Jump to content

Community Status Updates

Photo

VagelioKai

Nαι, για να εχω και για ολο το 2011 απο αυτα τα καλουδια =w=:nbleed: Ηahahaha, τρομακτικα θεϊκη ιδεα!:hahaha: Η νησος των ηληκιωμενων otaku XD, θα εχει μπολικες αιθουσες προβολων, ξενοδοχεια με δωματια των οποιων το ντεκορ θα ειναι παρμενο απο τα δωματια διαφορων χαρακτηρων και θα πληρωνουμε μοντελα για να κανουν cosplay (ξερεις, σαν τους υπαλληλους της ντισνεϊλαντ που σου σερβιρουν ντυμενοι μικυ, ντοναλτ κλπ). Ε, για καλο και για κακο θα εχουμε και ενα φαρμακειο διοτι ηληκιωμενοι ανθρωποι θα ειμαστε, μην συμβει κανενα απροοπτο....:OMG3: Περι ορεξεως κολοκυθοπητα, αλλα ο συγκεκριμενος γενικα δεν αρεσει και τοσο. Κι εγω ειχα ακουσει την φωνη του lavi οταν εβλεπα μερικα επεισοδια d.gray-man με τον jorg και ενταξ'.... δεν μου πολυαρεσε ουτε εμενα.
Dec 25 2010 16:11
Photo

Vagelio → SpirosK81

To φανταζομαι... και μονο ο τροπος με τον οποιο σε ξεναγει στον κοσμο του προϊδεαζει για το τι θα γινει μετα.:awww: Εννοειται πως θα το ξαναπιασω μολις κατεβω Ηρακλειο για τις διακοπες γιατι εχει μπολικο πραμα μεσα και εχει φτασει τα 126 κεφαλαια μεχρι στιγμης απ' οτι βλεπω (νομιζω εκει τελειωνει). Πωωωω... απο το 1997 το φτιαχνει ο τυπος, εχει αφιερωσει κυριολεκτικα τη ζωη του στο εργο του Ο_Ο
Dec 25 2010 15:54
Photo

johntheo95 → Louk

:hi:ειδα το ποστ σου στο 'φιγουρες' οποτε αν εχεις καποιου ειδους καρτα τοτε προτεινω το [URL]http://www.hlj.com/[/URL] ή [URL]http://www.1999.co.jp/eng/[/URL] εγω απο κει παιρνω.Για το cine shop που ειπες οτι εχεις προβλημα θα κατεβω να τους ρωτησω μαλλον την Δευτερα να δω μηπως τρεχει κατι,ουτος η αλλος ηθελα να δω απο κοντα τι καινουργιο εφεραν.:nosey: ααα και καλως ηρθες:byejg9:See you around
Dec 25 2010 15:50
Photo

X-LpBleach → Serestrum

Ο παλιός τραγουδιστής των Scar Symmetry είναι αυτός ο.Ο Ευτυχώς βρήκε μπάντα γιατί είναι καλός vocalist. btw... [YOUTUBE]Ub3ofkY29Dw[/YOUTUBE] το κομμάτι απλά έσκισε... με φαίνεται θα αρχίζω να φανατίζομαι με τους dismember xD
Dec 25 2010 15:47
Photo

Serestrum → X-LpBleach

δοκιμασε και .solution 45. Σουηδοι και συνδιαζουν melodic death, prog και κατι λιγα power. λιγα ευτυχως.
Dec 25 2010 15:28
Photo

X-LpBleach → Serestrum

Aπό Melodic και progressive ξέρω αρκετά συγκροτήματα... από καθαρή death metal δεν ξέρω αρκετά... οι αμερικάνοι στην Death Metal πότε δε μ' άρεσαν (εκτός από μερικές εξαιρέσεις) σε αντίθεση οι Σουηδοί, Φιλανδοί etc είναι επιστήμονες στην Death στην ουσία αυτοί εξέληξαν το είδος... anw thanks για τις προτάσεις βοήθησαν αρκετά ^^
Dec 25 2010 15:16
Photo

Serestrum → X-LpBleach

κατι λιγα που με απασχολουν, νεες μπαντες δεν γνωριζω. σουηδια μερια. Grave Dismember Entombed Unleashed Nihilist Carnage αυτες ειναι απο τους πρωτες DM μπαντες της Σουηδιας. Grave και τα παλια των entombed ειναι χρυσαφι. οι dismember ενω ειναι φοβεροι, δεν εχουν και τις καλυτερες παραγωγες. απο διαφορα melodic/ prograssive etc καποια κλασσικα πραγματα. At the Gates Dark Tranquility Opeth φυσικα Meshuggah (πολυ ξυλο...) απο αμερικη ειναι αλλοι τοσοι Death Cannibal Corpse Morbid Angel Carcass, Bolt Thrower απο αγγλια και οι νεοι Dyscarnate που βρηκα προσφατα. ενα σωρο υπαρχουν και ξεχναω απειρες, αλλα επειδη δεν ψαχνομαι σχεδον καθολου πια απολαμβανω αυτα τα ολιγα.
Dec 25 2010 14:48
Photo

rahxephon

fb Nick klonaris αγκαλια με τον Βεηντερ
Dec 25 2010 14:42
Photo

meidei → Lucy Heartfilia

Καλή ανάγνωση. Ελπίζω να σ' αρέσει.
Dec 25 2010 11:00
Photo

Lucy Heartfilia → meidei

okkkkk thanks you soooo much!!!! :D
Dec 25 2010 10:49
Photo

meidei → Lucy Heartfilia

Υπάρχει στο mangatraders: [url]http://www.mangatraders.com/manga/series/4162[/url], αν και το διάβασα σε hard-copy εγώ.
Dec 25 2010 10:45
Photo

Lucy Heartfilia → meidei

Γεια!! μήπως θα μπορούσες πλζζζζ ν μου πεις που διάβασες το "u don't know me" ???? :nod:
Dec 25 2010 10:33
Photo

X-LpBleach → Serestrum

Νομίζω το έφτιαξα... για δοκίμασε ^^
Dec 25 2010 02:16
Photo

Anelis → red pyramid

Αχ άτιμε άνθρωπε, μου θύμισες τον κολασμένο Kaworou και να δω τώρα πως θα κοιμηθώ!! Κοίτα αν σου φάνηκε ότι το Haibane είχε τρύπες και δεν εξηγούσε πολλά, τότε με το Lain θα τραβάς τα μαλλιά της κεφαλής σου σε απόγνωση. Δοκίμασέ το όμως, είναι κλασσικό ανιμέ, και όσο να 'ναι έχει μια αξία. Κάνε rewatch, θα σου κάνω χαλβά! xD Πλάκα πλάκα πρόσφατα πήγα να πιάσω το Utena γιατί νόμιζα ότι είχα όλα τα επεισόδια, αλλά τελικά ήταν corrupted τα αρχεία και βαρέθηκα να τα βάλω να ξανακατέβουν. Πάντως το σχέδιό του τα σπάει. Άσε που απ΄ό,τι έχω καταλάβει έχει και αυτό ένα θεματάκι με το τέλος του. (Και η Utena γίνεται αμάξι στην ταινία; WTF? )
Dec 25 2010 00:35
Photo

red pyramid → Anelis

Μονάχα οι yaoi στιγμές του :P Βασικά η σειρά σαν σύνολο θα ήταν τέλεια χωρίς το τέλος της, και εκεί αυτό με χάλασε. δεν το έχω δεί το Lain και θα ήθελα, έχω ακούσει κυρίως καλά λόγια. Το Haibane λογικά κάποια στιγμή θα το κάνω rewatch, μήπως απλά χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια. Και για να μην το ξεχάσω δές Utena προτού πείς εμένα ιερόσυλο :P
Dec 25 2010 00:31