαζι μου και δεν με αφινε να μπω τοοοοσο καιρο!!:madtodeath:
Τι ωραιο που το φτιαξατε!!:lovulovu:
Dec 08 2010 00:55
Vagelio → Kai
Τι θεμα εχει πανω κατω το sket dance? Ακουω απο εδω "θα το δω", ακουω απο εκει "θα το δω".....:hmmm:
Καλα που μου το θυμισες, τελειωνω το μυνημα και παω να το διαβασω να δω τι παιζει με τα αγνα αγορια.:wooi2: Καλο; Χαιρομαι που το ακουω~!
Soooo true, θυμαμαι την περσινη χειμερινη σεζον και μου 'ρχεται να ξερασω, τοση σαβουρα δεν την ειχα ξαναδει πουθενα. Το καλο ειναι οτι εψαξα για παλια anime-αριστουργηματα και βγηκα κερδισμενη =w=
You too? Niiiiiiice, γιατι ας μην ξεχναμε πως η αγαπη ποναει XD
Dec 08 2010 00:36
alxdjo
→
Anelis
:oo:Τι φταιω εγω ενα ακακο πλασματακι του θεου ειμαι που δεν πειραζει κανεναν.:himitsu:
Dec 08 2010 00:11
Tea-chan → Night Wizard Seal
Τη σειρά την έχω ακουστά, αλλά αυτό με το Twilight τώρα το βλέπω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!! *τον αγκαλιάζει*
Dec 08 2010 00:03
Night Wizard Seal → Tea-chan
Madam. A present for you.
[QUOTE=Night Wizard Seal;453287]Τι σας έχω; Τι σας έχω;
[URL="http://www.megatv.com/oyk/default.asp"]Here[/URL] and [URL="http://www.megatv.com/oyk/default.asp?catid=21116&subid=2&pubid=19338756"]here [/URL].
Η πόρωση ξεχειλίζει και ελπίζω να έχουμε επιτυχίες όμοιες με το πρώτο επεισόδιο. Τουλάχιστον φαίνεται καλύτερο από τα ενδιάμεσα 3.[/QUOTE]
From "Ούκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος", αν δεν το έχετε πάρει ήδη πρέφα :P
Dec 07 2010 23:59
Anelis → Kamen Tantei Zura
Γιέπς, και λένε ότι θα είναι για όλα τα ΜΜΜ και 24ωρη...
Εμένα με εκνευρίζουν πολύ οι tsunderies γενικά, αλλά άμα γίνει άνθρωπος ποτέ θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
Είδομεν λοιπόν!!!
Dec 07 2010 23:44
Kamen Tantei Zura → Anelis
Χμ, όντως μπορεί να είναι αυτό.
Πάντως δεν σου εγγυώμαι ότι αν το φτάσεις μέχρι το τέλος, ότι την Inami θα την λατρέψεις σε σχέση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Κατά προσωπική μου άποψη δηλαδή. Όχι βέβαια να την μισήσεις. Αν και το ότι είναι γλυκιά, και κάποιες σκηνές σου το διώχνει λίγο αυτό. Ίσως να είμαι εγώ αυτή που το βλέπει έτσι, μπορεί εσύ να την δεις με τελείως διαφορετικό μάτι :P
Η αδερφή μου πχ δεν είχε ενθουσιαστεί στην αρχή αλλά μετά το πήρε σβάρνα xD Αν και επαναλαμβάνομαι, είναι και ανάλογα με το άτομο :P
Αλήθεια έχει απεργία αύριο; Ωχ. Σε ευχαριστώ και για την ενημέρωση :P
Ελπίζω να σου αρέσει, έστω κάποιο από τα επόμενα :P Το 7 μπορεί, ή έτσι πιστεύω :P
Dec 07 2010 23:41
Δεν μου αρέσουν τα moe blobs γι αυτό με ξένισε.
Αναρωτιόμουν αν αξίζει να το συνεχίσω ή όχι.
Τώρα που το είπες αυτό (και μιας και με την αυριανή απεργία μάλλον θα κωλοβαράω ολημερίς) θα προσπαθήσω να το φτάσω μέχρι το 6-7. :)
Dec 07 2010 23:31
Kamen Tantei Zura → Anelis
Really? :o Γούστα είναι αυτά, τι να κάνουμε.
Δοκίμασε να δεις μέχρι το 6, μπας και :P Βασικά δείχνει αρκετά στα επόμενα επεισόδια, δηλαδή τα πρώτα 4-5 σαν introduction είναι.
Προσωπικά το ευχαριστήθηκα στα επόμενα επεισόδια. Και στο 7 εμφανίζεται και καινούριος χαρακτήρας αν δεν κάνω λάθος στον αριθμό xD
Εντάξει, βέβαια δεν θα σε πιέσω να το τελειώσεις, εξαρτάται με τα γούστα του καθενός. Είναι το πόσο θα σε κρατήσει το επεισόδιο, για να αποφασίσεις να το συνεχίσεις.
Dec 07 2010 23:27
Μεχ μεχ, τελικά το working δεν είναι καθόλου του γούστου μου. Είμαι στο 4ο επεισόδιο, και πραγματικά δεν ξέρω αν θα αντέξω να το τελειώσω. Κρίμα και η πορτοκαλομάλλα είναι πολύ cute!
Dec 07 2010 23:17
Anelis
→
alxdjo
Καλά μιλάς εσύ ρε χάος προσωποποιημένο, που ούτε μια βδομάδα δεν μας άφησες να ησυχάσουμε;
Dec 07 2010 23:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed